Две биохимични бременности през месец.

• 4 649
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Показаните от теб тестове преди време не бяха положителни.
Веднаж бях пуснала тест със втора бледа черта,отделно имах и два други  със пак бледи черти и докато чакам да видя по наситени черти започвах да прокарвявам. От двата пъти в които сме бебеправили това са резултатите..но както и да е  Simple Smile Не искам никого във нищо да обеждавам ..

# 16
  • София
Беше пуснала 2 различни теста, като и двата бяха отрицателни. И други потребителки не видяха втори бледи черти. Не е да съм само аз.

# 17
Беше пуснала 2 различни теста, като и двата бяха отрицателни. И други потребителки не видяха втори бледи черти. Не е да съм само аз.
Глупости единия( втория) не си личеше да.. но другияя(първия) се виждаше по ясно .. Добре де ако не бях убедена изобщо нямаше да се занимавам.. а този който не си личеше му махнах найлончето и по добре се видя ...че и за по сигурно и мъжа ми потварди... след време показах на майка ми снимка от първия и тя го видя жената...

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 17:23 от Iluzia000

# 18

Не мога да повярвам, че може по такъв грозен начин да се разнищва трагедията на едно момиче, още повече и от майка, това е ужасно, не ти прави чест. Като не можеш да помогнеш по-добре си замълчи, защо трябва да му бъркаш в раната на момичето. И моите тестове в началото бяха с почти незабележими черти в последствие се наситиха ( за около 3,4 дни) и после всичко приключи. Явно при авторката се е случило просто на по-ранен етап, толкова ли не може да се досетиш а трябва даже да спориш. Това е изключителна жестокост, която в ситуацията е напълно ненужна.

# 19
Alady, я се стегни малко! За каква жестокост говориш? Да не сме я изтезавали? Знаеш ли колко кукута си измислят бременности по симптоми, правят си тест с хлебна сода, и виждат въображаеми черти? Разбирам да е направила спонтанен аборта, да е имала мъртво раждане, да е лежала в болница да я съжалим и да покажем съчувствие, но тя си прави сама рана и после си човърка в нея... И да е имало някаква имплантация и бременност, определено не се е задържала. Какво има да го обсъжда с нас и да показва тестовете си за бременност? Да започне да си следи БТ, за да е наясно с месечния си цикъл, защото 'двата пъти, в които ми закъсня' е меко казано нелепо изказване. Следващия път да си направи кръвен тест, за да е по-сигурна и ако вече и БТ и кръвен покажат прекъсната бременност - да отиде с тях в репродуктивна клиника, където да й помогнат да сбъдне мечтата си. Но сега всички спорим за нещо, което дори не знаем дали е истина...

# 20
Alady, я се стегни малко! За каква жестокост говориш? Да не сме я изтезавали? Знаеш ли колко кукута си измислят бременности по симптоми, правят си тест с хлебна сода, и виждат въображаеми черти? Разбирам да е направила спонтанен аборта, да е имала мъртво раждане, да е лежала в болница да я съжалим и да покажем съчувствие, но тя си прави сама рана и после си човърка в нея... И да е имало някаква имплантация и бременност, определено не се е задържала. Какво има да го обсъжда с нас и да показва тестовете си за бременност? Да започне да си следи БТ, за да е наясно с месечния си цикъл, защото 'двата пъти, в които ми закъсня' е меко казано нелепо изказване. Следващия път да си направи кръвен тест, за да е по-сигурна и ако вече и БТ и кръвен покажат прекъсната бременност - да отиде с тях в репродуктивна клиника, където да й помогнат да сбъдне мечтата си. Но сега всички спорим за нещо, което дори не знаем дали е истина...
Първо.. коментара ти е адски груб! Нито съм хахо, нито ми са ми се привиждали разни черти! Нуждаех се от мнение най-вече за това дали да продалжаваме с опитите..! По въпроса с това,че съм ви занимавала - Та нали този форум е за това, да питаме и споделяме нещата които ни вълнуват?! Ама вие не.. хванахте се за нещо, което аз вече бях установила и съм сигурна! И да Snowche въпреки,че е било прекалено рано аз го усетих и съответно изживях за себе си ! Не ми се поглежда повече тук, нито искам дебати и кофти коментари . Все пак благодаря на всички! Пожелавам ви да бъдете здрави и да сбъднете мечтите си Wink

Общи условия

Активация на акаунт