Фентъзи и фантастика - Тема 10 (гласуване)

• 41 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Вестерос
Ще ги изтегля  bouquet

Стон, гледала ли си Гилмор Гърлс, главната там като тебе се плашеше, че няма да може да прочете всичко, което иска.

# 451
Аз я четох 'Вещерът' в интензивното на педиатрията, но все пак ми хареса. Още имам планове да дочета.
Всъщност за кой Вещер питате? Гледам, че има от два автора.

# 452
На Сапковски съм чела, кой е другият?

# 453
  • София
Има една книга Вещерът от поредицата за Никола Фламел... друга книга не ми хрумва.

# 454
  • София
Да попитам нещо.
Планирам скоро да прочета двете книги на Хедер Меспи "Демон, Юда и Магьосник" и "Билкова отвара и рог от еднорог". Завършена ли е историята или има да се чака нова/и  книга/и?

# 455
И как са? Пробвах се да започна първата, но нещо не ме грабна в началото и така и не я продължих.

# 456
  • София
Не знам как са, не съм ги почнала още. Но ако е поредица и има да се чака да бъде завършена, не знам дали въобще да ги почвам.

# 457
  • София
И как са? Пробвах се да започна първата, но нещо не ме грабна в началото и така и не я продължих.
Кое - Никола Фламел ли? Аз лично не съм ги тествала, стоят си в готовност от 3-4 години и така и не ми е идвало настроенито за тях.

# 458
Не, за Хедер Меспи питах  Peace

# 459
  • София
хихихихи, нищо, всички подред отговаряме Simple Smile Hug

Аз съм все по-силно очарована от Гаснещ Зрак, не знам дали наистина Трилогия за Карканас просто ми  харесва повече от основната малазанска поредица или  ми допада това, че запълва толкова много от "дупките", които там ме дразнеха, оставени неизяснени, но така или иначе съм много, много доволна от книгите. Peace

ммм и една чудесна новина - Артлайн пускат втората книга за Легион на Сандерсън

Също така към поредицата Мъглороден - Отсенки от себе си http://artline-store.net/product.php?ProductID=399  и отново от автора Бял пясък (графичен роман) http://artline-store.net/product.php?ProductID=401

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 14:10 от Angel_Dust

# 460
Тифани, аз от дете много чета и пак мисля, че няма да ми стигне един живот да прочета всичко, което искам. Simple Smile
Ама вярно, че като дете, тази мисъл, че няма да успея да прочета всички хубави книги, доста ме плашеше.
Мен още ме плаши, затова започнах да зарязвам книги. Преди чинно си ги изчитах, но сега, не. Животът е твърде кратък, за да си губя времето.

# 461
  • addicted
Вещерът на Сапковски е една от любимите ми поредици. Препрочитала съм я...хм, няколко пъти. Наистина не е нещо революционно и невиждано, но е увлекателна, интригата успява да те грабне и авторът има много приятно чувство за хумор, което дава глътка въздух насред цялата драма.
Наистина в началото върви разпокъсано, защото започва под формата на отделни разкази, после всичко си идва на мястото. Другото и слабо място според мен е твърде фантасмагоричната последна част - "Господарката на езерото", но се преживява.

# 462
  • В полите на Пирин планина
Споделям напълно мнението на CoffeeCat за "Вещерът" на Сапковски.  Peace

# 463
Вещерът е написан много увлекателно, и има наистина уникално свеж хумор Simple Smile Четеш с кеф
Метрото е с увлекателен модерен сюжет, но не ме увлече, нито стилът, нито изказът...

# 464
  • България
И аз препоръчвам Вещерът на Сапковски.
За другия не бях чувала, но смятам да поправя тази грешка.

Общи условия

Активация на акаунт