Фентъзи и фантастика - Тема 10 (гласуване)

• 41 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Майничка
Освен че се развива на същата планета, няма много общо с "Елантрис". Има една повест "Надеждата на Елантрис", която се вмъква в периода, докато Раоден се счита за мъртъв, но  не съм сигурна дали е преведена.

# 541
На мен много бавно ми върви То
Признавам, много добре написана книга, вероятно най-добре написаната му книга, може би една от най-добре написаните книги изобщо, обачеее самият сюжет пъъълна тъпня  Tired

# 542
На мен много бавно ми върви То
Признавам, много добре написана книга, вероятно най-добре написаната му книга, може би една от най-добре написаните книги изобщо, обачеее самият сюжет пъъълна тъпня  Tired

На Стивън Кинг ли?

# 543
Да, разбира се Simple Smile

# 544
  • София
Освен че се развива на същата планета, няма много общо с "Елантрис". Има една повест "Надеждата на Елантрис", която се вмъква в периода, докато Раоден се счита за мъртъв, но  не съм сигурна дали е преведена.
ммм вярно, че бях го чела това навремето... мерси, че ми напомни. Не, че съм се разбързала да я чета, просто я мернах  по торентите тази сутрин.

# 545
Чела съм, че докато го е писал, яко е друсал - признава си, че няма никакви спомени за написването на голяма част от книгата  Mr. Green

# 546
Happy, така като се замисля, доста от книгите на Стивън Кинг вървят бавно или поне до един момент. На мен лично дори ми харесва, при други автори ме дразни, но при Кинг сякаш напълно се потапям в атмосферата по този начин.

# 547
Не, добре върви и т.н., особено в сравнение с другите му книги, просто не ми харесва натрапването на чудовището. Повече би ми харесало то да е тип Сърца в Атлантида, а не толкова...глуповато Simple Smile Тогава книгата би била гениална.

# 548
  • addicted
В момента се препъвам точно на Сърца в Атлантида. Сюжета прескочи на живота в колежа и напраааво полудявам от тези безмислени описания кой на какво играел. Никога не ми се е случвало с книга на Кинг. Кажете ми, че има смисъл някакъв в това.

# 549
Ами има, ама знам ли...на мен много ми хареса точно Сърца в Атлантида Laughing
Да тази част беше доста тегава, но има смисъл Simple Smile

# 550
И на мен в "Сърца в Атлантида" страшно много ми допадна описанието на колежанския живот. Много неща от книгата съм забравила, но как "гонеха кучката" ще помня винаги.
Хепи, вярно, че чудовището в То, беше тъпо. Бях забравила. Ама с чудовищата и вампирите обикновено е така. Мен не ме ужасяват, изглеждат ми смешни, за разлика от онези тъмни демони, които се крият в главите на някои от героите му. Те са истински страшните.

# 551
  • addicted
Благодаря ви за мненията. Продължавам значи Simple Smile

# 552
На мен Душата на императора ми хареса много - лека е и бързо се чете. Само Мъглороден бях минала преди нея, изобщо не съм подхващала Елантрис.

# 553
Прочетох "Рицарят", стандартен сюжет, малко дракони, лоша кралица, сив крал и много сив главен герой. Книгата е приятна, леко се чете и както си вървях към финала, битките приключиха, интригите се овладяха донякъде, изведнъж ТРЯС, ПРАС и всичко отиде по дяволите. Не можех да повярвам какво чета. Всичко друго очаквах, но не и това. Ще будувам тази вечер, надявам се да отметна няколко глави от втората книга, за да разбера накъде отиват нещата.

# 554
  • София
На мен Душата на императора ми хареса много - лека е и бързо се чете. Само Мъглороден бях минала преди нея, изобщо не съм подхващала Елантрис.

Ами и аз я изчетох (тя колко е 140 стр). Хареса ми, стегната, приятна, пълна, хубава история, наистина съвсем леко се чете, просто се лее. Нищо общо с Елатрис и слава Богу. Simple Smile Къде-къде по-хубава.
Мисля да продължа с втората част на Легион, тя и тя е кратко книжле - няма и 300 стр. точно като за добре размътения ми от температура мозък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт