КРУИЗИ /Тема 9/

• 103 616
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Общото ми становище за MSC е, че тази година круизите им в средиземно море и адриатика са по- скъпи от предходни години даже и за по старите им кораби. Иначе за Меравилия за януари 2018 има ниски цени, но нали все пак говорим и за активен летен сезон. Аз лично искам да пътувам септември и цена под 500 евро без пристанищни за 7 дни по този маршрут не намирам.

# 106
  • София
За мен круизите нямат сезон, пътувам когато излезе цена каквато искам.
Още повече какъв сезон пак за горния круиз, който пуснах от Куба. И сезон и не, но цена ДА.
Ще го кажа просто...
Цена 429 евро за времето 20 дена, тоест 3 по 7...
Несравним маршрут с този на Meraviglia, а всичко каквото си мечтае човек...Куба-Кариби-Канари-Европа
Включвайки сам. билет от 150 евро получаваме цената на Meraviglia за 7 дни.
Остават още 13 дни като бонус, безплатни.

429+150/полет/ 579 евро Transatlantic Куба-Кариби-Канари-Европа 20 дни
399/най-ниска цена/ + 130 /такси/  529 евро Mediterraneo 7 дни
Избирайте, само време да има...

# 107
За мен круизите нямат сезон, пътувам когато излезе цена каквато искам.
Още повече какъв сезон пак за горния круиз, който пуснах от Куба. И сезон и не, но цена ДА.
Ще го кажа просто...
Цена 429 евро за времето 20 дена, тоест 3 по 7...
Несравним маршрут с този на Meraviglia, а всичко каквото си мечтае човек...Куба-Кариби-Канари-Европа
Включвайки сам. билет от 150 евро получаваме цената на Meraviglia за 7 дни.
Остават още 13 дни като бонус, безплатни.

429+150/полет/ 579 евро Transatlantic Куба-Кариби-Канари-Европа 20 дни
399/най-ниска цена/ + 130 /такси/  529 евро Mediterraneo 7 дни
Избирайте, само време да има...

20 дена са си цяла отпуска, не мога да си позволя такова дълго отсъствие от работа, но един ден може би и това ще мога стига господ да ни дава здраве и късмет. А с Меравилия при мен е тръпката да бъда на новият кораб с едни от първите, да усетя удоволствието от новите активности, кухня, представления и не на последно място приятелската атмосфера на МСЦ, пък и защо не по познат маршрут, винаги има какво да откриеш отново. Сега стигнахме и до цената за 24 септември двама във вътрешна с пристанищни такси намерих за 1246 евро, което  дали е приемливо ще имам време да го обмисля до утре.

# 108
20 дена круиз Куба-Европа е мечта за всеки .Дано някой ден като млада пенсионерка мога да си го позволя.
И аз изчаквам до утре да видя офертите .
А каква такса на ден се заплаща на  човек   за Маравиля?

# 109
20 дена круиз Куба-Европа е мечта за всеки .Дано някой ден като млада пенсионерка мога да си го позволя.
И аз изчаквам до утре да видя офертите .
А каква такса на ден се заплаща на  човек   за Маравиля?
10 euro

# 110
За мен тази година няма реални намаления на круизите на MSC поне от нашите сайтове. През последните 4 години винаги запазваме круиз точно от тези разпродажби - 7 дни Средиземно море между 25 май и 25 юни на цени под 550 евро с таксите. Разбира се, цените всяка година малко се покачваха, но сега просто е прекалено по 700-800 евро. Нямам идея защо толкова са се вдигнали...

# 111
За мен тази година няма реални намаления на круизите на MSC поне от нашите сайтове. През последните 4 години винаги запазваме круиз точно от тези разпродажби - 7 дни Средиземно море между 25 май и 25 юни на цени под 550 евро с таксите. Разбира се, цените всяка година малко се покачваха, но сега просто е прекалено по 700-800 евро. Нямам идея защо толкова са се вдигнали...

точно за това писах, никакви намаления, всяка година в средиземноморието и адриатика успяват да продават корабите си за летните месеци и затова избиват от другите маршрути където продават балкони на по 420 евро, например за Дубай и Кариби. Така също добре продават канарите и в момента за там също няма ниски цени. Коста кроичера , другата уж евтина алтернатива също са си понадули цените, но въпреки това за 16 април успях да намеря 11 дни вътрешна на 670 евро на човек с пристанищните.

Истината е ,че круизната индустрия бележи ръст с над 30 процента на година и вкарват нови кораби, които струват пари, много пари. Нали не смятате, че инвестицията се чака да се възвърне само, нали преди това трябва да  се събира и от настоящи отплавания.

# 112
  • Варна
До някъде съм съгласна за нови/стари кораби, но и до някъде не.
За мен избора се определя от целта на пътуването. С 4годишен разбойник се съмнявам, че ще успеем да видим градовете така подробно, както бихме го направили ако сме само двамата с мъжа ми. Затова не искам да правя компромис с "хотелската" част- поне нещо от ваканцията ни да е на ниво. Wink

# 113
  • Варна
Някой да знае колко време преди круиз затварят check in на Princess? Рових, рових и не намерих. Круизът ни е след месец, а валидността на паспорта ми изтичат преди нужните 6 месеца, та трябва да го сменям.

# 114
Търся най-евтини цени за Северни Столици / Балтийски, но не фиорди, за каюта с балкон и то през лятото

# 115
# 116
  • София
Някой да знае колко време преди круиз затварят check in на Princess? Рових, рових и не намерих. Круизът ни е след месец, а валидността на паспорта ми изтичат преди нужните 6 месеца, та трябва да го сменям.

Общо прието е да сте там поне 90 минути преди потегляне. Разбира се има и изключения, но не е нужно.

Търся най-евтини цени за Северни Столици / Балтийски, но не фиорди, за каюта с балкон и то през лятото

Цената за балкон, през летен сезон вдига много цената в този регион. Понякога двойно.
Добро предложение за балкон примерно за дата  23/07/2017 е...

Скрит текст:
Sunday, July 23   Berlin (Warnemunde), Germany      7:00pm
Monday, July 24   At Sea      
Tuesday, July 25   Helsinki, Finland   9:00am   4:00pm
Wednesday, July 26   St. Petersburg, Russia   7:30am   6:00pm
Thursday, July 27   Tallinn, Estonia   9:00am   4:00pm
Friday, July 28   At Sea      
Saturday, July 29   Copenhagen, Denmark   9:00am   6:00pm
Sunday, July 30   Berlin (Warnemunde), Germany   8:00am   

MSC Magnifica
1079 €
Цената е намалена с 52 %

# 117
Здравейте,

А аз търся балкон за май/юни - Западно средиземноморие от Генуа, Ла Специя или Савона, до 1600 евро общо за балкон като сме с две деца на 5г.

Ще се радвам ако някой намери и сподели добра оферта.

Благодаря!

# 118
Готово! Меравилия от Генуа на 24.09 вътрешна 'белла' 615 евро на пасажер. Има сделка!

# 119
Един въпрос за вълнението на морето и клатенето на кораба през май, Средиземноморие. Била съм два пъти през юни и нищо не съм усещала, но този път плануваме месец май и то с малки деца и ми е притеснено. Моля споделете своя опит.

Общи условия

Активация на акаунт