КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 265
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
ПРОМОЦИИ...

Няма как MSC Meraviglia да не пада, както бях казала...

MSC Meraviglia (New Ship)
7-night Western Mediterranean
from $499*pp | $998*per stateroom
Genoa, Civitavecchia (Rome), Palermo, La Goulette, Barcelona, Marseille
New Dates added Nov 2017 through April 2018
Sailing from Genoa, Civitavecchia, Barcelona & Marseille
Децата безплатно за определени круизи...

Ако имаше круизи при нашето ПРИСТИГАНЕ сигурно щях да я включа...

Да, ама НЕ! Ноември до Април 2018г. Студено, не става за басейн и слънчеви бани, а това е част от почивката, нали?

# 181
  • София
Здравейте пътешественици!
Не бях се отбивала скоро тук,но от вчера ви чета отново.Имам нужда от малко помощ за самолетни билети,круиза е за края на август,но като чета,че Bled ще отсъства,не знам има ли смисъл да питам.

Питай спокойно, както писах тръгвам на пон 13-ти мар 21:10
А и не съм само аз, всички летят...

Да, ама НЕ! Ноември до Април 2018г. Студено, не става за басейн и слънчеви бани, а това е част от почивката, нали?

Да, ама Да! Въпрос на гледна точка...Уважавайки мнението и на всички останали.
Идеята на поста с промоцията беше, че и този кораб като всички останали ще стигне нормални цени. И не е нужно да се дават двойни пари за да си пръв на него. Сякаш ще потъне.
Ако плащах такива цени, едва ли щях да имам толкова круизи. Обичам да си правя сметката...
Промоцията е на сайта на компанията и в случая няма значение за кого се отнася.

Моите круизи са предимно пролет и есен. И в никакъв случай не ми липсва почивката, а напротив...
Да не говорим за круизи като този на който тръгвам, почивка да искаш...10 дни At Sea-повече от почивка.

А за каква почивка говорим при положение, че Meraviglia на тези круизи има само един ден море. Всички останали са наситени със слизане и обикаляне, освен ако не си бил. Но и да си бил се изкушаваш пак да слезеш и плажа е последното за което мислиш.
Твърдо мога да кажа, че Meditiranien круизи не са за почивка, почти няма такива дни.

Аз имам следната практика-круизи за почивка/почти не слизам/ и круизи за обикаляне/не се спирам.

ПРОМОЦИИ...

http://www.cruises.com/promotion/cruise-event.do?signup=yes& … m=1&segid=373

https://www.vivavoyage.co.uk/?utm_source=MSC+-+Choose+%26+Cruise … ;utm_medium=email

# 182
Да ви наглеждам, докато се озъртам за някакъв изгоден околосветски круиз за една хубава годишнина Wink

А на всички, които завиждат на Блед, недейте, бре - не е ли ясно, че тя (или може би той) чисто и просто работи във форума Wink Не че е лошо, де - някой трябва да поддържа форума за туризъм все пак Mr. Green Но пък инфото е полезно, спор няма. Трябва и работливи пчелички да има Laughing

# 183
  • На планетата земя
Качване на 19.08 във Венеция,слизане на 2.09 във Венеция,това са два круиза.Или само за един круиз слизане на 26.08 във Венеция,предпочитам първия вариант.С дете съм и ще ми е по-удобно полетите да са от и до Варна за двама души,в краен случай може и до София,ама не и до Букурещ.Да кацаме на същия ден и направо да се качим на кораба,а не на предния и да се налага да оставаме на хотел.Гледах 5-6 варианта самолетни билети,но нищо не ми хареса и засега все още съм в процес на търсене.
Благодаря предварително!

# 184
Качване на 19.08 във Венеция,слизане на 2.09 във Венеция,това са два круиза.Или само за един круиз слизане на 26.08 във Венеция,предпочитам първия вариант.С дете съм и ще ми е по-удобно полетите да са от и до Варна за двама души,в краен случай може и до София,ама не и до Букурещ.Да кацаме на същия ден и направо да се качим на кораба,а не на предния и да се налага да оставаме на хотел.Гледах 5-6 варианта самолетни билети,но нищо не ми хареса и засега все още съм в процес на търсене.
Благодаря предварително!

Има транспорт Варна-Букурещ, директно летище, не се ограничавайте само със София. Peace

# 185
  • На планетата земя
Благодаря предварително!

Има транспорт Варна-Букурещ, директно летище, не се ограничавайте само със София. Peace

Би ли ми дала малко повече информация,може и на ЛС.

# 186
Благодаря предварително!

Би ли ми дала малко повече информация,може и на ЛС.
На АВТОГАРАТА има фирми, но нямам телефон за контакт, трябва да се отиде на място.

# 187
  • На планетата земя
Предположих,благодаря ти! Simple Smile

# 188
  • София
Благодаря предварително!

Разбирам условията ти и се съобразявам, но...
Полет в деня на отиване винаги е рисков, особено с дете. И аз утре летя за Куба в деня на круиза, но кораба стои до другия ден в Хавана/18ч./-няма риск.

От Варна дори да има полети ще ти струват повече от круиза. Не съм търсила.

Варианта Букурещ си струва, но на удобния полет връщането е твърде рано-не става.
Има полети по-късно с прекачване, но оскъпява.

София-отиване-18-08, най-добър директен вариант е с една нощувка. Така и не е рисков...
Връщане, ако е в деня само с прекачване няколко варианта от 73 евро до над 100. При прекачването има изчакване, което може да е дълго.

Сигурно сте изключили варианта кола, но той е доста добър до Венеция.

Друг вариант е автобус, но пътуването е дълго, детето. Пристигат и тръгват удобно спрямо круиза.

Помисли и можем да го мислим до утре, успех.

# 189
  • На планетата земя
Благодаря ти Bled,явно всички предложени от теб варианти съм ги гледала вече.От Варна единствения полет,който ни устройва е действително много скъп,освен че е рисков.Явно ще се примиря с вариант нощувка на хотел,имам още малко време да мисля. Simple SmileНа теб пожелавам леки полети и незабравими изживявания. Simple Smile

# 190
  • София
Благодаря ти Bled,явно всички предложени от теб варианти съм ги гледала вече.От Варна единствения полет,който ни устройва е действително много скъп,освен че е рисков.Явно ще се примиря с вариант нощувка на хотел,имам още малко време да мисля. Simple SmileНа теб пожелавам леки полети и незабравими изживявания. Simple Smile

Благодаря ти...

За точните дати Lufthansa

Отиване...
Sofia (SOF) - 06:05 AM
19 Aug, Sat

Flight No: 1707
1h 55min
Munich (MUC) - 07:00 AM
19 Aug, Sat
Layover:
1h in Munich

Munich (MUC) - 08:00 AM
19 Aug, Sat

Flight No: 9454
1h 0min
Venice (VCE) - 09:00 AM
19 Aug, Sat

Връщане...
Venice (VCE) - 14:45 PM
2 Sep, Sat

Flight No: 327
1h 25min
Frankfurt (FRA) - 16:10 PM
2 Sep, Sat
Layover:
2h 45min in Frankfurt

Frankfurt (FRA) - 18:55 PM
2 Sep, Sat

Flight No: 1428
2h 10min
Sofia (SOF) - 22:05 PM
2 Sep, Sat

Много удобни полети, малко изчакване и добри часове...
Но разбира се цената...
€230
per person

Ако круизите са тези...

Saturday, August 19   Venice, Italy      5:00pm
Sunday, August 20   Kotor, Montenegro   1:00pm   8:00pm
Monday, August 21   Corfu, Greece   9:00am   2:30pm
Tuesday, August 22   Athens (Piraeus), Greece   Noon   8:30pm
Wednesday, August 23 Mykonos, Greece   7:00am   4:00pm
Thursday, August 24   Argostoli, Greece   Noon   7:00pm
Friday, August 25   At Sea      
Saturday, August 26   Venice, Italy   7:00am   
Saturday, August 26   Venice, Italy      5:00pm
Sunday, August 27   Dubrovnik, Croatia   11:00am   7:00pm
Monday, August 28   Kotor, Montenegro   7:00am   5:00pm
Tuesday, August 29   At Sea      
Wednesday, August 30  Santorini, Greece   7:00am   5:00pm
Thursday, August 31   Olympia (Katakolon), Greece   10:00am   5:00pm
Friday, September 1   At Sea      
Saturday, September 2  Venice, Italy

Поздравявам те за избора, повтаряш само Котор...и виждаш много.

# 191
  • На планетата земя

Благодаря ти...

За точните дати Lufthansa

Отиване...
Sofia (SOF) - 06:05 AM
19 Aug, Sat

Flight No: 1707
1h 55min
Munich (MUC) - 07:00 AM
19 Aug, Sat
Layover:
1h in Munich

Munich (MUC) - 08:00 AM
19 Aug, Sat

Flight No: 9454
1h 0min
Venice (VCE) - 09:00 AM
19 Aug, Sat

Връщане...
Venice (VCE) - 14:45 PM
2 Sep, Sat

Flight No: 327
1h 25min
Frankfurt (FRA) - 16:10 PM
2 Sep, Sat
Layover:
2h 45min in Frankfurt

Frankfurt (FRA) - 18:55 PM
2 Sep, Sat

Flight No: 1428
2h 10min
Sofia (SOF) - 22:05 PM
2 Sep, Sat

Много удобни полети, малко изчакване и добри часове...
Но разбира се цената...
€230
per person

Ако круизите са тези...

Saturday, August 19   Venice, Italy      5:00pm
Sunday, August 20   Kotor, Montenegro   1:00pm   8:00pm
Monday, August 21   Corfu, Greece   9:00am   2:30pm
Tuesday, August 22   Athens (Piraeus), Greece   Noon   8:30pm
Wednesday, August 23 Mykonos, Greece   7:00am   4:00pm
Thursday, August 24   Argostoli, Greece   Noon   7:00pm
Friday, August 25   At Sea      
Saturday, August 26   Venice, Italy   7:00am   
Saturday, August 26   Venice, Italy      5:00pm
Sunday, August 27   Dubrovnik, Croatia   11:00am   7:00pm
Monday, August 28   Kotor, Montenegro   7:00am   5:00pm
Tuesday, August 29   At Sea      
Wednesday, August 30  Santorini, Greece   7:00am   5:00pm
Thursday, August 31   Olympia (Katakolon), Greece   10:00am   5:00pm
Friday, September 1   At Sea      
Saturday, September 2  Venice, Italy

Поздравявам те за избора, повтаряш само Котор...и виждаш много.

Много благодаря!Да, този е круиза,затова смятам ,че има смисъл да останем за две седмици,още повече,че от 5 год.на круиз не сме ходили.На мен освен Венеция  всичко друго ми е непознато.Поразрових из старите ви теми и открих доста полезна за мен информация,тъй като не мисля да се записваме на корабните екскурзии.Май повече няма въобще да му мисля,направо се навих. Simple SmileЩе ви наглеждам дотогава. Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 13:39 от BUBA_k

# 192
  • София
--------------------------

Много благодаря!Да, този е круиза,затова смятам ,че има смисъл да останем за две седмици,още повече,че от 5 год.на круиз не сме ходили.На мен освен Венеция  всичко друго ми е непознато.Поразрових из старите ви теми и открих доста полезна за мен информация,тъй като не мисля да се записваме на корабните екскурзии.Май повече няма въобще да му мисля,направо се навих. Simple SmileЩе ви наглеждам дотогава. Simple Smile

Щом си прочела добре. Можеше да ти дам насоки за всичко неясно по пътя, но няма време.
Ако ме подсетиш и има какво пиши като се върна, време има.
Радвам се, че ще направиш този круиз. Успех...

НОВИНИ...

За любителите на новите кораби...

MSC Meraviglia и MSC Seaside ще бъдат с новата технология MSC for Me...

16 000 точки на свързаност, 700 цифрови точки на достъп, 114 интерактивни екрана, възможност за достъп до 2244 каюти.

Започват резервациите на поредния Оазис...Symphony of the Seas

https://www.youtube.com/watch?v=VPjQwCSE9Pk

# 193
  • На планетата земя
Благодаря ти,много си отзивчива!Има доста време дотогава,каквото не ми е ясно ще питам. Simple Smile

# 194
BUBA k,може ли линк от къде точно резервира круиза?
Търся нещо изгодно за лятната ваканция,юли,август,и септември(до 15). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт