КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Нахълтвам в темата само да кажа на Блед, че страшно завиждам, искам и аз  Simple Smileкато се решим най-накрая ще вляза да ми помогнете  bouquet

# 316
Намерих круиза. Пристъпвам към резервация. Посочената цена е за дек 8. Това много ли е зле? Не се ориентирам изобщо. Помагайте, моля!

# 317
  • sofia
Идеално ти е ,  взимай Simple Smile

# 318
Може ли линк за 30/04 за Majestic Princess?Точно за тези дати търся сега.... Praynig

Намерих го, но с 1 дете, цената е далеч по-висока Sad

Блед, здравей!
И добре дошла!
Горепосочените круизи са супер! Би ли ми пратила линк, за да направя резервация . Относно пътуването до Атина. Може би най-добре е с автомобил. Какво ще кажеш?

Тук все още трябва да има места:
http://www.seascanner.com/cruise-k98216-greece-majestic-princess-piraeus-athens
Включително и балкон не е толкова скъпо...
Успех...

До Атина вече всякак е удобно...кола, самолет, автобус.
Въпрос на възможности и желание.

# 319
Направих резервация за круиза. Благодаря за помощта!

# 320
Идеално ти е ,  взимай Simple Smile
Благодаря, Люба, за куража!
Имах нужда от подкрепа, понеже за първи път правя резервация за круиз. Нямам никакъв опит, но все си мисля, че с ваша помощ ще се справя. За да не ви досаждам с вече коментирани въпроси, започвам да чета активно назад във форума. Много се вълнувам! Ако ви кажа, че все още имам пеперуди в стомаха, няма да повярвате!

# 321
  • sofia
Ама ти не знаеш колко ме е яд, че не мога да ида.
Знаех си, че ще излезне нещо, а точно гръцките острови исках
Мога да кажа, че първия ни круиз беше с каюта на 2 дек, ами бучеше малко от двигателите, но не съжалявам. Тогава се зароди любовта към круизите, а в каютата почти не се седи

# 322
Знаех си, че ще излезе нещо, а точно гръцките острови исках
Мога да кажа, че първия ни круиз беше с каюта на 2 дек, ами бучеше малко от двигателите, но не съжалявам. Тогава се зароди любовта към круизите, а в каютата почти не се седи
Дано имаме късмет с каютата! Мъж ми е доста капризен по отношение на удобства. Бях склонна да дам някое евро повече, но не знаех какво да избера. Да, има план на кораба, но не се ориентирах. А исках да действам бързо. Вече ми се е случвало в хода на резервацията да се променя цената.

# 323
  • София
Нахълтвам в темата само да кажа на Блед, че страшно завиждам, искам и аз  Simple Smileкато се решим най-накрая ще вляза да ми помогнете  bouquet

Когато пожелаеш...

Дано имаме късмет с каютата! Мъж ми е доста капризен по отношение на удобства. Бях склонна да дам някое евро повече, но не знаех какво да избера. Да, има план на кораба, но не се ориентирах. А исках да действам бързо. Вече ми се е случвало в хода на резервацията да се променя цената.

Дек 8 Emerald deck (Sunglasses
https://www.icruise.com/c/deckplan2014.php?SailDate=&WMPHShi … &DeckNumber=8
На мен ми е ясно, питай...

Толкова се радвам като резервирате. Прекрасно...
Въобще не се притеснявай да питаш, това е до болка познат маршрут.

Sunday, April 30   Athens (Piraeus), Greece      7:00pm
Monday, May 1   At Sea      
Tuesday, May 2   Kotor, Montenegro   7:00am   4:00pm
Wednesday, May 3   Olympia (Katakolon), Greece   1:00pm   9:00pm
Thursday, May 4   Mykonos, Greece   Noon   9:00pm
Friday, May 5   Rhodes, Greece   8:00am   7:00pm
Saturday, May 6   Chios, Greece   8:00am   5:00pm
Sunday, May 7   Athens (Piraeus), Greece   4:00am   
Посетила съм всяка точка по-няколко пъти, смело питай...

Majestic Princess е построен за китайския пазар. Това са му прощапулниците при тръгването. После заминава за Дубай и Сингапур. След това Китай.
Имаш огромен шанс да си на него в наши води, радвам се.

Аз бях пуснала този круиз преди време още като разбрах за него. На доста по-висока цена, това е шанс. И ако не бях се върнала преди дни, резервирам веднага.

Компанията http://www.princess.com/ е в пъти повече от стандартната гръцка в този регион http://www.celestyalcruises.gr/el

Веднага да кажа, че
Last Minute
на предишния круиз:

Sunday, April 23   Rome (Civitavecchia), Italy      6:00pm
Monday, April 24   Messina, Sicily, Italy   Noon   8:00pm
Tuesday, April 25   At Sea      
Wednesday, April 26   Kotor, Montenegro   7:00am   5:00pm
Thursday, April 27   Corfu, Greece   7:00am   4:00pm
Friday, April 28   Crete (Chania), Greece   Noon   10:00pm
Saturday, April 29   Mykonos, Greece   7:00am   6:00pm
Sunday, April 30   Athens (Piraeus), Greece   4:00am   

падна на 249 евро !!!
Това вече е прекалено за нов кораб.
Няма да мога да се въздържам повече ако има евтини сам. билети до Рим и от Атина...
Отивам да търся....

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 17:26 от Bled

# 324
  • sofia
Блед, пусни един линк

# 325
Нахълтвам в темата само да кажа на Блед, че страшно завиждам, искам и аз  Simple Smileкато се решим най-накрая ще вляза да ми помогнете  bouquet

Когато пожелаеш...

Дек 8 Emerald deck (Sunglasses
https://www.icruise.com/c/deckplan2014.php?SailDate=&WMPHShi … &DeckNumber=8
На мен ми е ясно, питай...

Толкова се радвам като резервирате. Прекрасно...
Въобще не се притеснявай да питаш, това е до болка познат маршрут.

Sunday, April 30   Athens (Piraeus), Greece      7:00pm
Monday, May 1   At Sea      
Tuesday, May 2   Kotor, Montenegro   7:00am   4:00pm
Wednesday, May 3   Olympia (Katakolon), Greece   1:00pm   9:00pm
Thursday, May 4   Mykonos, Greece   Noon   9:00pm
Friday, May 5   Rhodes, Greece   8:00am   7:00pm
Saturday, May 6   Chios, Greece   8:00am   5:00pm
Sunday, May 7   Athens (Piraeus), Greece   4:00am   
Посетила съм всяка точка по-няколко пъти, смело питай...

Majestic Princess е построен за китайския пазар. Това са му прощапулниците при тръгването. После заминава за Дубай и Сингапур. След това Китай.
Имаш огромен шанс да си на него в наши води, радвам се.

Аз бях пуснала този круиз преди време още като разбрах за него. На доста по-висока цена, това е шанс. И ако не бях се върнала преди дни, резервирам веднага.

Компанията http://www.princess.com/ е в пъти повече от стандартната гръцка в този регион http://www.celestyalcruises.gr/el

Веднага да кажа, че
Last Minute
на предишния круиз:

Sunday, April 23   Rome (Civitavecchia), Italy      6:00pm
Monday, April 24   Messina, Sicily, Italy   Noon   8:00pm
Tuesday, April 25   At Sea      
Wednesday, April 26   Kotor, Montenegro   7:00am   5:00pm
Thursday, April 27   Corfu, Greece   7:00am   4:00pm
Friday, April 28   Crete (Chania), Greece   Noon   10:00pm
Saturday, April 29   Mykonos, Greece   7:00am   6:00pm
Sunday, April 30   Athens (Piraeus), Greece   4:00am   

падна на 249 евро !!!
Това вече е прекалено за нов кораб.
Няма да мога да се въздържам повече ако има евтини сам. билети до Рим.
Отивам да търся....

Аз също се замислям дали да не букна и круиза от Рим. Цените на самолетните билети до Атина и обратно са доста високи в този период.

# 326
  • София
Блед, пусни един линк

Любче ето го и на наша агенция...че няма време. Изключение от мен....
https://crusit.bg/kruizi/pregled-na-kruiz/?hash=6b820ae070c3a807 … 97a380594e0430bd7
Действайте....
Успех

# 327
  • София
Здравейте! Един бърз въпрос.. какъв е най-добрия вариант от пристанището на Ливорно за Флоренция? Дали да вземем трансфер от кораба за 42 евра или да издирвам други варианти?
Не знам ако аз си го организирам дали няма да се замотая.. има и някакъв шатъл от пристанището за 5 евро друпосочен, който да те закара до самото Ливорно..  и после влак.. но няма ли да стане доста сложно и не чак толкова по-евтино... newsm78

# 328
Има влакове от Ливорно до Флоренция през 20-30 минути с цени от 9.60 евро, Пътува се средно час и половина.

# 329
   Здравейте, група,  Grinning

още един запален по круизите се присъединява към вас.
Върнахме се от Гръцките острови и аз вече искам да планирам следващия. Знам, че не одобрявате много Celestyal, но за нас беше идеално като продължителност, имаше водач, а и искахме да се ориентираме като за първи път. Както и да е - магията на морето, възможността всеки ден да сме на различно място, тръпката на кораба ни завладяха. Бяхме и с децата, останаха очаровани. Специално искам да благодаря на domino25 за надъхването и съветите, както и на Блед за полезната информация и линкове.   Hug

Нямам много възможност за отпуска, та кажете за следващата година - кога да почвам с дебненето? Ориентирала съм се  да е края на май, средата на юни или септември до 15. Това добри периоди ли са? Най-вече да е хубаво време и да е спокойно морето. Не че има гаранция за това, де.... Иска ми се да е Италия и Испания.
    Нямам опит и всеки съвет ще ми е полезен.

Общи условия

Активация на акаунт