КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 139
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, предстои ми круиз на 23 юни от Италия (Чивитавекия) с Коста Диадема. Притеснявам се за трансфера от летище Фиумичино (Рим) до пристанището Чивитавекия, тъй като видях че автобуса, който пътува в тази посока не върви всеки ден. Полета ни е сутрешен, а корабът тръгва в 19ч. и мисля че ще успеем да се придвижим. Но все пак исках да се допитам и до вас дали с влак придвижването е лесно и бързо.

# 361
  • Варна
Мисля, че няма да ви е никакъв проблем. Трансфер от летището до гара Термини има на всеки 30-40мин. От там за Чивитавекия също има много транспорт. Не съм го минавала лично- предстои ми по-скоро обратния варинат то Чивитавекия към Рим, но на всякъде чета и чувам, че не е проблем изобщо. Аз го виждам всичко общо от кацане до пристигане до кораба за около 4ч и то с нормално темпо на придвижване.

# 362
  • Варна
Благодаря Bled! Ще следя усърдно значи. Круиза ни е чак Ноември, но искам лека полека да започвам да купувам билети не само самолетни, но и за вход тук- там, че да не ми се струпва разход наведнъж.

А да попитам ти някаква price alarm ли ползваш?  защото аз не знам как ще насмогна дори чисто психически ежедневно да отварям сайтовете на авиокомпаниите и да пускам сърч.

# 363
Здравейте, можем ли да открием промо цена тип 'last minute' за Costa Diadema от 27.05.2017 от Савона?
Каюта балкон, по възможност с дете на 4 години.

Благодаря,

# 364
Здравейте, можем ли да открием промо цена тип 'last minute' за Costa Diadema от 27.05.2017 от Савона?

Благодаря,

https://res.vivavoyage.co.uk/web/cruises/results.aspx?

Тук са най-ниските цени според мен, но отплаването от Савона е 29.05.

# 365

Благодаря,

https://res.vivavoyage.co.uk/web/cruises/results.aspx?

Тук са най-ниските цени според мен, но отплаването от Савона е 29.05.

27.05 си е и на този сайт, цена без дете ми дават по 820 евро на човек. Нямало възможност за трети човек в момента.
Някъде по добре да е?

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 14:10 от gotina_h

# 366
Нашият круиз наближава. Ще сме с Costa Diadema от Чивитавекия на 18 май 😄 нямам търпение това ще ми е първият круиз

# 367
  • Пловдив
Здравейте, предстои ми круиз на 23 юни от Италия (Чивитавекия) с Коста Диадема. Притеснявам се за трансфера от летище Фиумичино (Рим) до пристанището Чивитавекия, тъй като видях че автобуса, който пътува в тази посока не върви всеки ден. Полета ни е сутрешен, а корабът тръгва в 19ч. и мисля че ще успеем да се придвижим. Но все пак исках да се допитам и до вас дали с влак придвижването е лесно и бързо.
От Гара Термини до Чивитавекия мисля, че се пътува не повече от 1час. Влакове има пределно често. Провери на trenitalia за разписание най-добре, за да не се притесняваш. Иначе наистина автобуси има непрекъснато от летището до гарата. Имай предвид, че трябва до 16.30 да си се качила на кораба.

# 368
Здравейте!
Интересувам се от круизи по следните дестинации:
1.Гръцки острови -в края на лятото или началото на есента.
2.Балтийски столици-през август.
3.Барселона ,Палма де Майорка,Марсилия,Генуа-ранна есен.
Моля, ако някой е видял такива на изгодни цени да даде линкове.
Благодаря

# 369
Благодаря ви за отзивите, мисля че си изградих представа относно багажа. Ще чекирам един куфар за тримата (най-вече заради лекарства за детето и медицинската ми  козметика)- другото ще са раници, които ще напълним с багаж, а после по портовете така или иначе ще носим с нас, но полу празни- за вода, апарати, пътеводител и т.Н.
Сега да попитам за самолетните билети. Знам, че сте на принципа- изгодно ли е -взимай. Но все пак имате ли наблюдения кога има хубави намаления? Най-вече Уизеър и Райън гледам, защото техните полети са до и от крайните ни точки.
Пътували сме на доста прилични цени, но при мен дестинацията идва с цената т.е. не ми се е налагало да дебна оферта. Виждам евтин полет до някъде- резервирам и тогава организирам другото. Докато сега имам фиксирани дати и летища и това малко ме стресира.
За Неапол онзи ден разиграх варианти - за трима ни, с един чекиран куфар идваше около 120лв . Това май е ОК, а?

Аз лично съм точно на този принцип. Моите резервации, включително с круизи започват с полета/ако има такива/.

Днес летим за Лондон като сме резервирали най-ниската цена, която до сега съм виждала до този град...
4,99 евро и в двете посоки !!! Цената дори не беше обявена преди седмици, просто изскочи и се получи съвпадение и с връщането. Но за много кратък период. Не успях дори да я пусна други да се възползват...
След като моментално резервирах вече я нямаше. Дори нямахме намерение да ходим, какво губим ? Но защо пък не, тръгваме...

Това, което мога да кажа, че последните седмици цените на Wizz Air и Ryanair  не падат, а се качват.
Ще бъде изключение и промоция ако паднат.
Ако останат 2-3 седмици или по-малко е добре да не се рискува с тях. Особено летен сезон...
Най-добрият момент е скоростна резервация в момент на промоция. Защото дори само един продаден билет от нея веднага може да промени цената.

Да, тази цена при тези условия е добра до Неапол. Няма нужда от риск повече щом си с фиксирани дати. Дори да падне ще е малко.

Чао за сега....
Може ли да ме светнете как да си намеря подобни билети до Лондон независимо за кога? Мерси

# 370
  • София

Днес летим за Лондон като сме резервирали най-ниската цена, която до сега съм виждала до този град...
4,99 евро и в двете посоки !!! Цената дори не беше обявена преди седмици, просто изскочи и се получи съвпадение и с връщането. Но за много кратък период. Не успях дори да я пусна други да се възползват...

Може ли да ме светнете как да си намеря подобни билети до Лондон независимо за кога? Мерси

То няма нищо за светкане...
Преди 4 часа се прибрахме, като бяхме в Лондон 46 часа. Мислех, че е малко, но като си бил многократно хич не е.
В момента няма билети по 4,99, но има по 9,99 евро и то много. Съвпадения в двете посоки колкото искаш. Например отиване от 15 до 20 май и връщане 22-23 май. Вместо по 10 евро две посоки по 20...
Много ли е ???
Тези по 5 евро ги видях без да са обявени като промоция, без да са рекламирани, просто се появиха като следиш. Беше близо 2 месеца преди полета.
Купих веднага два без да мисля дали ще ходим. След малко опитах за още два да не сме сами, но имаше вече само един. Като и той изчезна след минути....Това е, търсиш-намираш...

Само да кажа, че тези билети по 5 евро ги нямаше никъде в мулти-търсачките....
Просто излизат за минути и изчезват, кой взел-взел.

Промоции

Изключителна цена за северен круиз спрямо кораб-маршрут-цена-дни...

14 дена-21.05.2017год.

Новият Koningsdam-Holland America от/до Амстердам

Цена 793 евро/без такси/ за вътрешна-външна-балкон, без значение за сега !!!.../Нормалната цена за този круиз и компания е над 2000-3000 евро, зависи от каютата !!!/

Скрит текст:
Sunday, May 21   Amsterdam, Holland      4:00pm
Monday, May 22   At Sea      
Tuesday, May 23   Copenhagen, Denmark   7:00am   4:00pm
Wednesday, May 24   Berlin (Warnemunde), Germany   7:00am   10:00pm
Thursday, May 25   At Sea      
Friday, May 26   Tallinn, Estonia   9:00am   5:00pm
Saturday, May 27   St. Petersburg, Russia   7:00am   
Sunday, May 28   St. Petersburg, Russia      6:00pm
Monday, May 29   Helsinki, Finland   7:00am   4:00pm
Tuesday, May 30   Stockholm, Sweden   8:00am   6:00pm
Wednesday, May 31   At Sea      
Thursday, June 1   Kiel, Germany   7:00am   5:00pm
Friday, June 2   Aarhus, Denmark   8:00am   5:00pm
Saturday, June 3   At Sea      
Sunday, June 4   Amsterdam, Holland   7:00am   
Обърнете внимание 2 дена в St. Petersburg, Russia !!!

Точно тогава започва да лети до Амстердам директно Sofia – Amsterdam (Schiphol) - Sofia
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=943769
На първо четене билети за близки дати под 100 евро в две посоки...

Здравейте!
Интересувам се от круизи по следните дестинации:
1.Гръцки острови -в края на лятото или началото на есента.
2.Балтийски столици-през август.
3.Барселона ,Палма де Майорка,Марсилия,Генуа-ранна есен.
Моля, ако някой е видял такива на изгодни цени да даде линкове.
Благодаря

Ако си смениш месеца сърдечно ти препоръчвам горния круиз...
А другите са по-лесни, все ще има добри цени. Изчакай още малко...

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 15:28 от Bled

# 371
Здравейте!Нова съм в групата,но ви следя и чета с огромен интерес!Никога до сега не съм била на круиз и много се надявам скоро и това да стане:)Прочетох цялата тема и намерих много полезна информация ,като сайтове който предлага ниски цени и прочие изгодни круизи.Проблема ми е в това ,че намерих няколко прилични круиза в чуждестранен сайт(някое от момичетата го беше споменало в темата и така попаднах на него),но до колкото разбирам в цената се включват и самолетни билети от Лондон...на мен разбира се това не ми е нужно.Няма да споменавам името на сайта,понеже съм нова и това е първото ми писане в Бг-мама и не желая да допусна неволна грешка спрямо правилата тук.Въпроса и молбата ми към вас е,да ме насочите къде да търся ефективно круиз на нормала и човешка цена:))Мога и да оставя поща,ако не е редно тук да се пишат сайтове.Благодаря предварително,за помоща:)

# 372
  • София

dorituuuu

Добре дошла...
Щом сайта е чужд няма проблем, пусни го.
Ако не прекаляваш може и наши понякога...
Винаги рекламата си личи.
Успех тук при нас...

# 373

dorituuuu

Добре дошла...
Щом сайта е чужд няма проблем, пусни го.
Ако не прекаляваш може и наши понякога...
Винаги рекламата си личи.
Успех тук при нас...
Благодаря за топлия прием:))http://www.cruisenation.com/cruise-deals/cheap-cruises,това е въпросния сайт в който до колкото разбирам в цената има включени полети от Лондон,а другия който гледам в момента е
 vivavoyage,в който има оферта за Коста-Диадема през средата на ноември за 7 дни 248 паунда.Само не можах да разбера в тази цена дали влизат пристанищните такси и изобщо какви комисиони начисляват тези сайтове.

# 374
  • София
Използвай https://www.vivavoyage.co.uk/. През другия ще ти е трудно за начало. Трябват разговори с агента.
Дай точен линк на круиза да ти кажа за таксите...

Общи условия

Активация на акаунт