Тийнейджърите и парите

• 28 979
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
И аз не мисля, че 2-3 лв. на ден са малко, за какво се предполага да ги харчи, ако транспортът и обядът са осигурени?!

# 61
  • Sofia
за какво се предполага да ги харчи
За боклуци от лафката предимно, ако съдя по моите.  Mr. Green

# 62
  • Варна
за какво се предполага да ги харчи
За боклуци от лафката предимно, ако съдя по моите.  Mr. Green

Точно,нашата директорка беше забранила да се носят в училище кубети,гризки,чипсове и т.н.-похвално.За сметка на това всички излизаха от лафката с кофичка разтворими спагети Sick

# 63
  • Sofia
Ама нали разбираш, че директорката го е забранила не защото е много загрижена какво ядат децата. Изобщо не й пука според мен. А заради комисионната от лафката. Нашата се опита тази година да забрани изобщо каквато и да е храна да се носи в училище. За да вдигне оборота на стола и лафката по обясними причини. Ама не й се получи.  Mr. Green

# 64
  • Варна
И аз я обвиних в същото,няма такова лицемерие.

# 65
  • София - Рим и обратно
Стига де, при нас няма лавка, но носенето на храна от вкъщи също е забранено, освен ако детето има някаква специална диета.

# 66
  • Sofia
И какво ядат тогава?  newsm78

# 67
  • sofia
Стига де, при нас няма лавка, но носенето на храна от вкъщи също е забранено, освен ако детето има някаква специална диета.
Да бе, моят от 7,30 сутрин до 13 часа не виждам как ще изкара без нещо за хапване. Няма как да яде преди да излезе от вкъщи. Това е някаква нова мода със забраната за носене на сандвич (примерно)

# 68
  • София
Да бе, моят от 7,30 сутрин до 13 часа не виждам как ще изкара без нещо за хапване. Няма как да яде преди да излезе от вкъщи. Това е някаква нова мода със забраната за носене на сандвич (примерно)

Защо няма как да яде преди да излезе?
Моят излиза преди 7 часа и винаги яде, а е 15 годишен почти двуметров пубер.

Хора, пише се лаВка. #КОЙ ви проми мозъците Close

# 69
  • Варна

Хора, пише се лаВка. #КОЙ ви проми мозъците Close

Хаха почесох се определено по главата как се пише и хем проверих и пак грешно съм го написала.Може би от нашумелите "Лафка" на Пеевски  Simple Smile

А по темата моя хапва в къщи преди училище,но до колкото знам в 10 ч. пак търси нещо за ядене.

# 70
  • София - Рим и обратно
Не виждам какво ще му стане на детето, ако закуси сутрин, а после обядва. С тия закусчици на 15 мин. после се чудят защо затлъстяват на 12.

# 71
Една възможна причина е, че душата му спи още. И аз не мога да ям веднага след ставане. Може и въпрос на навик да е, не мога. Трябва да не съм яла два дни, за да съм гладна сутрин рано. И не съм приучила децата си да закусват рано. Трябва да минат поне 40 мин след ставане, за да могат да ядат.Все пак човек  би трябвало да яде, когато е гладен, а не по навик. Моят син излиза в 6:40, а става 6:15.

# 72
  • Варна
Нищо няма да му стане разбира се,моя има нужда малко да посмъкне.Едър върви Confused

# 73
  • София
Една възможна причина е, че душата му спи още. И аз не мога да ям веднага след ставане. Може и въпрос на навик да е, не мога. Трябва да не съм яла два дни, за да съм гладна сутрин рано. И не съм приучила децата си да закусват рано. Трябва да минат поне 40 мин след ставане, за да могат да ядат.Все пак човек  би трябвало да яде, когато е гладен, а не по навик. Моят син излиза в 6:40, а става 6:15.

Моят става в 6:05 (по-скоро го будя тогава, ставането е по-късно) и излиза в 6:55. В това време успява да си направи сандвичите, да яде, а и да обръсне мустака. Както и да загуби представа къде се намира, защото всеки момент телефонът ще го погълне. Twisted Evil

Въпросът ми бе по-скоро защо "няма как". Ако няма желание е съвсем друг въпрос. Никой не е длъжен за нищо. Просто останах с впечатление, че е невъзможно, а не че не е желано.

# 74
  • sofia
Аз също не мога да ям веднага след като стана. Просто не мога. За това и няма как.
Първият срок излизахме заедно, защото го карам до училище и преди 9 не ми се яде нищо.
Изобщо не става въпрос за "желание". Да си бутам храна в устата зорлем?

Мен повече ме впечатли забраната внасяне на храна.

Общи условия

Активация на акаунт