Звездни компромати - 314 част

• 108 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Двете му по-големи деца май приличат на него и са си доста симпатични дечица.  Peace

# 181
  • Вестерос
Не е потайност, а логична коректност да не цитираш чужди данни без съгласие.
Защото точно тук не се цитират чужди данни  Joy

# 182
Не е потайност, а логична коректност да не цитираш чужди данни без съгласие.
Точно в нейния случай нищо такова не е. Тя не крие коя е, показвала е снимки и от сватбата си(последната), от ежедневието и пътувания, и доста от живота и е публично достояние. Реклама безплатна и обилна на продукта, който продава, си направи тук, та всички още говорят за това. Много пък са коректни всички, ама за другите които коментирате, нали не могат а ви поискат сметка... траете си, щото е съфорумка. Не се правете на ощипани. Mr. Green

Не знам кой е Andy Gotts, ама ако е някой известен фотограф, Джо ще го знае и ще обясни кой е, но попаднах на едни снимки на актьори и известни личности в негов албум, и някои от тях много ми харесаха.
Надявам се да се виждат от този линк
https://www.facebook.com/pg/drgotts/photos/?tab=album&album_ … d=186010298216256

# 183
Аз щях да напиша коя е, ама пусто ми изскочи от ума ника й. Нали и тя ги сменя Laughing

# 184
  • Berlin
Е, то понеже е много трудно да се види клипа в сайта на БТВ. Аз реших, че е нещо интересно.

# 185
  • Вестерос
Бижу, мерси, че сподели, супер снимки  bouquet

АБС, не всички киснем в покажи се  и знаем кой как изглежда  Wink

# 186
Тук поне 10 пъти са показвани снимки от партита на Евгени Минчев, на които присъства и съфорумката, коментирани са тоалетите ѝ и прочие. Как толкова хора не я познават и не знаят коя може да е?  Simple Smile Само за тази тема говоря. Хайде за други неща в други теми и от преди години наистин не всеки ще знае.

# 187
  • Вестерос
Добре, приеми, че не киснем всички и в тази тема, понякога по диагонал чета и не гледам снимките на бг "звездите".

Бижу е много права за двойния аршин  Peace

# 188
  • Berlin
Tiffany Aching, аз друго имах предвид.

# 189
Отварачката се снимала специално за днешния празник Laughing

# 190
Много ми харесва червилото ѝ.

# 191
Вчера я гледах Марчето в Черешката на тортата и така съм се смяла. Някой трябва да и забрани изявите по телевизията. Викам си, че ще се покаже земна, обикновена, ще пробва да ни замаже очите....Божееееее, то поза, до позата  ooooh! За сметка на това пък Петко Димитров го мислех за див селянин, а сега ми се видя трезвомислещ.

Много хубави снимки от Бижу.

# 192
  • Русе, България
Починала е майката на Том Круз. През 2007 с Кейти Хоумс, с Том през далечната 1991 и все така неотлъчна през 2009. Опелото и погребението й са били в съответствие с практиките на сциентоложката църква.

# 193
Преди някой беше питал какви процедури си правят звездите преди големи събития като Оскарите, аз знаех, че буквално прекарват по 2 седмици из разни клиники за разкрасяване и отслабване, но ето тук е описано подробно Grinning

http://eva.bg/article/23312-Kak-se-podgotvyat-zvezdite-za-Oskarite-

Интересно
Аз също следях Кели Озбърн как се лоадваше с витамини венозно, незнам как им издържат организмите.

# 194
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко по-близък поглед към веждите на Кара Делевайн, които далеч не са чак толкова огромни преди да се срешат и гримират

Бижу, не съм го чувала този фотограф, но има наистина хубави кадри в линка.

Снимките в спойлер!!! Баси!

Общи условия

Активация на акаунт