Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
-
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
-
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите на Braxton Hiicks и контракциите по време на бременност?
-
Какви са последствията от прекомерния прием на магнезий по време на бременност?

(знам че не е така лесно), изпращам позитивна енергия!
Вчера следобед я усещах по-слабо активна от обикновено, а вечерта видях, че леко съм прокървила, появиха се и контракции, които не бяха чак толкова болезнени, но определено не ги усещах като подготвителни. Звъннах на АГ и тя ми каза да отида в болницата да ме погледнат. Дойдох, преглед, тонове и се реши, че моментът е назрял и няма смисъл да се чака повече. Директно ме приеха в родилното, процедури, документи, упойки и докато се усетя вече бях в операционната. Най-неприятното нещо по време на операцията беше едно непрестанно треперене, което не можех да контролирам, и усещането, че краката ми все едно са чужди. Показаха ми бебка и я отнесоха да я пооправят. След като ме свалиха в стаята ни я донесоха да я видим за малко, но заради това пусто треперене даже не можах да я гушна като хората и я дадох на таткото. Упойката ме пусна след около 2 часа и започнах да усещам болки в коремната област и кръста - голяма забава е, нищо, че си родил контракциите си продължават. Акушерката ме предупреди да го очаквам, де. Дадоха ми обезболяващи и сега съм доста по-добре. Само дето не мога да заспя къде от вълнение, къде от това, че не мога още да се завъртя и да заема комфортна поза. По-късно сутринта ще видим как ще се раздвижваме. Нямам търпение да ми донесат вече бебка и да си стои при мен. Дано успеем да се понакърмим! Общо взето това е, всичко се преживява в името на малкото вързопче радост
Да ти е здрава и да ви носи радост и щастие, а на теб-бързо възстановяване! Благодаря и за разказа, на мен всичко ми е полезно.
Нека да ти е жива, здрава, щастлива и много послушна
, много качи първия месец, че искаха да и спират нощното ядене, но тя не искаше. Ще навакса госпожицата, ще видиш колко бързо дръпват, чак е трудно да ги носиш.
иска докато сме в болница да събира половината детска градина у баба си, абе....на 6 години. Баща и също, то тия безкрайни празници ще излезнат колкото една количка.