Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
-
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
-
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите на Braxton Hiicks и контракциите по време на бременност?
-
Какви са последствията от прекомерния прием на магнезий по време на бременност?

Вчера, днес, нито една контракция, а цяла бременност съм с постоянни, чак ми е странно. Утре влизам в 38 седмица, не мога да повярвам, че толкова бързо мина времето
Загубила съм надежда, че ще излиза това бебе, а като си гледам линийката се успокоявам...да стои, колко да стои, до две седмици трябва да освобождава вече квартирата
Прибрах се днес, не съм спряла да плача... Хем съм доволна, че удържахме фронта и ще по останат още мъничко мъниците в мен, хем вече не издържам и искам да раждам и всичко да е наред. Обзело ме е страхотно притеснение, добре че сте вие тук да ви чета и да се утешавам и да се радвам. Много се шокирах тия дни