Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 149
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
37, благодаря за отзива Hug Точно Хамелеон гледам, този път ще търсим нс старо и ми харесва, че може да се обнови лесно, голямо рязнообразие на сенници и седалки има.

Ротавирусна (не знам точно търговското наименование, на GSK май беше, мога да погледна) тук се слагаше първата доза до 19 седмица май. Тя е сладка на вкус, бебето после много се плюнчи, но не се дърпа. За странични ефекти не мога да кажа, той вдигна температура, но слагахме и шествалентна, и пневмококовата и не зная от коя дойде.

# 301

Може ли да ми кажеш точно модела столче на Besafe. Наистина изглеждат добре. И да си споделя мъката и аз - как може  всичко за деца да е толкова скъпо.. умът ми не го побира. Едно столче за кола 1000 лв, е че нормално ли е сигурността на детето да е достъпна на такава безбожна цена - за мен не...
https://www.zwergperten-shop.de/besafe-izi-plus.html
скъпички са и за това ми хареса, че обхваща по-голяма възрастова група.

# 302
  • София
Ние за червените обриви ползваме Xemose Cerat на Uriage и съм много доволна (нищо че на ракия ми мирише) - всичко зачезна засега. Но има вариант и да е от конските дози инжектиран кортикостероид в Токуда, така че не е на 100% сигурно Laughing

И май е ред да похваля кремът срещу подсичане на Мустела. При тоя вирус и денонощно дрискане си мислех, че бубенцето непременно ще се подсече. Ама засега смело удържа фронта Blush

Като се прибера, се заричам да купя шампанско и да изтествам едни кожени белезници, подарък за РД Twisted Evil То толкова време въздържание не си е работа. Embarassed

# 303
Иннер, сложи и костюм на полицайка, та го арестувай още в коридора Grinning

Baltazara, сега се връщам от клиниката, като ПАК питах за ротавирусната. Не споменаха нищо за изтичащ срок, но отрекоха да е безплатна newsm78

Разбрахме се, че те я поръчват и там ще ми я слагат, само да имало поне 5 дни разстояние от двойната ваксина, която ще бием другата неделя. Така че във вторник, живот и здраве, ще слагаме най-накрая Party

Мисис, ти с какво слушаш гърдите вкъщи? Иначе и аз миналия месец имах проблем с ваксините - бяха свършили при моите и се замотахме две седмици покрай тях.

37, много ги харесвам тези колички, ама пусто в БГ няма как да купя от вносител.

Zireael, чудно столче Heart Eyes

Лицето мажа с Мустела, имат кремче за зачервена и раздразнена кожа. Иначе в бузките става като домат Rolling Eyes

И сме здрави!!! Пулмоложката каза, че гърдите са чисти, само взеха носен секрет за всеки случай. Място не мога да си намеря от радост  261uu 261uu 261uu

# 304
  • Варна
Кристи бравоо супер новини да ссе гушкате много с здравия юнак   Hug

# 305
  • София
Супер сте! Hug Party bouquet

# 306
Лид и Роузиту са големи човчици Hug Hug Аз само ви дебна и чета де,що ме изкарвате от мечата ми дупка hahaha

# 307
  • София
poli1974 Хайде сега, пролет идва, ето затопля се, стига с тия дупки  Hug

cristi Страхотно!

Странно за ротавирусната ваксина. То на медиите не трябва да се вярва много, ама нещо и самите здравни заведения и специалисти много противоречива информация имат.

КъФ е тоя розов слон? Mr. Green

Innerlane Малко остана, малко остана. Дръж само още 24 часа  Laughing

# 308
# 309
# 310
Значиии... Да запитам... Как, аджеба, се отрязява на бебето продължителния плач (5/10 минути)? Ще стане ли УлигУфрен, ще ме намрази ли доживот, ще пжлучи ли аневризма, ще му текат ли лиги, и ще ме прати ли в старчески дом?
Обяснявам що питам. Мойта убусницъъъъ е ръчно гаджи. Иска по цял ден на ръце. А мама е един урангутан с ръце, които са се разтегнали и се влачат до краката. Одеве засякох, че откак съм се прибрала в 5 часа, съм я носела до 1.11. Права, клякайки и тя в ръцете. Та след като ми изби един бушон, и една вена взе да тупти усилено на челото ми, я пльоснах на дивана да реве и излязох да изпуша една цигара, мислейки къв тотален изрод съм да зарежа детето си да реве. Ревеше си. Беше почервеняла, а ушите и мокри от сълзи. Взех я  на ръце. Млъкна и се загледа в някъв индийски сериал, а аз шах. Оставям я на дивана рев, ввигам я - зомби по сериала, в шезлонга рев, на ръце тишина, в кошарата рев, на ръце любов и спокойствие. Почувствах се като герой от анимационен филм. Те вече няколко педиатри ми казаха, че съм виновна аз (в случая свекървата, щот оназ я държи на ръце дори да спи 123456 часа, за да и се любува и видиш ли да не плачкало дитетууу).
Как мога да  приуча дребното на НЕръчен режим? Или ще си я мъкна докат не стане 60 килограмова кранта?
П. П. Тоя пост го пиша от 3 часа, и непрекъснато редактирам времето на носене.
П. П. П. Нямам време да чета книги, та питам вас, вездесъщите.
П. П. П. П. Мноу ми е изнервено и ще замоля супермайките да не ме нападат, и да не ме пращат да си давам детето за осиновяване, а да споделят нещо, дет са чели, видели или изживели.
П. П. П. П. П.  Имаме кенгуру, слинг, тиксо и секундно лепило. Нищо не върши работа, та не ми ги препоръчвайте.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 01:24 от Шошии

# 311
  • София
Мисля, че имаш нужда от гуш, ама различно от бебешко  Hug

Интересен казус имаш. Досега не си споделила дали се заиграва с играчки. При нас например има такива моменти, в които е спокоен на ръце, но сложа ли го легнал и почва рев. Хванах му цаката, като веднага разсейвам с играчка. Ама веднага нещо да дрънка или пее. В повечето случаи върши работа и се заиграва после.

Ако обаче изтърва момента и почне сериозен рев, това не помага. Тогава вземам, успокоявам и след няколко минути пробвам с друга играчка.

Та... Пробвай! И сподели после  Hug шпакловка

cristi Малко съм разсеяна и се извинявам. Пита ме как слушам гърдите... С ухо  Crazy

Иначе имам механичен уред за мерене на кръвно и той си има слушалка, която ползвам. И все пак не съм медицинско лице и не претендирам, че знам. Ама се успокоявам себе си Grinning

# 312
Страхотни сте момичета, по това време само вие не спите. Аз пък ще ви изненадам. Спи си детенцето, а на мен ще ми се пръснат гърдите и го дебна да се разбуди и да го нахраня. Ама не ми стиска аз да я събудя! И си цъкам нервно на телефона! Утре знам , че ще ми цъфне свекървата и ще я държи все на ръце и вече се чудя как да я отсвиря. Трябва да е деликатно, че все с подаръци идва. Сега ни е взела по- голямо столче за кола , дето става и за по- големи дечица. Да , не върви да съм неучтива!

# 313
Cristi, много се радвам.  Hug
Мисис, аз бях в режим на ядосване на всички и всичко, затова така реагирах. Понякога имам такива включвания от космоса. hahaha
Шоши, и аз мисля, че освен да отвличаш вниманието с песни и играчки друго не остава. Хрумва ми и да обърнеш люлката към тв-то, казваш, че се заглежда в него, но не знам колко добър вариант е това. За мен е период и ще отмине. Но до тогава ръце да са ти яки.  Hug
Zireael, и аз това столче загледах, благодаря много. Надявам се да го има на живо по магазините.
Alja98, е как няма да сме будни? Винаги има някой на линия.  hahaha И де и моята свеки да идваше с подаръци.  Joy

# 314
Ко прайтиии?

Мисис, щом си спокойна, значи ушото е добро  Grinning

Шошка, не знам какво да ти кажа. Аз моят се опитвам да не оставям да не реве, но понякога се случва. С извинение, той си има памперс, ама аз не и има моменти, когато просто трябва да го зарежа за няколко минути. Случва се и да отворя вратата, щото някой звъни. Да простирам. Да изям сандвич. Да запазвам час за лекар. Или просто да гледам тъпо в точка. А той да се дере точно в тези моменти. Ми случва се! Не мисля, че е в сферата на човешкото винаги да огряваш и да си на разположение.

И сега сигурно ще прозвуча много малоумно, но му говоря. Като на дърто! Обяснявам му за моите нужди, защо не съм му обърнала внимание, защо трябва да му правя всички тия неприятни неща, дето му ги правя, защо ме боли туй или онуй, когато го нося, псувам баща му или бабата, клюкарствам...бе изобщо разговори на високо равнище  Mr. Green Не съм убедена, че се случва нещо друго, освен да подклаждам собствената си лудост, но поне не ми забравя гласа  Joy

Другото е забаламосване с играчки и пеене. Не знам защо, но абсолютно ужасното ми пеене го успокоява  Shocked И тъй като не мога да изкарам и една песен цяла, обикновено е смесица от Мила моя мамо, Зайченцето бяло, коледни песнички и каквото още се сетиш в едно. После минавам на френски и английски през руски  Mr. Green

Аля, освен ноемврийките, май и ти ще си при нас  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт