Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 755
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Лид при нас е 5 пъти по 180 мл вода + 5 и 1/3 суха субстанция, хранене през 3,5 до 4 часа.
При последно хранене в 21,30 ч първо и е в 7,30 - 8 сутринта
Наяжда се с това количество.

# 466
Кристианницо кво си са развикала ма оууууууу Heart Eyes Сега се прибираме да хапне. Пфуууууу умориф са,голямо крачене и псуване падна. Ние живеем близо до гробищата и нали езадушница, колите ми се качиха на ушите. Ма един го отнесе кат свиня блажен вестник,ще мине през количката,аман от олита #Cussing out

# 467
Ясно. Да не се шашкам, че яде толкова често. Притеснявах се главно от времевия интервал. Предполагах, че при това количество трябва да яде на 5 часа. Но щом и вие папкате на 4 часа, значи е в реда на нещата.
 Cristi,  ти кога мислиш да започваш захранване?

# 468
Краси честит празник,много да си здрава,обичана и желана bouquet

# 469
Кристианницо кво си са развикала ма оууууууу Heart Eyes Сега се прибираме да хапне. Пфуууууу умориф са,голямо крачене и псуване падна. Ние живеем близо до гробищата и нали езадушница, колите ми се качиха на ушите. Ма един го отнесе кат свиня блажен вестник,ще мине през количката,аман от олита #Cussing out
Ми липсваше ми и реших да те проверя Simple Smile И ние сега се прибрахме, ама от плуване. Само му сменям дрехите и го мятам обратно в каляската за разходка с кучета и мъж.

Лид, аз не бих се притеснявала, макар че не съм експерт Hug Да ти призная, водя се изцяло по него. Ако манджата му е малко, ще разбера Mr. Green
Сега във вторник ще слагам ротавирусна, в неделя ще слагаме двойната и ако всичко е наред, по-другата неделя захранвам. Ще е точно на 5 месеца.

# 470
Със какво ще захранваш. Една мама ме научи към всеки зеленчук по малко круша за разкош,да не се запича много.

# 471
  Честит рожден ден, Краси !!! Пожелавам още едно бебче скоро  Wink, тъкмо всичко ти е росно-прясно  Hug
  Момичета, мислех си....шишето за водата също ли всеки ден го изварявате? Защото нали гъбите се появяват при млякото...или аз нещо греша? И за водата ли важи... newsm78
  Аз много се извинявам, чета всичко и се радвам, че минава периода на болестите  Heart Eyes, но имам малък семеен проблем ( пак с болести ) , та съм се сдухала яко....не ми се пише....и не искам да новаря никой.....Просто ви се радвам и обичам да влизам в НАШАТА темичка.
  Бъдете здрави и вие, и бебовците!
  Аз май по - скоро от предвиденото ще се наложи да пътувам !  Ще видим....

# 472
Честит рожден ден Краси  bouquet
Ние бяхме на гости на баба и дядо, че тате днес е дежурен. Направих ме една разходка в парка и сега ще си ходим.
Ще пробвам този Судокрем, уж сменям доста често памперса и подозира,че тая партида нещо е дефектна дето в взехме, хем пропускат,хем и дупето подсякоха

# 473
Лейли,я бързо кажи какво има и да не виждам,че пишеш,че ни товариш.

# 474
poli1974 в кой квартал живееш ,защото и ние живеем до гробница хаха Ние бяхме на дълга разходка до парка стояхме около 2 часа много ли е,по колко време вие прекарвате ако е слънчево? Краси честит рожден ден Simple Smile

# 475
Ани,аз съм габровче Simple Smile

# 476
  Охххх, Поли, родителското тяло...
 Sad Единственото нещо, от което съм се страхувала....Ама това в Бг да си правиш всички изследвания и да не виждат нищо ...и в последствие, след криза и операция да се разбере, че си плащал да те лъжат ... Sick майната им на парите, но май Хипократовите клетви са си ги спестили....
   ...и верно бебетата усещат - снощи заспа в ръцете ми и аз се замислих ....и сълзите потекоха - поглеждам я - тя опулено ме гледа и не гъква... заради нея преглъщам
   Та всичко, от което има смисъл са децата и здравето ....и любовта, разбира се!

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 15:38 от leila16

# 477
Бе не е то майната му,щото горният гледа и няма ненаказано зло. Силно вярвам,че нещата ще се променат за по добро в семейството ти,убедена съм. Не се притеснявай bouquet Ще мине мила bouquet

# 478
   Hug Hug Hug Благодаря, Поли ! Дано!!! Трябва да се вярва!

# 479
 Охххх, Поли, родителското тяло...
 Sad Единственото нещо, от което съм се страхувала....Ама това в Бг да си правиш всички изследвания и да не виждат нищо ...и в последствие, след криза и операция да се разбере, че си плащал да те лъжат ... Sick майната им на парите, но май Хипократовите клетви са си ги спестили....
   ...и верно бебетата усещат - снощи заспа в ръцете ми и аз се замислих ....и сълзите потекоха - поглеждам я - тя опулено ме гледа и не гъква... заради нея преглъщам
   Та всичко, от което има смисъл са децата и здравето ....и любовта, разбира се!

Hug Hug Hug Голямо гушшшшшшш Hug  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт