Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 727
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
За захранване ми е раничко още, ще започна като с баткото - на 6 м (просто съм го играла вече това и ще ходя по старите си стъпки).
Аз съм мързелива майка - давах само готови пюрета, да си призная никога не съм приготвяла домашни   Sunglasses

Сега блажено си гледаме Властелина (всички сме се натъркаляли по дивана, добре, че е големичък) и ще поръчвам пица, че се лакирах и ако се хвана да готвя, ще си разваля лака.
 И без това сутринта прострях цяла пералня, стига ми домакинска работа за днес 4470

# 571
Поли, печено пиле с гарнитура броколи и печени картофи.

# 572
Хехе, Лид, аз правих същото вчера. Но му добавих и филирани бадеми и тиквени ядко. Стана разкош!

# 573
Шоши, благодаря за идеята - имам и от двете и не е късно да ги добавя.  Whistling

# 574
Пък как ми се ядат свински ребърца, охх ша помятам  #Crazy

# 575
Павлинкеее, ако ще правиш ребра да изметкаш едни насам  Grinning
Миии ние май сме болни,киха,кашля има сополи #2gunfire

# 576
Павлинкеее, ако ще правиш ребра да изметкаш едни насам  Grinning
Миии ние май сме болни,киха,кашля има сополи #2gunfire
Тц Crossing Arms не ми се получават никога, явно разковничето е в хубавата марината и скара  ooooh!

# 577
Аз ще ти направя ребра.

Лина, дано да размине бързо  Sad

# 578
Айде така се разбираме, ще се по знаем по ребрата и ракията   Mr. Green

# 579
Ето това съм си харесала за ребърца, да видим само кога ще можем да го посетим.

http://undertheline.net/the-city/novo-myasto-v-sofiya-ribs-brothers/

Тиквата странно се прие, едвам 2 лъжички пробутах (а беше много хубава, изядох остатъците). Хем започнах половин час преди времето за хранене, да не е освирепял. Лошото обаче беше, че му се спеше и не беше в настроение, кривееше. Вече обаче имаме първият омазан лигавник и снимка с първата лъжичка пюре за архива. Остана ми и за утре, сложих в хладилника, ще добавя само АМ преди употреба. Купила съм иначе и аз едно бурканче с пюре 125гр, което ще ползвам в последствие за мярка, за да разбера кога ще можем да заместим хранене. Бая вода ще изтече дотогава обаче, според мен.

# 580
Ели баси  Cry Ееее аз такова за ребърцата де Wink

# 581
Айде така се разбираме, ще се по знаем по ребрата и ракията   Mr. Green
И ракия пия  Joy

Ели, интересно звучи!

# 582
Правих баница за закуска, за обяд нищо не възнамерявам да готвя Simple Smile

Вчера ходихме да видим на живо столчето на Jane. Като цяло много ми хареса, с изофикса пасна чудесно на колата, от хубав материал е направено, тапицерията на столчето също е ок, дават му добра оценка в ADAC. Единственото, което ни тревожи е, че реално няма легнало положение (полегнало го водят, но детето пак си седи). Т.е преди малкият да започне да седи, трябва да му подлагаме нещо на кръста, за да не е ъгъла опасен за него. Ние като цяло пътуваме често и ми се щеше да има функция цън по принцип. Продавачката каза, че такъв стол не може да ни предложи в този възрастов диапазон. Имало 0-18 с функция сън, но тя се използва само за посока обратна на движението до 9кг, т.е нас не ни грее. Сега проучвам в нета възможностите, ако не намеря по-удачен вариант, ще вземем Jane. Промоцията е до края на месеца.

# 583
Ааааа бройте ме и мене! Особено за ракията!  Twisted Evil Grinning

Ели, честита снимка!  Mr. Green И ние вчера бяхме така - омазан лигавник, снимка с омазана и тъжна муцунка и нищо в устата!  Joy Пробвай да мляскаш и да се правиш, че ядеш и ти е вкусно, при нас подейства. Simple Smile

Лина, дано ви се размине, все пак!  Hug

Писна ми от това скапано време! За първи път през живота си исках топла, кратка зима без сняг, а то какво излезе....добре, че поне имаме тераса и сме на по-висок етаж, ама и на мен ми се излиза, пък!  Crossing Arms

# 584
Точно в момента вали като в приказка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт