Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 791
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Лид аз не меря температура. Би трябвяло да се събуди или да е неспокоен ако стане висока. Спокойна нощ!

# 421
Zireael, благодаря. Спокойна нощ и на теб.

# 422
 Аз също само с пипане проверявах!  Peace Не се притеснявай! А и на мен ми казаха само над 39° да слагам свещичка, а такава температура се усеща

# 423
  • София
Други гладни няма ли?  Grinning

# 424
Да питам още нещо, дано не сте легнали.
След ваксина будите ли да мерите температура? На допир ми се струва горещ, а като го целуна по челцето не чак толкова. И ако има висока температура ще спи ли или ще плаче?  Аз дали мога да дремна малко... Страх ме е да не вдигне температура и аз да не разбера.  Дано има някой да отговори.
Аз не будя. При последната ваксина си заспа нормално към 9-10 вечерта и си мислех, че ни се размина, но уви. Той сам си се събуди с рев и 38'. Понеже стигна 38,9 докато я свалим, бях притеснена и цяла вечер го опипвах, когато ми се е сторил твърде горещ леко успявах да тикна термометъра под мищницата, не се е будил. Чесно казано затова искам термометър за ухото, уж бе са идеално точни, но ако е над 38 и нещо все ще отчете.

Ръцете ми бяха ужасно сухи в началото и направо се цепеше кожата. Сега съм си взела някакъв обикновен бебешки течен сапун и се оправиха нещата.

# 425
А, добро утро! Много спите, ей, мЪжовете ви са печени  Mr. Green
Аз си изпих кафето и започвам да стягам багажа, че отиваме на екскурзийка до утре. Явно и Патето много се вълнуваше, защото цяла нощ мрънкотеше спейки, но пък трябваше да я люшкам, защото иначе не заспиваше, оле, дано не се превърне в тенденция.
Хайде, дами, весел и слънчев уикенд!  bouquet

# 426
  • Варна
лид и аз имам проблем със ръцете и мисля че е от водата много се изсушават и стават на рани като екзема заради бременноста не можех да ползвам нищо но ми изписаха прополисов вазелин уникален..много помага

# 427
  • София
Добро утро, момичета! bouquet

Имах прекрасна вечер и днес се събуждам в настроение Flutter Друга работа си е вкъщи! Simple Smile

Моята коса също капе яко още от бременността и както ми беше до Д-то, сега ми е много скъсена, малко под раменете. Ампулите за лечение на косопад са различни видове - за сезонен, за генетичен и за хормонален. За хормонален косопад съм срещала хубави ампули само на Rene Furterer. Ако до още 1-2 месеца не са затихнали нещата, ще си ги купя. Иначе в нас имам цял рафт козметика за коса - всякакъв вид кремове, пръскала, кристали, лосиони, води, маски и т.н. Ползвам си ги активно, но в случая явно си има нужда от много тясно специализирана грижа.

Хубавото от престоя ми в болниците е, че най-сетне се видях под 60 кг Simple Smile Още 5 кг и ще съм много, много доволна. Според мен ще се постигне като се позатопли времето и се захвана с активни, продължителни разходки. Simple Smile

Колкото до температурата, бубенцето се събужа с рев, ако е вдигнала над 38-39. Иначе и аз докосвам челото първо с устни, много точно се усеща кога е загрято. Ако усетя, че има нещо, слагам обикновен електронен термометър под мишничката за 1 мин и доста точно се определя. baby_neutral

# 428
Аз с на Ла Рош си оправих ръцете,целите бяха червени и напукани до кръв. И се замислих на малката дупето се подсече жестоко, едвам дава да я измия, пръскам
С Цителиум на А-дерма, какво друго ми препоръчвате

# 429
Добре се наспах тази нощ, бамбина беше много кротка, сега се излежавам в леглото и чакам ММ да приготви закуска. Бамбина си играе с леля си. Прочетох темата, виждам някои решили да ме игнорират, викам си здраве да е. Четох темата със захранването, още от четвърта страница се започва лют спор за КМ, АМ и кърмене. Викам си ше се избият тия хора ей, страшна работа. Та имам там доста да чета.
Ще минавам сегиз тугиз и тук, ще си казвам мнението и толкоз.

# 430
Добро утро ние добре поспахме от 22 до 9 .И мойте ръце стават сухи може би от кремевете за подсичане и миенето на съдове и шишета. Свекърва ми прави закуска мекици и ще ходиме на разходка в парка цялото семейство Simple Smile Желая ви хубав ден

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 09:57 от анита123123

# 431
Уф и ръцете са ми постоянно сухи, зачервени, опъната кожа, ама и аз съм маниак на тема чистота.
Съжалявам, че дадох пари за крема за ръце на Avene, никакъв ефект.
И аз мия шишета, чинии-миялната.
Мисля, че ще ми се оправят като приключи периода на памперсите или трябва да се мазотя през час Joy

# 432
Добро утро  Hug
И ние поспахме доста.От 9 до 9 сутринта.После ще ходим на разходка,че баткото има още пари от имения и рожденния му ден и иска да си ги изхаечи,та ще обикаляме Хиполенд и тема подобни магазини  Joy.
И моите ръце са ужасно сухи и си мисля,че е от препарата за шишетата на Бочко.Допринася и това,че мия с вряла вода от чешмата.
Мисля да купя няколко бурканчета пюрета и да захранването от др седмица.Ако не ми хареса домашното производство ще предложа купешкото.
На мен за пореден път ми дойде цикъла и добре,че си бях у нас.Не усещам кога ми идва.Нито ме боли корема,нищо...А съм по принцип с много болезнен цикъл.

# 433
Добро утро мацета Hug
Мамино детенце май му попремина кризата със зъбите и днес се надявам да е по спокоен.Все пак нещата си имат и положителна страна,кантарчето ме зарадва  Mr. Green, остават още 8 Crazy
Днес мятам децата по разходки ,че времето е чудно.А ако свърна и една тренировка ...И въпрос към трениращите как и какво тренирате newsm78 Аз тичам от време на време и карам велгометър , защото съм ограничена откъм време:(
Иннер, добре дошли вкъщи и всичко лошо да е зад гърба ви Hug
И съм "уважена" Mr. Green

# 434
А момичета днес и утре в метро има памперси на пампер зелените за 35 лв миналия път си взех два кашона по 108

Общи условия

Активация на акаунт