Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 775
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
За ръце ползвам арганово масло, вечер мажа и спя с памучни ръкавици. Сутринта ръцете са перфектни. Аз си поднових йогата в къщи, а и много отслабнах от търчането по стълбите, реално си върнах старото тегло, само остава да се стегна. За косата пак арган, втривам малко в корените, оправи се напълно, нито капе, нито цъфти. Лицето мажа вечер с масло от шеа, перфектно действа.
Иннер друго си е у дома.

# 436
Добро утро, аз имам инфрачервен термометър, който взех с цел да не го будя. Но по-голяма глупост от него няма. Всички ни изкарва с 39 градуса. Затова съм го включила на режим мерене на температурата в стаята и за друго не го ползвам.
Аз имам навика да си преварявам ръцете.  Laughing Не ми се смейте много. Просто с бебко не ми е комфортно да го пипам след като съм пипала нещо по-замърсено. Отивам на мивката, пускам вряла вода и пъхам и държа колкото мога.  Joy Вече мисля да започна да използвам ръкавици за миене, не виждам друг начин.
ММ днес е с хрема... много се притеснявам как ще опазим малкия. Заточвам го в спалнята, но все пак аз имам контакт и с него, и с бебко. Ще полудея... как го хвана не знам...
Хубава събота на всички.  bouquet

# 437
  • София
И се замислих на малката дупето се подсече жестоко, едвам дава да я измия, пръскам с Цителиум на А-дерма, какво друго ми препоръчвате
Бепантен е хубав за вече подсечено дупе. Судокрем също. Важно е винаги да се маже дупето превантивно при всяка смяна на памперса, да се сменят по-честичко като цяло и да се внимава с новите марки памперси и мокри кърпи.

Много добра оферта е тази за зелените памперси, икономична, ама аз нещо силно ги недолюбвам, особено тези новите с точките. Имам чувството, че не само дупето на бебето "диша", ами и съдържанието на памперса и то "диша" и постоянно се носят едни миризми и все ми се струва, че е свършила голямата работа, пък тя не е ooooh! Отделно, че при нас и пропускат през нощта.
Но пък и нашите памперси са на промоция сега в DM - 19 лв за 62 бройки, което не е чак така икономично, но мен ме устройва.

# 438
Лид, маски за мъжа,и ги сменяй на всеки час Peace

# 439
Иннер, Хелън Харпър ли?

# 440
  • София
Иннер, Хелън Харпър ли?
Да. Mr. Green

# 441
И аз судокрем ползвам за дупето, не се е подсичал досега. Ръцете, ако вече имат рагади, трябва много мазен крем, например Lipobase. На мен поне много ми помага.

# 442
Мерси много за инфото,ще се възползвам Mr. Green
И ние сме със Судокрем и съм много доволна:)

# 443
На маникюр съм! Ще си правя гарги  Joy

# 444
Здравейте! Simple Smile
Следя ви тайничко още от 3-4 месец на бременността, ама чак сега се престрашавам да пиша.  Embarassed Моята госпожица се роди на 28 септември, със секцио (терминът ми беше 1ви октомври според док., 23 септември - според мен Grinning ). Роди се мъничка - 2800, 49 см, но вече май догонваме някои от вас - преди 10ина дена бяхме 6200 - 62 см. Simple Smile Бебка е само на АМ, редувам Humana AR и Humana 1, че още понякога повръща и не смея да и давам изцяло обикновената Humana. А днес ще започваме захранване с пюренце от тиква на Hipp.
Памперсите коментирате - ние сме с Pufies. Зеления Pampers ни пропускаше, белия пък запарваше, пробвах и Babylove - те ми харесаха, но към Pufies също нямам забележки засега, а са шарениииии! Mr. Green
И да ви попитам нещо: от няколко дни нослето на бебка често е хладничко, обличам я по същия начин както преди, t в стаята е същата и преди си и беше топло нослето... а сега особено през нощтта и е винаги хладно, а ръчичките понякога ледени. Иначе се чувства добре, в настроение си е, всичко е нормално...та, идеи? Simple Smile

# 445
На маникюр съм! Ще си правя гарги  Joy
Според мен трябва кукувичета Mr. Green Joy
Крис,ти носиш на майтап надявам се да не се разсърдиш Hug

# 446
Адинко, добре дошла! Аз пипам вратлето и ушаците. Ръцете са му почти винаги студени на моя и затова не са ми критерий.

Шо, даде ми разкошна идея за другия път!

# 447
Добро утро, момичета!
Днес съм рожденничка, та пийте и хапнете нещо за мое здраве Simple Smile. (незнам как да кача картинка Laughing)

# 448
Краси, честито! Жива, здрава и много щастлива!

Имам си гарги, сега търча за биберони и ролка за кош за памперси  Mr. Green

# 449
Краси,жива и здрава и много обичана!
Крис,ще ме умориш,идол си ми Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт