На море в Турция - тема 47

• 241 006
  • 823
  •   1
Отговори
# 135
Какво се джавкате заради Ердоган?Кво ще да прави.

А ти знаеш ли, какво прави още от сега? Има немски граждани, които не се ги пуснали да влизат в Турция, задържали са ги на летището и ги върнали със следващия самолет - предполага се че е защото са се изказали против Ердоган. Та, за жалост няма гаранция че туристите не сме засегнати от политиката му, пък кой знае какво още ще му хрумне.

# 136
Какво се джавкате заради Ердоган?Кво ще да прави.

А ти знаеш ли, какво прави още от сега? Има немски граждани, които не се ги пуснали да влизат в Турция, задържали са ги на летището и ги върнали със следващия самолет - предполага се че е защото са се изказали против Ердоган. Та, за жалост няма гаранция че туристите не сме засегнати от политиката му, пък кой знае какво още ще му хрумне.
Има ли някъде да не сме засегнати от нещо или някой?Не ходете като ви е страх от Ердоган.аз отивам.

# 137
Извинете, но попитах като човек как сте настроени относно ситуацията, не се жалвам или оплаквам. Споделям мнение, което има връзка с темата. Що за отвратителен отговор е това "не ни заимавай, ходи си в България". Всъщност вече си резервирах за Дидим, но не смятам да досаждам с въпроси, явно има доста особени характери тук. Пожелавам ви да започнете да виждате малко по далеч от носа си от време на време и благодаря на онези, които отговориха нормално.
Хайде да оставиме политиката настрана и да се насочим към темата тук : На море в Турция newsm78 newsm78

# 138
Извинете, но попитах като човек как сте настроени относно ситуацията, не се жалвам или оплаквам. Споделям мнение, което има връзка с темата. Що за отвратителен отговор е това "не ни заимавай, ходи си в България". Всъщност вече си резервирах за Дидим, но не смятам да досаждам с въпроси, явно има доста особени характери тук. Пожелавам ви да започнете да виждате малко по далеч от носа си от време на време и благодаря на онези, които отговориха нормално.
Хайде да оставиме политиката настрана и да се насочим към темата тук : На море в Турция newsm78 newsm78
Да, съгласна съм, но за съжаление, тези два аргумента се сливат напоследък и е обяснимо, много от нас, на които ни харсва да почиваме в Турция, да се притесняваме, доколко би било безопасно.

# 139
Миналата година настроенията и притесненията бяха същите.Много хора се отказаха от почивката си в Турция ,а после съжаляваха.Ние почивахме миналото лято в Алания и това лято отново ще бъдем там.
Обстановката в Турция беше спокойна и нямахме никакви проблеми.Надявам се и това лято да си прекараме чудесно.

# 140
Flora garden или Palm wings beach Kusadasi Simple Smile

# 141
  • Русе
Flora garden или Palm wings beach Kusadasi Simple Smile
Тук май отзиви за първия не съм чела newsm78
Два пъти сме били в Плам уингс и сме доволни. От друга страна пък, Флора е по-нов. Намират се на около 200-300 метра един от друг.

# 142
И аз не намерих, затова питам Simple Smile
Направи ми впечатление, че малко мнения има като цяло от миналата година.

# 143
  • Русе
И аз не намерих, затова питам Simple Smile
Направи ми впечатление, че малко мнения има като цяло от миналата година.
Немалко хора след атентата през лятото се отказаха, може би това е причината за по-малкото коментари.
Дори и във Фейсбук групата за Кушадасъ няма мнения от почивали във Флора гардън, а помня, че миналата година няколко потребителя се похвалиха с резервация.

# 144
Със сигурност има по-малко почиващи.
Тази година ще е същото.

# 145
Аз пък точно сега си мисля за едно турско море. Ще питам скоро в хубавата тема.

# 146
Много бързо дойде лятото , температурите скочиха над 22-24 градуса а още е МАРТ. Ако така кара , се очертават много хубави майски празници в Турция . Ще бъде топло , за плаж става а и водата ще е леко затоплена. Да се настройваме за хубави емоции .

# 147
  • София
Моля за мнения за тези три хотела в Анталия? PALM WORLD RESORT 5* или SEHER SUN PALACE HOTEL 5* и MAYA WORLD BELEK ****. Благодаря предварително!

# 148
     Eхооооо,темата на втора страница отишла ,.......май не ви се почива нещо,а? Tired Grinning

А сега, моля ,да помогнете с мнение  Praynig  Моя приятелка заминава май месец за първи път на почивка в Сиде,но искат да си направят и няколко екскурзийки на местно ниво.
Дайте  вашите препоръки,моля  Simple Smile

# 149
  • София

*Char*, на мен ми се почива и още как! Но до 07.07 им амноооого време.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт