На море в Турция - тема 47

• 238 186
  • 823
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета! Искам да попитам колко часа горе - долу е пътя до Кушадасъ с автобус от Варна? Мерси  bouquet

# 241
колко часа горе - долу е пътя до Кушадасъ с автобус от Варна?
16-17 часа с почивките. На всеки 2-2.5 часа се спира и почива. През останалото време се спи.

# 242
А имате ли представа колко време е полета до Бодрум?Ние сме от 23май,дано случим и на време.

# 243
16-17 часа с почивките. На всеки 2-2.5 часа се спира и почива. През останалото време се спи.
Благодаря!  bouquet

# 244
  • София
Полетът до Бодрум е около час. Peace

# 245
  • На топло в неговото сърце.
 Peace
Да се похваля ние летим за Турция на 13.06 с резервация за Аква Фентъзи 5* в Кушадасъ.Дано да е топла водата.Хотела ми се видя супер,но най-доволно е детето на 11 г ,той го избра и няма търпение вече.
   Миналата година бяхме в Мармарис останахме много доволни -Blue bay Platinum 5*-храната беше супер вкусна ,чисто ,учтив персонал и всеки ден смяна на хавлии и бельо.
 Препоръчвам! smile3501

# 246
  • Бургас
Е, как бе. Ние от Бургас до Мармарис и двата пъти пътуваме точно по 15 часа.

# 247
Има ли някой впечатления и информация за Давутлар, Кушадасъ? Гледам на картата, че в близост има хотели. Но има ли превоз от тях до това селце? И какво да се види там?

# 248
Има ли някой впечатления и информация за Давутлар, Кушадасъ? Гледам на картата, че в близост има хотели. Но има ли превоз от тях до това селце? И какво да се види там?
Давутлар е нещо като квартал на Кушадасъ. От Давутлар до там има долмуши - 3 лири. Плажът е много добър защото е дълъг и много широк. В самото село няма почти нищо какво да се види - освен пазарът и да се разходите покрай брегът. Има долмуш от Давутлар и до Сьоке където има МОЛ, но в Сьоке се прекачва на друг долмуш до там -обща цена излиза 10-11 лири

# 249
Много благодаря, konstantin_hadjiev!
А кой ден е пазарен в Давутлар?
Какво се предлага  - смесен ли е или само зеленчуков?

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 13:55 от DiffW

# 250
Пазарът си е постоянен. Има от всичко по малко - и плодове и зеленчуци , и дрехи и стоки за бита, и магазинчета за хранителни стоки. Намира се малко над хотел Гранд Белиш. Работи до късно вечер. Сега се сетих че имаше още един МОЛ между Давутлар и Кушадасъ, но е по-малък от този в Сьоке, и с по-малко промоции. От хотелите предлагат срещу заплащане да ви заведат до мола - 1о-15 евро, но по- добре си хванете долмуша.

# 251
  • Русе
Пазарът си е постоянен. Има от всичко по малко - и плодове и зеленчуци , и дрехи и стоки за бита, и магазинчета за хранителни стоки. Намира се малко над хотел Гранд Белиш. Работи до късно вечер. Сега се сетих че имаше още един МОЛ между Давутлар и Кушадасъ, но е по-малък от този в Сьоке, и с по-малко промоции. От хотелите предлагат срещу заплащане да ви заведат до мола - 1о-15 евро, но по- добре си хванете долмуша.
Това е Флора аутлет център и не е един мол, а множество магазини, разположени на определена територия Peace Преди две години долмушите то Палм уингс до там бяха по 4 лири. Да не би да са си намалили цената newsm78

# 252
Здравейте. Имам въпрос за ходенето до аквапарк Аква Фентъзи или Адаланд. Посещението предлага ли се абсолютно всеки ден, включително събота и неделя или само от понеделник до петък?

# 253
  • София
Здравейте. Имам въпрос за ходенето до аквапарк Аква Фентъзи или Адаланд. Посещението предлага ли се абсолютно всеки ден, включително събота и неделя или само от понеделник до петък?
Би трябвало да е всеки ден. Не съм обаче 100% сигурен.

# 254
Здравейте!

Опитвам се да убедя ММ да пътуваме до Турция- Кушадасъ, с личния автомобил, но срещам съпротива.

Аз все пак да питам за отзиви тези които са пътували със собствен транспорт до там, как мина пътуването. Лесно ли се минава границата, колко често спирахте да си почивате?
Ако успея в убеждаването ми, ще ползваме навигацията, аз също ще го сменявам от време на време.
Не ми казва какво го притеснява и не иска, там пътищата не са като при нас. Знам, че се закупува стикер, с който се покриват таксите за магистралите.

Вие как бихте пътували, с вашият автомобил, или с автобус?

Общи условия

Активация на акаунт