На море в Турция - тема 47

• 240 762
  • 823
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Здравейте, искам да помоля за впечатления от  Палм Уингс Ефесус Кушадасъ, но от тази година, защото съм била там преди две години , но виждам ,че сега нещата са се променили. Ако някой е пътувал с дете на около 7-8 години с автобус моля да сподели как мина пътуването, спираха ли често за почивка, чакаше ли се много по границите и за ферибота.Възнамерявам да ползвам услугите на Ориент 99, дали има тоалетни в автобуса.Благодаря ви предварително
И мен ме интересува мнение от тази година за хотела .
Може ли някой който се е върнал от там да се включи  Praynig

# 676
Здравейте! Ние тръгваме на 8ми септември за Мармарис.
Искам да попитам по това време дали много ще се чака на границата? Знам,че е относително,но някой,който е пътувал миналата година по това време,предполагам има представа.
И другият ми въпрос е - скъпо ли е в Мармарис? Имам предвид сувенири,дрехи и т.н.
Мерси! bouquet
За границата е субективно. За цените също. На мен не ми беше скъпо въобще, даже напротив. В магазините като Котон,  Уайкики винаги има разни намаления. В закрития базар до пристанището също има хубави неща на сносни цени, а и там задължително се пазариш за намаление в цената.
Мерси bouquet

# 677
Здравейте,някой дали има впечатления от Granada luxury Belek.Открит е Март месец тази година 🤔🤔🤔🤔
Здравейте, а коя агенция го предлага?

# 678
Здравейте нова съм в тази група Simple Smile резервирахме си почивка в Кошадасъ хотел Grand blue sky. Някой ходил ли е там и може ли да ми даде мнение ? Благодаря ви предварително:)

# 679
Здравейте,някой дали има впечатления от Granada luxury Belek.Открит е Март месец тази година 🤔🤔🤔🤔
Здравейте, а коя агенция го предлага?

Беше на last minute в посока.ком,изпуснах срока и се насочих към Lyra resort hotel в Сиде,някой да е бил там?

# 680
Здравейте, между тези хотели в Кушадъсъ
1. Хотел Palm Wings Beach 5*
2. Хотел Ephesia Holiday beach 5 * и 
3. Batihan Beach Resort Spa 5 *
Кой бихте избрали?

# 681
Аз бих избрала този Хотел Palm Wings Beach 5*, Batihan Beach Resort Spa 5 *също не е лош но пък в никакъв случай няма общо с 5 звезди

А за тези , които искат мнение от тази година за Палм Уингс Ефесус Кушадасъ, малко по назад в страниците има и мой пост и на още една дама (доста изчерпателен)

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 16:52 от DarkMoon

# 682
Някакви впечатления имате ли от Ephesus Princess 5*?

# 683
  • Варна
Здравейте, между тези хотели в Кушадъсъ
1. Хотел Palm Wings Beach 5*
2. Хотел Ephesia Holiday beach 5 * и 
3. Batihan Beach Resort Spa 5 *
Кой бихте избрали?

Задължително хотел Palm Wings Beach 5*

# 684
  • София
Някой ще пътува ли за Палм Уингс Дидим на 07.07 ?

# 685
Ние пътуваме на 7.07, но за Club Yali Resort в Гюмюлдур.

# 686
В Кушадасъ някой от 15.09.2017 ??

# 687
  • София
Ние пътуваме на 7.07, но за Club Yali Resort в Гюмюлдур.
С Ориент ли ?

# 688
  • Велико Търново
Здравейте!Искам да попитам,някой дали е почивал в хотел Armonia Holiday Village & SPA в Бодрум *****?Всичко ни е платено за края на август с малко дете сме,а четох доста негативни коментари в отзиви за хотела в Google предимно от турци.Моля ако някой е почивал там да сподели мнение.Много ще съм Ви благодарна.

# 689
  • София
В периода от 1 до 10 октомври става ли за къпане в морето в Кушадасъ или Дидим, или да гледам по-надолу към Мармарис например? 22 градуса например ми е перфе като температура на водата.

Общи условия

Активация на акаунт