На море в Турция - тема 47

• 241 532
  • 823
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас

Честита Баба Марта - много здраве и щастие на всички !  bouquet bouquet bouquet

Ами ние ще бъдем от 20-27 май в Бодрум , но хотелът ни е на 20 км извън Бодрум и само вторника на 23 май ще бъдем в Бодрум , за разходка до пристанището и снимки. Но да сме живи и здрави до тогава .
Във вторник им е седмичния пазар. Намира се точно до автогарата. Голяма лудница е /пазете си вещите/, но има какво да се купи.

# 91
aperina,в кой хотел ще сте?И нашият не е точно в Бодрум!На 25км от Бодрум е!GREEN BEACH RESORT

# 92
Ние ще бъдем в Crystal Green Bay Resort & SPA 5 * от 20-27 май . Това ще ни бъде 3 ти път в Бодрум.
Надяваме се всичко да е о кей.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 11:17 от Paperina

# 93
Много е хубав,да си изкарате супер!Погледнах,вашият е на 12км от летището,нашия на 45км,не са много близо.Проблема при нас е ,че много малко хотели предлагаха фамилни стаи за пет човека,затова избрах нашият хотел,иначе бях харесала други.

# 94
Здравейте , има ли някой за AQUASIS DELUXE RESORT & SPA 5* в Дидим на 04.07.2017г. ? Някой да сподели нещо за около хотела .

# 95
Миналата година почивахме там Ще останете доволни

# 96
Момичета, в Бодрум май месец ще става ли за плаж, за къпане в морето едва ли ,но за плаж Rolling Eyes

# 97
  • Варна
Момичета, в Бодрум май месец ще става ли за плаж, за къпане в морето едва ли ,но за плаж Rolling Eyes

За плаж със сигурност , особено за хора мразещи горещините.
Дори и при добро стечение на обстоятелствата и в края на месеца водата в морето едва ли може да надскочи 22 - 23 градуса.Руснаците , северняците и по студоустойчивите си се къпят Simple Smile

# 98
Нещо не си представям да отида на морска почивка  и да се къпя в басейните където и да е.

# 99
В Кушадасъ май месец морската вода ще е студена.

Аз всяка година си правя бюджетна  почивка през май  в Кушадъси  и винаги е поносима жега а водата си е супер.
Тзи година на 5ти май пак стягам куфара за Бившия Сюрмели, не съм била там откакто Палм унгс го купиха, но за тази цена ...толкова.
Септември ще му мисля за някой по висок-клас в Анталия  Simple Smile

# 100
Пак да попитам за хубав хотел близо до гръцката граница?След или преди ферито на дарданелите благодаря.

# 101
Дали,според мен за басейни ще става,ние сме от 23,надявам се децата да се къпят.

# 102
  • Варна
[quote author=Мона Лиза

Аз всяка година си правя бюджетна  почивка през май  в Кушадъси  и винаги е поносима жега а водата си е супер.
Тзи година на 5ти май пак стягам куфара за Бившия Сюрмели, не съм била там откакто Палм унгс го купиха, но за тази цена ...толкова.

[/quote]

Ако не сте ходили на оригиналния Палм унгс Pизорт на плажа Давутлар предпочетете него пред Сюрмели - няма да сбъркате.

# 103
  • Някъде в Европа...
Записвам се!
И веднага въпросче - мнения за Kervansaray Kundu?

# 104
Здравейте!  Решихме да почиваме в Турция тази година.  Направихме резервация за Кушадасъ хотел Батихан, но нещо ме притеснява тур оператора -Болкан Турбокс.  Може ли да дадете мнение за него?  платихме 50% от сумата и получихме 2 фактури и резервация.  Също ме притеснява и ниската цена на офертата.  5нощувки 4 възрастни +3 годишно дете -908лв за периода 6-11май.  Ние сме от Варна,  а фирмата е от София и ни пращат документи по емайл.  Ще бъдем със собствен транспорт

Общи условия

Активация на акаунт