На море в Турция - тема 47

• 241 512
  • 823
  •   1
Отговори
# 75
За начинаещ ,който иска да почива в Турция ,какво бихте препоръчали!
С голямо дете сме 16 и малко ще го водят 3 възрастен. Да има аква парк за малкото и хубава храна и тенис корт за големия.
От къде гледате изгодин оферти?
Може ли да се вместим до 1200лв или трябва повече за хубава почивка,понеже казвате ,че от 5 * до 5 * разлика!
Всички обичаме да ни е чисто и приятно ,все пак затова отиваме на почивка!
Благодаря на всеки отговор bouquet

# 76
Не знам как може да се вместите в този бюджет толкова хора за 7 дневна почивка  bouquet bouquet

Но нека някой помогне все пак .

# 77
Ако правилно съм разбрала щепбъдете 3 възрастни плюс малко дете.. 7 дни 1200лв и 5 двезди няма как, в някой тризвезден може и да стане но там нямам представа как са условията, още повече не съм сигурна тенискорт колко от хотелите имат.
Принципно повечето агенции препродават оферти на Ориент 99 или Емералд. Лично собственика на най-голямата агенция в България ме е пращал за оферти в Ориент с думите - той си е договорил най-добри условия за Турция и си е специализиран за тази дестинация, и действително до момента от агенциите с които съм пътувала те са били най-коректни и с най-изгодни цени за различни типове хотели. Така че провери в една от двете агенции ако държиш на тенискорт - със сигурност си познават добре хотелите с които работят.

Но съм малко скептична за бюджета. Трябва да е голям комплекс за да има всичко което искате, но тогава няма да отговаря на цената. Иначе в повечето хотели е чисто и по-малко звезди не означава че няма да ви е чисто, но едва ли ще имате екстри .. но пък може да отговори на бюджета ви.

Друго което ще е от значение за цената са месеца на посещение и вида стая...

bouquet bouquet успех в проучването

# 78
Благодаря на отговорилите bouquet
 Не са ли паднали  цените,сега с тези атентати и затова помислих,че може и да има нещо изгодно.Не съм запозната с Турция ,но още веднъж благодаря за съвета ще погледна.

Чета ,че има три и четири звезди с доста добри услвия,но друго е някой който е бил да каже!
Нещо конкретно да подскажете .Климатика е хубаво да е индивидуален,че иначе жега и др. такива специфични неща  newsm78

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 15:57 от bellaa

# 79
  • София
Аз не забелязвам да са паднали цените.

# 80
bella - мисля ,че някой те е объркал или ти нещо не си наясно . За какви атентати говориш , просто тук всички се чудят като ти четат поста.  newsm78 newsm78 Ако искаш хубава почивка за Турция има поне 10 фактора минимум които трябва да посочиш . И е по - добре да си самата ти наясно какво търсиш , в кой район на Турция , и т.н. месец ... Имам чуството че пишеш 5 за 4  просто да се намираш на кореспонденция. Ами влез в сайта на някоя агенция предлагаща оферти и пакети за Турция , и виж за даден курорт какво се предлага. Ние тук не сме бюро - справки !!! Много пъти пиша в сайта , че е хубаво да се ЧЕТЕ ! Прочети отзиви на първа страница , хората са си направили труда да опишат така както са видели хотелите през съответната година и дата. Общо взето всички почиват в 4 или 5 * здни хотели . Много рядко има човек да почива в 3* - ден  хотел , но има и такава група хора които просто отиват да си почиват. Почети малко повече и тогава си набележи въпроси и ги постави както на туристическата агенция .. така и тук ако искаш. А относно цените от утре 01.03.2017 г. всички цени на хотелите ще са с по някой и друг лев нагоре...и така ще е до края на април .

# 81
БЕЛЛА Цени на пакети НЕ ПАДАТ и не се и очаква. Турците няма да си занемарят туризма заради вътрешни политически въпроси. С колкото и хора да говоря (особено сега на туристическото изложение) всички казват, че проблеми няма. Повечето курорти за които си говорим тук са далече от тези зони, и пътят за тях се отделя много преди Истанбул и тръгва надолу.
Колкото за цени - добрите цени бяха до днес (28 февруари) и ранните записвания бяха до тази дата. От утре както е казала Паперина почват други цени и те се повишават с всеки месец, като най-скъпи са в активен сезон.

Мисля си, че наистина най-удачния вариант е да отидеш в агенция и да обясниш какво искаш и с какъв бюджет разполагаш. Там ще реагират доста по-адекватно от нас, просто защото хората работят с различни класове хотели, а ние тук - вярно всеки е почивал на различни места, но примерно всеки си е харесал 2-3 хотела и ако е доволен си залага на тях. Нямаме толкова широк поглед над пазара ...

# 82
bellaa, привет!
С опита който имам, не бих Ви посъветвала да се доверявате изцяло на ТА...особено на така похвалената ОРИЕНТ99. В последно време имат практика агресивно да предлагат хотели, които не се продават;имат доста недостатъци и е лесно да излъжат клиенти, които не познават Турция като дестинация и хотелите там.
Едва ли ще добиете ясна представа и от ревютата на първа страница. Така че, не се притеснявайте да питате.
Разбирам , че бюджета Ви е 1200 лв; трима възрастни. За тази сума избора на прилични хотели не е голям.
Предлагам Ви - LABRANDA ALACATI PRINCESS. За дата 02.06. 2017 г - 1145 лв. за двойна стая + допълнително легло. Хотела се намира в Алачатъ и е близо до Чешме. Много приятен хотел за спокойна почивка.Има тенис корт.За тази цена е  - перфектен!
Разгледайте го - http://www.labranda-hotels.com/en/hotel/alacati-princess.html

# 83
Относно атентати,и мен много хора ме питат не ме ли е страх!Бих се притеснила малко в Истанбул,но по курортите не мисля.
Преди няколко години бяхме в Кушадасъ и пътувахме с Емералд,от организацията съм доволна,но автобусите бяха под всякаква критика,тогава,счупи се и висяхме през нощта няколко часа на пътя.Сега може и да е друго!
Сега с коремчето и с децата решихме със самолет.Полета е супер кратък,няма да го усетим.
Някой ще бъде ли от 23май в Бодрум?Може да си направи среща! Hug

# 84
  • Бургас
Преди няколко години бяхме в Кушадасъ и пътувахме с Емералд,от организацията съм доволна,но автобусите бяха под всякаква критика,тогава,счупи се и висяхме през нощта няколко часа на пътя.Сега може и да е друго!
Много са им зле автобусите наистина. Последния път на отиване седалките бяха толкова наблъскани, че коленете ни буквално опираха в предните седалки.

Bellaa, за кои дати се интересувате от оферти?

# 85
Още ли?Мислех ,че са ги оправили!Важно е това,да ти е удобно,толкова много е пътят.В някой автобуси има екрани зад всяка седалка,а това е супер удобно за децата,има канали само с детско!Ако трябва да пътуваме с автобус бих проучила въпроса с автобусите и това ще ми е водещо във избора!

# 86
Да в нашите имаше и на отиване и на връщане. И още нещо, когато знам че ще пътувам с автобус винаги резервирам седалките пред втора врата. Отзад няма никой и спокойно мога да си пусна облегалката. Много малко са били случаите в които тоалетната която се пада там да е по-близо до седалките и да пречи. А и от гледна точка на комфорт е хубаво защото си в средата  на автобуса и лашкането по завои не се усеща толкова. Казвам го като човек на който много  му прилошава по път и винаги съм на хапчета... bouquet

# 87
  • Бургас
Още ли?Мислех ,че са ги оправили!Важно е това,да ти е удобно,толкова много е пътят.В някой автобуси има екрани зад всяка седалка,а това е супер удобно за децата,има канали само с детско!Ако трябва да пътуваме с автобус бих проучила въпроса с автобусите и това ще ми е водещо във избора!
Това беше 2015 година. Честно казано не мисля, че и самата агенция е наясно какъв точно автобус ще се ползва за съответната дата и маршрут. Май, че това се решава в последния момент. А и нали ползват превозвачи, т.е външна фирма и затова мисля, че се получава така .

# 88
Здравейте кои са най-близките хубави хотели до гръцката граница?Ако знаете благодаря.

# 89

Честита Баба Марта - много здраве и щастие на всички !  bouquet bouquet bouquet

Ами ние ще бъдем от 20-27 май в Бодрум , но хотелът ни е на 20 км извън Бодрум и само вторника на 23 май ще бъдем в Бодрум , за разходка до пристанището и снимки. Но да сме живи и здрави до тогава .

Общи условия

Активация на акаунт