Лубриканти за забременяване

• 28 389
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Conceive plus го има и в тубичка и в апликатори. В моя град го няма по аптеките, аз го взех онлайн, по-назад в темата има линкове.

# 46
Благодаря  bouquet

# 47
Като ги купувах четох, че апликаторите са за ползване преди, а тубата по време, но не бях видяла, че са на една цена. Помня, че бързах, като че ли ще свършат  Grinning

LadyIv звънях днес в Софармаси, казаха ми, че мога да ги поръчам и да ги доставят в аптеката. Не знам дали при вас има такава аптека. Успех!

# 48
LadyIv звънях днес в Софармаси, казаха ми, че мога да ги поръчам и да ги доставят в аптеката. Не знам дали при вас има такава аптека. Успех!

Да,аз съм в Сф ,имаме няколко аптеки наоколо,но в едната мацката ми поръчва всичко,което съм искала,ако го е нямало, но ако има хора на опашка ще ме е срам да я разпитвам за лубрикантите  Embarassed за това си събирам инфо при вас  Wink  Благодаря ви!!!

# 49
Здравейте, какви са тези лубриканти за забременяване. Ние с мъжа ми от много време опитваме да имаме бебе, но без успех. Спермограмата му се оказа в нормата, но аз още не съм правила изследвания. Насочих се към репродуктивен специалист, но ми кажете дали все пак има полза от тези лубриканти?

# 50
Никой не ноже да докаже ползата...
 Със сигурност обаче, не вреди да опитате. При нас може и съвпадение да беше, но едва когато ползвахме тези лубриканти, чудото се случи и сега съм  в 5- ти месец бременна Simple Smile Успех!

# 51
И на мен ми прилича на съвпадение, не мисля, че един лубрикант може да помогне за зачеването.  Честито за бебето. Пожелавам ви да се роди живо и здраво.

# 52
Лубрикантите,могат да помогнат за придвижването на сперматозоидите до яйцеклетката Peace,когато проблема е недостатъчната цервикална слуз.При моя позната,случая беше точно такъв и след като ползва лубрикант забременя Peace

# 53
  • Варна
Точно. Естествено, че ако проблемът е липса на овулация, некачествена яйцеклетка, запушени тръби и т.н. няма как да помогне лубрикантът. Но ако е липса на ЦС тогава да, би могъл да помогне.

# 54
Кога слагате лубриканта? 10/15 мин преди всичко или непосредствено преди еякулацията?

# 55
  • Варна
Предварително, разбира се.

# 56
Няма ли да изтече? Или вдигаш краката и се гипсираш така Simple Smile

# 57
  • Варна
Няма да изтече.

# 58
  • София
Ако мога да съм полезна на някого - пробваме от няколко месеца, като пробването се състои в не-пазене, нищо по-специално.
Не се получаваше, миналия месец в дните около предполагаема овулация ползвахме Пре ферт и се беше получило. На 5 ден от закъснението след 2 бледи положителни теста и един положителен кръвен, но с доста нисък резултат, МЦ дойде. Но така или иначе, в единствения месец с Пре ферт, се беше получило.
Пт следващия (лекарят каза да не пришпорваме нещата веднага) ще опитаме пак.

# 59
get_real ,Късмет ти желая 🤗
Ок, Месечинке   Peace ще пробваме преди важните дни, че  да не бъдем неприятно изненадани.

Общи условия

Активация на акаунт