Кокичета и слънчеви лъчи, носят ни по две черти - мами 35+

• 50 160
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • В градината...
Сигме, как е твоята бойна единица  Flutter Ако ги срещнем с моята, ще стане бойно поле  Mr. Green

# 31
  • На остров
Теста човек може да си го направи когато реши аз правя от ранно и по много. Иначе обикновенно от клиниките дават определенна дата.
Ред помня точно зщото стана дума, че е термина на Амини Simple Smile . Не се натоварвай със суевверия всичко ще е наред.
Мария и аз чакам да споделиш какво ще си вземеш Simple Smile .
Котенце дано спадне вече тази температура  Hug !
Герда похвали се с новата работа ама сподели какво точно работиш Simple Smile. Много успехи ти желая.

# 32
Фатмагюл, от следващия ден се брои. Стискам палци за положителен тест!

Ще погледна активната съставка, но се съмнявам да мога да го взема без рецепта.
Мария, и аз знам, че над 38 не се вдига от зъби, но тук сега ми обясняват как точно кътниците могат да са причината. Не кашля, не подсмърча, като свали Т веднага става нормалното си аз, дивее, яде, бърбори. Вода пие много, ядене често отказва. Преди малко пи пасирана пилешка супа и сега спи в количката навън на слънце.
Ще видя как ше е до края на деня и ако продължи да вдига 40-41 пак ще звъня на педиатъра.

# 33
  • гр.София
Свате, аз само се съгласих с теб. Написах  го, защото много хора като Мистик се страхуват и вярват, че дори и ниска Т може да предизвика гърч. Не че неможе, но това се случва при обременени деца с няколко/множество такива преди това.
Та високата Т е притеснителна, тя провокира първи гърч или драстичното и бързо покачване.
Уанче, писах в края на миналата тема какво ще си взема и няма да си променя решението  Mr. Green Даже съм се спряла на конкретно продукти, само цветовете да избера. Сигурно утре ще отида, и един парфюм получих, малко спонтанно  Sunglasses

# 34
  • На остров
Ти писа ама аз искам линкчета, снимчици по цветно, обичам козметика  Simple Smile

# 35
  • В градината...
Тези хайлайтъри сефте ги чувам  ooooh!
Аз пък от орифлейм си поръчах на хубава оферта от моя фон дьо тен, червило, мляко за грим и някакъв крем беше още.

# 36
Перу, в събота пораства с още една единица.
Здрава е, друго не ми трябва  Mr. Green

# 37
За висока температура тук дават свещички парацетамол, с различни дозировки според възраст и тегло на детето. Действат бързо. (А температурата 41 градуса под мишниците ли е измерена?)

# 38
Здравейте, предстои ми тес 14 дни след трансфер .Може ли да ми кажете 14 дни от самия ден на трансфера или от следващия ден се брои? Rolling Eyes
В клиниката трябва да са ти казали точната дата на теста. Ще устискаш ли да броиш от следващия ден?

Гърч може и на ниска и на висока Т да се получи. Само, ако има предразположение към това обаче. На Пиафче последния път с ниска Т май направи гърч малчо.

Коте, звънни на педиатъра, а?

# 39
Дари, чакам да се събуди и пак ще меря Т.
Льони, меря в ухото, под мишницата не успявам. И аз давах парацетамол, но вчера ми го смениха с Ибупрофен (Алгифор ако го има под това име и при вас).  
Мария, давай линкове, че и аз и Уанчето много обичаме мазилца 😁  Хайлайтъри имам тамЪн 3бр Wink Аз много доволен от тях!

# 40
Попитах, защото ако се мери с термометър, специално за ухо, значи е вярно отчитането. Ако е с друг термометър може реалната да е по-ниска, тъй като стойностите, измерени в ухото или на челото са завишени. Може да погледнеш в нета за по-точно обяснение.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 15:01 от Leonie

# 41
  • Пловдив
Аааа,Сигма...кво стана...ти изневеряваш ся...м? Flutter Нал казахме,че сме природно надарени с хубост неземна  Laughing
Ще има ли парти за Лия?

Коте,а на хомеопата звъня ли?

# 42
Да, да, да -неземна красота  Heart Eyes hahaha
Ще има парти. Подари и една съфорумка туту пола и сега сме в издирване на жълт чорапогащник и блузка. Оказа се бая трудна задача.

# 43
  • Пловдив
Туту пола  newsm78 Що е то?
Да си изкарате весел празник!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт