Кокичета и слънчеви лъчи, носят ни по две черти - мами 35+

• 50 157
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
ха дано! bowuu Тя много красива тая пола!

# 46
  • Истински се вижда само със сърцето.
Цецко е много сладко бебе  Heart Eyes

Ред опитай се да мислиш позитивно  Hug

Ние от 9 до 14.20 бяхме навън, утре пак сме хаймани Simple Smile

# 47
  • София
Ех че хубава нова тема, Ред, благодаря ти  Heart Eyes Моля ти се, не се давай на лошите мисли! И ако не искаш 3 май, от сега ти казвам - 30 април ще е щастливия ден  Hug

Герда, много положителна енергия за теб  Hug Вярвам, че ще има един прекрасен финал тази бременност. Разкажи повече за новата работя моля.

Сигме, в обедната почивка днес ходих в МОЛ Парадайз. В Уайкики имаше жълти блузки с дълго ръкавче, от тънко трико. Даже няколко вида, отпред с различни красоти. Взех една с едно чудно бухалче  Wink

Коте, дано спре тази висока температура и да оздравява малкото Котенце  Hug Ама и аз знам, че от зъби до към 38 градуса най-много се вдига.....

Мария, и аз чакам линкове  Heart Eyes Ние от фирмата ще имаме ваучери за 8 март, та да съм ориентирана. Останала съм само с едно червило, от спирала също имам нужда. Днес си взех мицеларна вода и крем за ръце. Това последното го харча в огромни количества  Mr. Green

Фатмагюл, ха дано е положителен теста  Praynig

# 48
То и аз не знаех, че така се казват тези поли  Joy

Дидка, много си лаконична за малкия. Разказвай повече като ти остане време. Иначе е много сладко бебе!

Фатмагюл, добре дошла! bouquet

Коте, и на мен ми прилича на някакъв вирус, придружен от зъбоникнене. Но в ухото винаги показва малко по- висока температурата.

Има ли някой орхидея? Вече съм собственик на една, но никога не съм гледала, а знам, че е много особено. Имам я вече 2 седмици, а от цветовете останаха само 2 цветчета, другите окапаха. Четох, четох и все различни мнения чета. Моята е феленопсис.

# 49
Тити, на късмет е това с орхидеите. Моята стои на западен прозорец, ама малко дръпната - не я печете директно слънцето. Като прецъфти й режа цветоноса. Поливам когато се сетя. И трябва да е в прозрачна саксия. Това е моя опит.

# 50
Даре, то и нашето изложение е изцяло северозападно и е добре за цветята, но вътре в прозрачната пластмасова чашка е напълнено с някакъв мъх  newsm78, това чудо трябва ли да го сменям или не?

Понеже отдавна не сме обсъждали ни плетки, ни китки  и затова си позволих да отворя темата, ама и за козметиката не е лоша темата де!

# 51
Тите смени с кори, имах с мъх и ми умря, не е добре за тях. Непряка слънчева светлина, поливаш когато корените станат сивкави - слагаш в купа с вода поне за час и като станат зелени е готова. Водата престояла и леко топла. От време на време оросяваш с пулверизатор. Да не попада вода в розетката. Аз режа цветоноса когато изсъхне чак. Лесно се гледат само да и пасне мястото.

# 52
Моята е с кори пълна саксията. В началото и аз така си играех до поливам.

# 53
И моите са с кори, обаче продават и в мъх, но в мъх се задържа явно водата и гният. А бе и аз понякога поливам отгоре, но докато свикне да я слага в купичка по добре.

# 54
Благодаря ви! Аз  сега съм я сложила в спалнята, че малката докопва много цветя и ги унищожава, а там където имам място в хола пък е по-далече от прозореца. Е защо не ги продават направо в кори, ами в мъх? Явно им излиза по-рентабилно да са в мъх, пък и пренасянето е по-лесно може би. Ами ще купя кори тия дни и ще я подновя. Дано да я опазя, много ги харесвам тези цветя, красиви са!

# 55
  • гр.София
Тите, моите орхидеи ги бях снимала миналата година май беша. На западен прозорец, поливам с нормалана на Т вода веднъж в седмицата и веднъж в месеца пръскам с пулверизатор. Със кори са. Цъфтят като полудели.
Уанче, Коте, Зази този път ще пробвам ето този фон дьо тен : http://www.enzo.bg/chanel/vitalumiere-techen-fon-do-ten/
Сенки за вежди, тези ползвам от много време и пак тях ще взема: https://artdeco-cosmetics.bg/senki-za-vezhdi-708
Червила тия искам да опитам: https://kyliebg.com/lipstick/
Хайлайтър или на Шанел или на Сефора.
Базата ще пробвам 24часовата на МАК. До сега ползвах на Кларинс.
Рапорт даден Wink
Зази с две ръце ти препоръчвам ето тази спирала: http://www.enzo.bg/clarins/wonder-perfect-mascara-spirala/
Цената в енцо е много добра,но незнам дали е оригинална. Аз я взимам от бюти зон, за 55лв. Иначе сега за 8ми март пускат комплекти с нея+ малка разфасовка база за грим+ мицеларна вода за 55лв, в много хубаво несесерче.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 19:21 от mariq13

# 56
Тити, изчакай да прецъфти и тогава я сложи в корите. Навън може и направо по-голяма саксия да вземеш. Тук оригиналните са доста малки.

# 57
Даре проблема е че докато прецъфти и ще изгние, много е коварен този мъх. Аз бих рискувала сега, предвид опита ми с орхидея в мъх.

# 58
Да, и аз четох, че не трябвало да се задържа изобщо влага в саксийката, защото изгнивали. С пулверизатора е друго, защото само локално се пръска. Трябвало и един път месечно да се впръсква течна тор или направо във водата да се слага, в която ще се "къпе цветето" веднъж на 20 дена.

# 59
Ели, имаш опит. Тук даже не съм го виждала тоя мъх. Ще взема утре да погледна в някой цветарски магазин.

Общи условия

Активация на акаунт