Опасно ли е?

• 1 679
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, имам час за първи преглед чак на 20 февруари, според моите изчисления съм в 5г.с но днес гаденето, болките в стомаха и неприятността към миризми изчезнаха и аз много се притесних дали не приключиха нещатата. Гърдите ме болят при натиск и все още нямам цикъл но е объркващо.. нормално ли?  

# 1
  • Varna
Това  че не ти е лошо и нямаш симптоми, не означава че не си бременна вече.Щом се чувстваш добре  и не ти е зацапало, всичко  е наред според  мен.

# 2
Може да си направите два кръвни теста през ден. ЧХГ се удвоява на всеки 48 до 72 часа.
Но ако направите тест утре и съответно в събота, то ще е вече 18-ти... само два дни преди прегледа.
А прегледът ще даде много повече яснота за развитието на бременността.

Повече за ЧХГ хормона и нивата му може да прочетете тук.

# 3
2 бременности съм имала, не е имало неразположения. Даже при втората изобщо не помня да ми се е повръщало. Гърдичките наболяваха само  bouquet

# 4
  • София
Дните на затишие и засилване на симптомите се редуват през цялата бременност.

# 5
Ако няма кървене, зацапване или силни болки, според мен не се притеснявай. Прегледът ти е само след 5 дни. Общо взето през цялата бременност ще трябва да се въоръжиш с търпение, иначе времето до всеки следващ преглед ще ти се струва вечно. Успех!

# 6
Здравейте, имам час за първи преглед чак на 20 февруари, според моите изчисления съм в 5г.с но днес гаденето, болките в стомаха и неприятността към миризми изчезнаха и аз много се притесних дали не приключиха нещатата. Гърдите ме болят при натиск и все още нямам цикъл но е объркващо.. нормално ли?  
Веси и аз съм така. И на мен ми е странно и щях да пиша....Другата седмица сме за сърчице. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт