Нови придобивки в гардероба - 47

• 162 501
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Открих че оранжевото страхотно ми отива - днес си взех потник за спорт в този цвят, много е свеж:) Само трябва да го преправя малко, че е много разголен

# 706
  • Canada
Открих че оранжевото страхотно ми отива - днес си взех потник за спорт в този цвят, много е свеж:) Само трябва да го преправя малко, че е много разголен

Не го преправяй, носи го с бюстие отдолу Simple Smile
Нови спортни придобивки имам и аз, но ще покажа нататък че съм през телефона Simple Smile

# 707
Мерси Fonce' bouquet

Обаче този потник не оставя нищо на въображението - не го мерих в магазини, мразя да меря. Мисля, да скъся малко презрамките, защото деколтето направо ми идва под бюста  Mr. Green

# 708
Аз пък съм в някаква шипинг апатия и не си спомням от кога не съм си купувала нещо. Последно си спомням за два чифта чорапи Simple Smile.

# 709
Аз напоследък купувам само дрехи за спорт, чудя се и за едни обувки на ток, но нещо не мога да се реша ...

# 710
Минах през този етап Wink.

# 711
Аз само някакви базови тениски купувам, черна-бяла-черна-бяла скукаааа, нищо не ми харесва, чудя се какво ще нося през лятото  Rolling Eyes само минологдишните дрехи.
Едни слънчеви очила си харесах, но пък миналата година си купих хубави.....

# 712
Аз само някакви базови тениски купувам, черна-бяла-черна-бяла скукаааа, нищо не ми харесва, чудя се какво ще нося през лятото  Rolling Eyes само минологдишните дрехи.
Едни слънчеви очила си харесах, но пък миналата година си купих хубави.....
И аз съм така.Само базови неща взимам.И то не много.Имам си всичко. Mr. Green

# 713
Яке:
Скрит текст:

Дънки:
Скрит текст:

Бански:
Скрит текст:

# 714
Страхотен бански! Heart Eyes Сподели, моля те, впечатления, че съм го загледала. Има ли повдигащ ефект?

# 715
Благодаря! Simple Smile Има лека подплънка, да. На мен ми пасна перфектно. Има и сваляща се презрамка. Simple Smile

# 716
взех днес тази рокля,но на мен ми идва отпред много по-дълга чак коляното ми покрива.....

# 717
  • sofia
Благодаря! Simple Smile Има лека подплънка, да. На мен ми пасна перфектно. Има и сваляща се презрамка. Simple Smile
А откъде е? Страхотен е! Heart Eyes

# 718
Oysho. Simple Smile

# 719
  • sofia
Oysho. Simple Smile
Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт