Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 87

• 79 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
... а сутринта ще опитам отново същата степ аеробика с надеждата този път стъпките да са по-малко омотани и по-дълго време да издържа Laughing
Точно затова на стр. 42 от темата ти предложих най-опростената и лесна за заучаване степ тренировка, която съм срещала за 25 год правене на степ тренировки/класове, но ти разбира се си решаваш какво и как да правиш  Thinking

Umma, D_ana Hug

4/108 UY Detox + Max 30 Abs 360
5/108 UY Yin Yoga + Max 30 Friday Fight Round 1

PS Магнезий, рибено масло, колаген и MSM (глюкозамин) и аз пия на курсове по 3-4 седмици отвреме на време без да изпадам в телешки възторг от резултатите им, само за магнезия мога да кажа, че със сигурност е най-доброто разхлабващо, като се предозира разумно Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 16:24 от Agent Provocateur

# 661
Кардио по стълбите,блока е 5 етажен, 15минути.Хареса ми!Даже повече от Шон.Да видим  виновника за това ще се познае ли?  Hug Благодаря !
Вчера не можах да си направя цялата силова,правих само трицепс.Гърба го пропуснах,че явно съм стояла на течение покрай морето на бира с цаца и ме хвана някакъв нерв на гърба.Това чудо си боли.Изписах си милгама и волтарен форте.

# 662
Скела, пробвай с Мовалис.

# 663
Кардио по стълбите,блока е 5 етажен, 15минути.Хареса ми!Да видим  виновника за това ще се познае ли?  Hug
Бат Любо?
http://lubomirivanov.com/2323/

# 664
Отчитам пак кардиото, което си харесах напоследък и петнайсет минути за корем от Фитнес Блендер.
Не съм във форма. Явно нещо понастинах тези дни при това нестабилно време и сега хрема, подкашлям, леко ме наболва гърлото. Та си проспах почти целия ден. Проваля ми се и утрешната разходка с Джери, но друг път.
skela, сетих се, че преди години като се изнервех за нещо, почвах да тичам по стълбите вкъщи - имаме вити вътрешни в триетажна къща. Слагах си слушалките и тичах около половин час, голям кеф  и разтоварване беше. Трябва да пробвам пак някой път.
Честит празник на всички! Честити и лични празници на Агент и Непо! Да сте живи и здрави, много щастие и любов Hug

# 665
Кардио по стълбите,блока е 5 етажен, 15минути.Хареса ми!Да видим  виновника за това ще се познае ли?  Hug
Бат Любо?
http://lubomirivanov.com/2323/
Да Агент  благодаря още веднъж ,че пусна статията Hug
Нещо което е елементарно и го зная,но човек не винаги се сеща. Wink И в тази връзка искам да кажа ,че си позволявам да изказвам мнение без да ви познавам,но е от добри чувства.В накакъв случай не искам да давам акъл на по можещи и знаещи от мен Simple SmileМного ми е приятно в темата Hug
Днес ми е почивка.
cristi хич не ми се пият лекарства.Ще постискам зъби 2-3дни на мазила и милгама и ,ако не стане тогава ще пробвам.

# 666
Скела, има едни лепенки с екстракт от люти чушки. По големина са 2 вида. На мен за кръста ми помогнаха.
Имам горещото желание да се качвам пеш, аз съм на 8 етаж, но често забравям. Е, не се връщам на поправка.

Аманда, оправяй се. Почини си. Инструкторът ми е казал, като не съм добре да не тренирам, отслабва още имунната система  Hug

Вчера аз уча инструктора на граматика, той мен да правя правилни клекове с по-тежка щанга - 30 кила (Скела, ми искам повече маса  Laughing) Нали знаете как се криви гърбът така. Резултат - той е обучен, аз не мога да ходя от мускулна треска.

Айде аз да изчезвам за Голо бърдо Hug

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 07:29 от Jerry F

# 667
  • 1st floor
Аманда, благодаря! Hug Hug Hug

Агент, честит празник на патерици! Бъди жива и здрава!  Hug

Джери, приятна разходка! Simple Smile

Вчера сутринта отчитам Upper Focus и с това приключвам Бета! Днес почивам и от утре съм на Гама. Вчера вечерта прекъснах беззахарния цикъл  Mr. Green - доста вино + еклер, малко торта и сладолед! Animal Pig Празнувахме двама именници + рожденичка.  Mr. Green Днес ще го карам на яйца и салата.  Sunglasses

Резултат - той е обучен, аз не мога да ходя от мускулна треска.
hahaha

# 668
Разгледах упражненията на Клаудия Шифър, хич не са лоши. Доста от тях са същите като на Синди, но има и доста различни. Ще се правят, то е ясно.
За днес съм планирала само Румяна Илиева, изпуснах тренировката ѝ в петък и смятам да наваксам днес с нея + степ аеробиката ѝ. Знам, че не е хубаво така да се прави, но ще го направя на свой риск.

# 669
За днес Кардио от T 25 и десетминутна за ръце от Фитнес Блендер. Решила съм, че като се потя по-интензивно с кардио ще ми мине по-бързо. Може и да е прав инструкторът на Джери, но аз като се залежа, съвсем се скапвам.
Малко ме е яд, че не се организирах да отида с Джери, защото резерватът наистина изглежда страхотно място Heart Eyes Нищо, друг път.
Днес съм на кисело мляко и сурови тиквички, засега издържам, но не знам дали преди сън няма да се нахраня порядъчно Laughing Вчера попрекалих с яденето /яйца, агнешко, ориз, хляб Embarassed/  и оправям щетите.

# 670
Аманда, вчерашният ден направо трябва да се заличи от всички календари Crazy Аз също се омазах жестоко с манджата. Накрая си лягам, а тумбакът тежи и си мисля "ох, свиньо, свиньо, за чий ти беше, а?!". После със съжаление си признавам, че пак бих се наплющяла така Tired

# 671
Имам един въпрос, който ме гложди: Колко време не трябва да тренирам, когато съм дарила кръв? newsm78 Мисля в края на юни да ходя.

# 672
Как сега, Непо, даже ти е малко това за имен ден Hug

Аманда, щом се чувстваш комфортно с тренировка, давай смело  Hug Около 20 се връщаме в резервата. Тъкмо вече и люляците ще цъфнат  Hug

Кристи, аз десетдневие ще заличавам от календара Embarassed

Уил, , чета, като се чувстваш добре. Тук са писали повече Hug https://www.bb-team.org/forums/viewthread/62821

Страхотна разходка беше вчера, моите приятелки не щяха да се мотат из резервата и аз блеех сама из него. Уникално красиво.
Трябва да се спра да ям толкова, та аз от Родопите не кротнах:ooooh:

Днес планирам малко над Симеоново (да си търся изгубеното шише) и гръб във фитнеса.

Скрит текст:
ММ не е бил женен и не знае, че най-големият грях е да кажеш на жена си, че е напълняла Mr. Green Даже ми уточни - в корема и дупето най-много Whistling (като, че не знам Crossing Arms)
Беше удушен, заклан, разфасован и набутан с дрехите си в сака.
Вече знае да си мълчи  Mr. Green

# 673
  • 1st floor
Ей, за Острица или където там планирате да ходите, след 15-ти съм отпуск и съм с вас, да знаете! Hug Само на 24-ти не мога, защото съм на бал.

Вчера с храната всичко беше наред ... до вечерта. Озовах се на Банкя мези - циганария от класа, но пък имаше хубави пълнени вешалици от Сръбско + бира. Crazy

Днес започвам Gamma със Speed 3. Sunglasses

# 674
Aз да си кажа само - на 13 и 14 съм се записала да прескачам Балкана. По Стара планина съм.
От 21 до 24 може да съм в Бургас (не доброволно), не знам точно дали ще ходя, но вторник вече ще е ясно.
Може да мислим за 20 или 27, 28.
Иначе, ако не ходя по морето, всеки почивен ден.
Забравих, на 3 и 4 юни съм на Тумба.

Общи условия

Активация на акаунт