Може би понякога ще се изкушава да пуска някой намек, но до там.
От наблюденията ми върху моята половинка(макар той да си проявява и некозирожки черти...все пак има и много овен и телец в картата) , даже съм забелязала, че започва да се изнервя и да страни, ако някой започне да търси повече контакт и да изисква.
Точно за жени говоря. Преди години имаше девойка, която го харесваше. Той се чувстваше поласкан и я смяташе за привлекателна-споделяли сме си, знам че я харесваше.
Проблемът беше, че девойчето не беше случила на мъж
От ласкаене, нещата прерастнаха в "Оф, защо ми пише сега" или " Ама не ща да ходя, ще седи до мен и ще ме гледа". И ако в началото си мислех, че се прави, заради мен, после вече си личеше много, че се чувства напрегнат, притиснат. Изневярата при тях ще да е нещо много случайно станало и ще ги тормози много. Или ще се е случила след дълъг самотормоз да не го прави.
Мога и да греша де 😂 Венерата ми е в Козирог и не мога да кажа, че съм била с такива дилеми, по-скоро съм флиртаджийка.
Трябва да говорят, да омайват...но и за тях с енамират жени. Е, явно аз съм такава 😂 Мъжът ми мълчеше и гледаше в една точка, досега казва, че е бил поразен как мога да запълня всяка секунда тишина. Преди мен имаше кратка връзка с едно момиче, която е била овен. По негови думи е била много дръпната, неразговорлива...та явно съм го омагьосала с непрекъснатото намилане за нещо .
Приятен е за хората, не защото има някакво кой знае какво чувство за хумор, а просто приятна компания. Но го има и обратното-ако някой го ядоса с нещо, става зъл и не остава длъжен на никого. Затова и никой не смее да си остави колата и за 5 мин пред нашия гараж.