Мъж Козирог - 2

• 68 659
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
Мария, имай предвид, че ние козирозите обикновено не говорим неща, които не мислим. "Ти си стойностен човек" и " забравих бившата" означава точно това.

И изобщо не се учудвайте, ако не си познаете гаджетата в историите на техните приятели. Козирогът е човек-душа навън и доста мълчалив и скучен вкъщи Simple Smile
И защо така?

# 136
Искам са питам и аз Simple Smile
Кога козирогът изневерява?
В каква ситуация, защо о т. Н?

# 137
  • Варна/Лондон
Мария, имай предвид, че ние козирозите обикновено не говорим неща, които не мислим. "Ти си стойностен човек" и " забравих бившата" означава точно това.

Малко не съм съгласна с горното. Обикновено Козирога не подържа контакт с жена, с която е имал чувства. Там където е казано край, за него е край. Щом си пише, може и наистана да не я е прежалил.

# 138
И моя козел не поддържа връзка с бивши. Даже му е супер странно, че аз имам добри отношения с някой от тях.

# 139
Ами той специално си подържа контакт и с останалите гаджета. На мен също това ми е странно, но има такива хора. Предишната специално ме смущава. Според мен не й е изяснил добре (или не иска да изясни) сегашната ситуация, което може би най-много ме дразни.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 16:39 от Maria Sia

# 140
От колко време сте заедно?

# 141
Почти две години.

# 142
Това недоверие от началото на връзката ви ли е, или от скоро? Извинявай ако те питам лични неща Simple Smile

# 143
Това недоверие от началото на връзката ви ли е, или от скоро? Извинявай ако те питам лични неща Simple Smile

Ами всъщност все си го имам като въпростителна, защото девойката явно регулярно го търси.
Няколко пъти сме говорили по въпроса. Напоследък, обаче си мисля, че наистина ако е искал да спре тази комуникация, да го е направил отдавна.

# 144
  • Варна
Моят съпруг Козирог,още в първата седмица от връзката ни ми даде да разбера , че ще ми става мъж. Заживяхме заедно на 3 ден от запознанството ни и на втората седмица ми каза, че ме обича. Това мен много ме стресира и си помислих, че или му хлопа дъската или е тъп.
Обадих се на общите ни познати ,в които се запознахме на една Нова година и те ме увериха , че нито е тъп, нито е луд 😆
Някъде четири месеца след като живеехме заедно, един ден си разглежда ел пощата пред мен и аз забелязвам, че има писма от бившата си.Аз знам че е голяма кучка и той е страдал по нея. Веднага разбрах, че му пише защото е разбрала , че има нова връзка и иска да си начеше егото , като  провери дали той все още тръпне за нея. Аз не я познавам лично, но мои познати я  познават и веднага ми светна  лампата за какво става въпрос. Питах го какво си пишат и той ми отговори , че го питала разни неща свързани с работата му . Писмата бяха няколко и очевидно е имало кореспонденция . Аз много се ядосах и му изиграх един хубав цирк със събиране на багажа ми , тежки думи с които му жегнах мъжкото достойнство . Резултата беше , че скри ключа да не мога да си тръгна и ми натика компютъра да чета кореспонденцията . Аз обаче нали съм с достойнство 🤣 му казах, че въобще не ме интересува какво са си писали ,а е достатъчно, че изобщо си пишат. 😂
Вече сме 5 гд заедно и няма скрито покрито . Скайпове, вайбъри ,пощи всичко е отворено за мен. Няма бивши,няма нищо.

# 145
Аз никога не съм ревнуваш и проверявала телефони, съобщения и т. н. Аз приемам, че щом някой е с мен е с мен, моооо този козирог не знам как ме предизвиква и един ден четох и аз. Работи от преди години, ама ми беше интересно.... Стана ми тъпо след това и си признах, а той се смя много и обеща да изтегли романтичен филм, на който аз да рева, а той да ме гушка

# 146
  • София

Не съм сигурен, че ще ме разбереш, но изневеряваме когато загубим стабилност. Т.е. когато има изненади, смяна на плановете в последния момент. А в началото на връзката не е добре да се показва свободолюбие. Това козирога го обърква.

ПП: И аз не поддържам никаква връзка с бивши! Щом сме скъсали, значи човекът не си е струвал и няма нужда от нататъшни отношения.

# 147
Първо искам да се извиня, че много бързо пиша и телефона ми си ги наглася както му е кеф Simple Smile
Ще си споделя болката пък дано намеря съвет да я реша.
Разведена съм с едно дете, момиченце. На почти 30 години с успешна кариера в професията, която съм избрала.
След развода подхождах много предпазливо, защото се страхувах да не съм предадена отново.
Имах връзка с момче, която не беше сериозна, а по-скоро за запълване на самотата.
Тогава срещнах г-н Козел, той още с първият поглед, който ми отправи даде заявка, че иска да е с мен. Аз се дърпах естествено, защото не исках сериозна връзка, а той даваше заявка точно за такава. Отбивах поканите му в продължение на една година. Докато не го видях да има симпатии към друга и нормално да има, все пак е красив мъж, аз го отрязах няма да седи и да ме чака. Но тогава усетих ревност за пръв път в живота си. Директно поставих въпроса, че искам да опитаме. Той се дръпна, явно вече имаше отношения с въпросното момиче. През тази една година все се шегувахме, че трябва да го черпя бира и аз нали все отлагах. Една вечер му се обадих и го попитах дали още иска да го черпя бира, при което той каза, че не е удобно и аз реших, че тотално съм отрязана. След час се обади и попита дали не си е пропуснал шанса, казах не и излязохме. От тогава сме неразделни. Три месеца по-късно живеехме при него и бях най- щастливата на света. Все едно бях намерила липсващата ми част. Всичко беше прекрасно. Решихме да имаме дете... За съжаление не се получава, той има проблем. Това някак го накара да не е много щастлив.
Живеем ден за ден, а аз със спомена за онези дни.
Преди два дни замина за София на лекар, ще е там седмица. Чувствам се добре без него.
Притеснявам се, че се губим и не знам момента криза ли е или трябва да прекратим.
С дъщеря ми са като скачени съдове, обичат се много , но аз не съм щастлива.

Какво бихте направили....?

Говорили сме много по темата, но без резултат.

# 148

Не съм сигурен, че ще ме разбереш, но изневеряваме когато загубим стабилност. Т.е. когато има изненади, смяна на плановете в последния момент. А в началото на връзката не е добре да се показва свободолюбие. Това козирога го обърква.

ПП: И аз не поддържам никаква връзка с бивши! Щом сме скъсали, значи човекът не си е струвал и няма нужда от нататъшни отношения.
Какв значи човекът не си е струвал. Типично за козела - все другия е виновен и черен Grinning Все другия не си е струвал ама той колко струва хич не се поглежда Wink

# 149
  • София
При една двойка погледът трябва да е отпратен към партньора. И до края на една връзка се стига и от двете страни. А кой колко струва - не се имам за пуловер изложен в мола, че да си поставям цени

Общи условия

Активация на акаунт