Мъж Козирог - 2

• 68 642
  • 806
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Искам са питам и аз Simple Smile
Кога козирогът изневерява?
В каква ситуация, защо о т. Н?

Не съм сигурен, че ще ме разбереш, но изневеряваме когато загубим стабилност. Т.е. когато има изненади, смяна на плановете в последния момент. А в началото на връзката не е добре да се показва свободолюбие. Това козирога го обърква.

ПП: И аз не поддържам никаква връзка с бивши! Щом сме скъсали, значи човекът не си е струвал и няма нужда от нататъшни отношения.
Какв значи човекът не си е струвал. Типично за козела - все другия е виновен и черен Grinning Все другия не си е струвал ама той колко струва хич не се поглежда Wink
Самомнението им е  по козелски раздуто. Grinning   

# 151
А, другите имат цени, така ли? Само ти си безценен Grinning При една двойка погледът не е отпратен към партньора, а е отпратен към общи цели, бъдеще, общи желания. Трябва и двамата да гледат в една посока. Погледът отправи ли се към партньора всякакви кусури могат да се видят и да се сторят дотолкова непоносими, че връзката рядко просъществува особено дълго време.

# 152
Идвам само да ви кажа, че според момичетата от астрологичната група съм зодия козирог.... В шок съм Sad

# 153
Идвам само да ви кажа, че според момичетата от астрологичната група съм зодия козирог.... В шок съм Sad
Спокойно.  Не се шашкай!  От мъж до жена има разлика цяла вселена. Grinning

# 154
Родена съм на 21.12.88 в 17:45ч.....ако е така и той и аз сме козирог

# 155
  • Тра-ла-ла
Родена съм на 21.12.88 в 17:45ч.....ако е така и той и аз сме козирог
Имам позната на 21 декември 1987. Абсолютен 100% Стрелец. Часът не го знам, ни предполагам и че спрямо годината мърда дали си към едната или към другата зодия.

# 156
Те и момичетата това казаха, че ако съм сигурна  в ч.  съм козирог

# 157
  • Бургас
Те и момичетата това казаха, че ако съм сигурна  в ч.  съм козирог
Около 15-20мин по-рано щеше да си Стрелец. Simple Smile

# 158
Момичета, разкажете за вашите първи свалки с мъже Козирози. Продължава да ми е интересно как се държат Simple Smile

# 159
Момичета, разкажете за вашите първи свалки с мъже Козирози. Продължава да ми е интересно как се държат Simple Smile
Дървено и мило.

# 160
  • Варна
Моят съпруг беше много напорист от самото начало. Като се запознахме не спираше да ме гледа със зяпнала уста. Следващите дни ме засипа с красиви букети на работа.
Първата ни среща беше вечеря в ресторант . Щеше да падне от стола , обърна си чашата с вода и изля половината оцет в салатата си.
Много беше скован , но се правеше на готин , а аз щях да се попикая от смях с изцепките му.
Общо взето бързо ме " свали" !
Действаше така , сякаш ме иска на мига и го е страх да не ме изпусне. Беше открит и откровен. Спечели ми бързо доверието .

# 161
  • Тра-ла-ла
Директно ме покани у тях  Mr. Green За какво му е да се напъва да мисли как, къде, какво, пък да се конти, пък да ме сваля, че и разходи да прави. Пост фактум се оказа, че принципът "да не се мине и да не настине" му е лайтмотив  Joy Към днешна дата взе да се усеща, че не става без внимание и отношение, ама е късно либе за китка.  Mr. Green

# 162
  • Варна
На моя Козирог майка му не е сигурна в часът на раждане и не знам с какъв асцендент е, но изобщо не е стиснат. Даже е с широки пръсти.

# 163
  • София
На моя Козирог майка му не е сигурна в часът на раждане и не знам с какъв асцендент е, но изобщо не е стиснат. Даже е с широки пръсти.

Защото е влюбен. Козирогът за семейството си е грижовен и не се стиска за нищо (противно на общественото мнение).

# 164
Майка ми и баща ми имат бизнес, работят на складове, той също.
Майка ми е една приказливка и всеки ден ми звъннеш да ме чуе в едночасов  разговор. С. Отвори точно до тях и тя всекидневно започна да ми говори за него. Как той бил много забавен, как бил не знам си какъв си. Бях разведене от 2 години с дете на 4 г.  и тя все ми предлагаше някакво много добри хора, които няма да ме наранят. Толкова много бях слушала за него, че не можех да го понасям без да го бях виждала. Тя все ме канеше да отида да я видя, но аз все отлагах.
Естествено отидох в някакъв момент и още докато слиза от колата с леко периферие видях великият С., погледите ни се срещнаха и видях как релето му залепна. Аз също малко се смутих. Вале ще дъдж и той ми подаде ръка през една голяма локва. Понякога го тоя момент като, че се случи ей сега преди малко.
После започна едно канене на срещи, а аз все отказах. Ни пък намирах тъпи извинения да видя майка ми 🤣
Един ден се хванахме на бас да отслабнем, не че сме дебели, но се хванахме на бас до 1.09, който свали повече печели, а другият му дължи една почерпка. Той спечели и се почна, кога ще ме черпиш, къде ще ме заведеш. И това продължи сигурно 2-3 месеца. В един момент той се отказа. Което е нормално, аз така и не се съгласих нито веднъж. През април го срещнах в морската градина и беше с едно момиче, ей направо толкова гадно ми стана. Виждахме се от време на време в склада на майка ми, а на мен не ми даваше мира какво е това момиче. И през май му се обадих и му казах "Къде искаш да те видя да те черпя?", той каза "Съжелавам, но съм зает! Друг път". Викам си ами като съм глупачка и го режех само, нормално е момчето да си продължи по пътя. И така докато се самосъжалявах след час от телефония разговор, той ми се обади "Важи ли още предложението ", аз казах "Да" и от тогава сме неразделни. Излизаме един месец по срещи, на кино, на плаж,точно като по филмите. И той така и не ме целуваше. Реших, че никога няма да го направи, но една вечер най - неочаквано получих мечтаната целувка. След това нещата се случиха много бързо. Той просто не ме пускаше, само докато бях на работа не бяхме заедно.
Беше опиянен, усещах го. Искаше да ме запознае с майка си, с приятелите си... Бях като Най- голямото богатство за него.

Сори, че стана толкова дълго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт