Мъж Козирог - 2

• 68 644
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
Мен ми е по-забавно колко от тукашните се запитаха - Това да не е моя мръсник? Joy

# 721
Да, омъжена съм с дете, време през деня и през малките часове на нощта много, но нека прекратим темата Simple Smile
Не е мъж на някоя потребителка тук (100%), така че дишайте спокойно.

# 722
  • София
Мен ми е по-забавно колко от тукашните се запитаха - Това да не е моя мръсник? Joy
Със сигурност е нечий съпруг това. Някоя женица някъде вярва, че мъжа й "невинно" чати с някой свой приятел.
И да ти кажа, не е смешно. Никак.
Но следващата,  която ще падне в същият капан е тази която зададе темата, Живота е палачинка и често точно така се случва. Но и от това не ми е смешно.

# 723
То по-добре, че не сте правили нищо, а само сте си чатили. Ако беше станало нещо, после нямаше ли да страдаш от угризения на съвестта?

И не, аз не мисля, че той ще пристъпи към действие. Мъжете не обичат такива игрички толкова дълго време. 2 години да мотаеш някоя жена, а всъщност да искаш даси легнеш с нея - не, това е присъщо на жените, но не и на мъжете. Явно има, все пак някакво привличане към теб и използва чатенето за да разнообрази еднотипния си семеен живот. Но вероятно знае къде е границата и не иска да я прекрачва.

# 724
Много хора просто има какво да си кажат. Голям шок, голямо чудо.
И платонични връзки се поддържат дори. Мъжете далеч не са толкова елементарни, колкото и ССФ да се опита да ги изкара. И обичат да си говорят с други жени, какво толкова!

# 725
  • София
Е, има си хора, които са ни тръпка. Минават години в разни срещи, вълнуващи моменти. Това не значи, че ще си развалим семействата...но пък създава вълнения-дали ще се засечете някъде, когато някой път си пишете. Според мен това са приятни усещания, поддържат ти егото Simple Smile Със сигурност не значи, че не си обичаш партньора и ще тръгнеш да разваляш две семейства. Просто е приятно Simple Smile

Поне аз така го разбирам де. Да си кажа, че мъж Козирог хич няма да е очарован ако разбере, че жена му така си флиртува. Дори да каже на думи, че няма против...нали е само флирт. Ако жена му реално ги върши тези неща, той ще вдигне врява до небето. True story, както се казва...изпитала съм го и затова от години не си чеша егото по този начин Smile макар да смятам, че е приятно и в повечето случаи невинно.

# 726
  • София
Някои женици съдят прекалено остро и грубо. Никой не знае какво може да се случи, а тия дето съдят един ден не знаят дали няма да се влюбят в друг. Нарича се карма.

За платоничните връзки съм съгласен. И на мен ми се е случвало да се влюбя без да изпитвам желание за секс.

# 727
  • При децата ми
Някои женици съдят прекалено остро и грубо. Никой не знае какво може да се случи, а тия дето съдят един ден не знаят дали няма да се влюбят в друг. Нарича се карма.

За платоничните връзки съм съгласен. И на мен ми се е случвало да се влюбя без да изпитвам желание за секс.

Охх, примери покрай мен колкото искаш! И не само жени съдят. И аз бях така допреди няколко години, ама сега стоя, мълча и наблюдавам...

# 728
Включвам се и аз в редиците на обвързващи се с козирог. За няколко месеца нещата се развиват бавно и положително, но си ме вкарва в джаза, а аз като истинска дева съм склонна да правя мега анализи и от там напрягам положението. Пътувахме два пъти за по няколко дни и то заедно с детето ми, всичко беше супер и след известно време, без видима причина, усетих отдръпване от негова страна. Имам предположения, че е защото му споделих, че се чувствам добре и щастлива с него, но пък то за мен е напълно нормално в едно отношения.
Не знаех до сега какво значи човек да не показва емоции, пък то за тях си било в реда на нещата. 🤣

# 729
и след известно време, без видима причина, усетих отдръпване от негова страна. Имам предположения, че е защото му споделих, че се чувствам добре и щастлива с него, но пък то за мен е напълно нормално в едно отношения.
Не знаех до сега какво значи човек да не показва емоции, пък то за тях си било в реда на нещата. 🤣

Не мисля, че се е отдръпнал заради споделеното от теб. В крайна сметка, това е елементарна куртоазия. Ясно е, че се чуствстваш добре с него, щом го допускаш до детето си.
Бъди търпелива, не търси вина в себе си.

# 730
  • София
Изневерите трябва да носят бързо и лесно удоволствие. Какви са тези 2 годишни драми без консумация?!

И при мен един женен Козел ми се вясва чат пат с мераци. Сигурно от поне от 5-6-7г. е така. Joy И той пред хората създава впечатление на стабилен, сериозен и отдаден на семейството. Ама на!!!! човекът си иска. Само, че аз не му пускам гювеч. Нито вербален, нито сексуален. Даже си мисля, че ако му кажа "хайде"....веднага ще свие рогата Joy

Хахахаха, как ме развесели. Трета година един такъв (стар мой познат) ми се заканва, много желание показа, вербално ... чатове, приказки и накрая като казах "ами хайде" и избяга. Пак не спира да ме търси и да ми пише, но нищо повече. Това са 3 години... Интересен ми беше, но за мен това е НЕнормално! Сбъркани са. И имат проблем със самочувствието и самооценката според мен. Толкова добри описания съм прочела тук за тях, че не е истина. Simple Smile И само да добавя, че според мен се възбуждат и надъхват като им се дърпаш и отказваш.... реално нямат смелост да осъществят желанията си. Особено ако те усетят, че си проницателна яко ги хваща шубето.

# 731
Само едно нещо ще ти кажа със сигурност. Ако/когато заживеете заедно ще мине малко време, той ще почне да си чати с друга/друг... пак невинно , пак с години... докато ти се чудиш защо пак е сърдит вкъщи... и как да му извадиш с ченгел две думи от устата. Уви , това са те Козлите. Успех !

Не искам да изпадам в подробности, но категорично няма да заживяваме заедно и да разваляме семейства.
Наясно съм с всички негативи, затова помолих да не се коментира и да не ме съдите...
Странно е държанието му и исках да разбера само, ако има нещо издайническо в козлите, харесва ли ме

или си запълва времето.

И за какво точно ти е това,бе жена✌щом и не напираш да се консумирате.Направо го питай,тогава-харесва ли те и какво очаква от теб.
Аз също не разбирам
-уж семейни хора,две години се занимават с глупости...

# 732
Включвам се и аз в редиците на обвързващи се с козирог. За няколко месеца нещата се развиват бавно и положително, но си ме вкарва в джаза, а аз като истинска дева съм склонна да правя мега анализи и от там напрягам положението. Пътувахме два пъти за по няколко дни и то заедно с детето ми, всичко беше супер и след известно време, без видима причина, усетих отдръпване от негова страна. Имам предположения, че е защото му споделих, че се чувствам добре и щастлива с него, но пък то за мен е напълно нормално в едно отношения.
Може да не иска детето ти и не защото е Козирог а защото си е такъв. Не иска жена с дете може би.

# 733

Аз си го помислих веднага хахаха
И кошмари сънувах по този повод... Мамка му, ще го убия хахаха

# 734

Аз си го помислих веднага хахаха
И кошмари сънувах по този повод... Мамка му, ще го убия хахаха
'ми,то все на някоя девойка Козела ще да е...😇 миличък и неразбран в къщи от нея. Аз,по-скоро се чудя на такива дами как се надяват на нещо.Може и по-лесно да се преглъща ежедневието в къщи по този начин,не знам...
Зодията няма значение,ако един мъж иска една жена,тя със сигурност ще го разбере,а няма да има нужда да пита във форум.

Общи условия

Активация на акаунт