Мъж Козирог - 2

• 68 647
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
Май само аз не мисля, че я харесва. Просто му е удобна и напориста.

# 706

Удобна за какво? Да споделя с нея и да си пишат часове наред всеки ден...Странно ми е Козирог да отделя толкова време за жена, която не харесва. Те не обичат празни приказки и да си губят времето в писане...по мои наблюдения.

# 707
Абсолютно. То и мъж от никоя зодия няма да си губи редовно времето за празни чатове с жена, ако не я харесва. Въобще козирогът е тип "абе я не ме занимавай с глупости", така че не би влязъл в такива епистоларни отношения без причина.

# 708
не си само ти.Аз дори мисля,че си има и други,с които си говори и му е все едно дали ще продължи да говори с нея или не.За това и тя е тази,която го търси..Ако спре да го търси,всичко ше приключи,но на нея не и се иска

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 20:27 от red soul

# 709
Както вие сте на две мнения, така съм аз раздвоена.
Остава да пробвам да спра да му пиша и да видим какво ще последва Simple Smile

# 710
Както вие сте на две мнения, така съм аз раздвоена.
Остава да пробвам да спра да му пиша и да видим какво ще последва Simple Smile
Правилно.Така ще видиш къде се намираш за него. Тези хора имат силно изразено его.Ако ти пише,след като ти се оттеглиш,опитай се да отсееш дали пише от интерес или просто да си захрани егото и да се почувства значим

# 711
Много сложно ми се струва да отсея интерес ли е или его. И сега ми е трудно да отсея интерес ли е или запълване на време. Понякога имам чувство, че повтаря едни и същи неща и задава малко странни въпроси, само за да продължим да пишем.
Но може би имате право, ще спра да пиша, първо да видим след колко дни ще се сети той.

# 712
  • Тра-ла-ла
Толкоз път за 1 път?! Как не ти е минал меракът досега?!

Понякога имам чувство, че повтаря едни и същи неща и задава малко странни въпроси, само за да продължим да пишем.
Толкова им е капацитетът на Козирозите. Нямат особено дар слово. Не обичат да се напъват. Не са им добри игричките. Уж изглеждат едни мистични, иска ти се да потънеш в дълбочината им....пък то се оказва плитчина Trollface

# 713
Точно, но докато разбереш, че е плитчина..., какви ли не качества им измисляш.
Харесва те, интересна си му. Иска да те опознае. Иска да види докъде ще стигнеш. Те имат нужда някой да им захранва самочувствието. Като кози са. Показват ти се между дърветата и бягат. Не ти е нужен. В тях няма нищо. Само работа, пари и да се вживяват като жертви. Той има семейство, само за тях ще мисли, дори и да не обича жена си.

# 714
Толкоз път за 1 път?! Как не ти е минал меракът досега?!

А де, не минава Simple Smile

Като кози са. Показват ти се между дърветата и бягат.

Точно това прави, като покаже някаква емоциалност и после рязко става студен и отдръпнат. Няколко дни е така и все едно наново започва да се отпуска и като стигне някакъв "връх" на емоциалност, дава пак назад...
В тези негови "емоционални" моменти съм на 100% сигурна, че ме харесва и веднага след това ме приземява и започвам да се съмнявам Simple Smile

# 715
  • София
meli, аз не ти схващам пойнта, какво точно искаш? две години чат с женен мъж, ама и ти си женена? така ли?
Не е казано че ще изневерявате, ама много се чудиш ще стане ли и пада ли си по теб?
Това са 2 години все пак, не са 2 дни..  Ill за какво ви е всичко това. Някакви игри ли са? или какво.
Представи си , че чатиш с мъж,  който е мъжа на някоя потребителка тук Bowtie ?
Или друга потребителка тук, си чати с твоя мъж. Невинно. Ей така за кефа Confused

Моя съвет( ако се интересуваш как е редно да постъпиш). Първо "попитай" себе си какво искаш ти. Второ го заяви на мъжа си ( ако наистина си семейна) . Трето се срещни с козела и му го кажи и на него. Всичко може да приключи за 2 дни. Кози, овце, дървета, храсти, всичко това са глупости

Само едно нещо ще ти кажа със сигурност. Ако/когато заживеете заедно ще мине малко време, той ще почне да си чати с друга/друг... пак невинно , пак с години... докато ти се чудиш защо пак е сърдит вкъщи... и как да му извадиш с ченгел две думи от устата. Уви , това са те Козлите. Успех !

# 716
Само едно нещо ще ти кажа със сигурност. Ако/когато заживеете заедно ще мине малко време, той ще почне да си чати с друга/друг... пак невинно , пак с години... докато ти се чудиш защо пак е сърдит вкъщи... и как да му извадиш с ченгел две думи от устата. Уви , това са те Козлите. Успех !

Не искам да изпадам в подробности, но категорично няма да заживяваме заедно и да разваляме семейства.
Наясно съм с всички негативи, затова помолих да не се коментира и да не ме съдите...
Странно е държанието му и исках да разбера само, ако има нещо издайническо в козлите, харесва ли ме или си запълва времето.

# 717
  • София

Не искам да изпадам в подробности, но категорично няма да заживяваме заедно и да разваляме семейства.
Наясно съм с всички негативи, затова помолих да не се коментира и да не ме съдите...
Странно е държанието му и исках да разбера само, ако има нещо издайническо в козлите, харесва ли ме или си запълва времето.
По- скоро последното- запълва си времето + четка си егото + намира се на приказка+ търси отдушник за извън семейство и ежедневие .
Ако няма нищо, прекъсни това чудо, което правиш с години. За какво ти е?
Молиш ни да не те съдим. Ако това е твоя мъж? С когото живееш? Кажи? И си чати, невинно с някаква женица? Уж няма нищо... странна работа.  И ние какво да ти кажем? харесва те , продължавай да чатиш още 2 години? Grinning Пълна загуба  на време е...

# 718
  • Тра-ла-ла
Изневерите трябва да носят бързо и лесно удоволствие. Какви са тези 2 годишни драми без консумация?!

И при мен един женен Козел ми се вясва чат пат с мераци. Сигурно от поне от 5-6-7г. е така. Joy И той пред хората създава впечатление на стабилен, сериозен и отдаден на семейството. Ама на!!!! човекът си иска. Само, че аз не му пускам гювеч. Нито вербален, нито сексуален. Даже си мисля, че ако му кажа "хайде"....веднага ще свие рогата Joy

# 719
  • София
А именно, две години чат, пък няма да се изневерява. Ние тук пасем трева Stuck Out Tongue Winking Eye . Ама женени и двамата, или само той да е женен( второто е по-вероятно). Къде ти семейна жена с живот у дома и деца ( например ) ще има време за чат? Две години Disappointed Relieved  . И какво ще си чатя с непознат мъж?
Ох, ах колко ми е трудно. Или че някъде ме сърби? Grinning
Виж мъжа, и то Козел, по- може да чати... те са над нещата в битов план, особено ако има глупава жена до него да отлита за всичко. Той "великия" Козел седи и чати с някаква женица, без намерения. Да бе да.
И тя пита тук, да не я съдим, ама какво иска да й кажем? Че е бяла и добра?

Общи условия

Активация на акаунт