Слънцезащита 2017

• 107 372
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • СОФИЯ
Момичета,аз съм много доволна от слънцезащитата на Биодерма,при мен матира много добре.Кожата ми е нормална към комбинирана,взех я на промоция онлайн. Heart Eyes
аз мисля да заложа на тях тази година,гледах сега са пуснали нов продукт,но не си намерих тестер.bioderma photoderm nude 50 +.Имате ли впечатления от продукта?

# 121
 lacuna coil, точно за този новия е писала Bright Crystal. И аз си го взех вчера и днес съм с него. Изравнява тена и матира, изобщо не личи че имаш нещо на лицето. Като се затопли времето карам само с такива кремове и една пудра имам за малко повече покритие. Миналата година бях с аквафлуида на Биодерма, имам и от него, но ми е тъмен още. Доволна съм и от двата.

# 122
  • СОФИЯ
Благодаря,значи ще го взема и аз.дано поне един от трите нюанса ми пасне.

# 123
Момичета,аз съм много доволна от слънцезащитата на Биодерма,при мен матира много добре.Кожата ми е нормална към комбинирана,взех я на промоция онлайн. Heart Eyes
И аз благодаря за споделеното мнение bouquet bouquet bouquet
Искам само да попитам за конкретния цвят на пробвания крем (вчера питах за тази серия в няколко аптеки се оказа, че няма никакви тестери, както винаги  #2gunfire) - поне като ориентир и каква покривност има продукта?

# 124
Да ви кажа за тоя продукт - стори ми с интересен, че съдържа само физични филтри, течен е, трябва да се разбие преди употреба. Пробвах най-светлия на ръка. Стоее мазно, никакво матиране. Не ми хареса, че съдържа салицилова киселина, не знам дали няма да изсушава. Не знам а вас, но аз съм решила, че дори и да лъщя по-добре да попивам, отколкото да ползвам изсушаващи продукти след определена възраст, За сега ще се въздържа.

# 125
  • Бургас
Di,моят е средния цвят,ако си много,много бяла избери най-светлия. bouquet Не мазнее въобще при мен и матира супер,без да изсушава Ако изсушаваше аз първа щях да го наредя. LaughingКакто писах съм много доволна. Heart Eyes Както е писала Алиена не личи,че имаш нещо на лицето.Стои много естествено.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 12:03 от Bright Crystal

# 126
Di,моят е средния цвят,ако си много,много бяла избери най-светлия. bouquet Не мазнее въобще при мен и матира супер,без да изсушава Ако изсушаваше аз първа щях да го наредя. LaughingКакто писах съм много доволна. Heart Eyes Както е писала Алиена не личи,че имаш нещо на лицето.Стои много естествено.
Огромно мерси Hug Hug Hug

# 127
  • Бургас/Пз
Да ви кажа за тоя продукт - стори ми с интересен, че съдържа само физични филтри, течен е, трябва да се разбие преди употреба. Пробвах най-светлия на ръка. Стоее мазно, никакво матиране. Не ми хареса, че съдържа салицилова киселина, не знам дали няма да изсушава. Не знам а вас, но аз съм решила, че дори и да лъщя по-добре да попивам, отколкото да ползвам изсушаващи продукти след определена възраст, За сега ще се въздържа.
Тук обаче пише , че е със 100% минерални филтри http://www.bioderma.bg/nashite-produkti/photoderm/nude-touch-spf-50
Формула със 100% минерални филтри, с технология “Флуидна текстура с ефект на пудра” в три стъпки:

# 128
Тук обаче пише , че е със 100% минерални филтри http://www.bioderma.bg/nashite-produkti/photoderm/nude-touch-spf-50
Формула със 100% минерални филтри, с технология “Флуидна текстура с ефект на пудра” в три стъпки:

И къде е противоречието с казаното от мен?

# 129
поръчах новия крем на биодерма /най-светлия цвят/, ако не ми допадне - връщам се на аква флуида

# 130
  • Варна
Бубе, ще чакам и ти да дадеш отзив, и аз ползвам аква флуида вече втора година и ми е иска да пробвам нещо различно. Фотодерм има ли вариант без цвят? Струва ми се, че ще стане прекалено натрупване ако слагам върху Фотодерм-а и ФДТ. И ползвате ли крем под Фотордерм-а?

# 131
  • Бургас/Пз
И къде е противоречието с казаното от мен?
Извинявай, голяма съм патица  Mr. Green Mr. Green Не знам защо ги прочетох тези "минерални" като "химични". То толкова кремове бях изгледала, че се омотах тотално. Още веднъж сори  Hug Hug  bouquet
Дано да успея да намеря тестер, че заради силициловата киселина и на мен не ми се рискува.

# 132
Тъкмо влизам да питам за този продукт на Биодерма и гледам, че вече него коментирате.
Попадна ми и ми се стори интересен.
Ще попитам за тестер, за да видя как ще се отрази на лицето. Дано да ми дадат някъде. Praynig

# 133
  • Бургас/Пз
Днес в Бургас проверих в три аптеки и никъде го нямаше все още.

# 134
  • На топло
На мен ми е странно, че този нов продукт на Биодерма го няма във Франция.
Може би не е за френския пазар newsm78
Ето в сайта им  http://www.bioderma.fr/fr/nos-produits/photoderm
Аз съм се насочила към един нов продукт на Darphin, Intral SPF 50.( 100% минерален)
http://www.darphin.fr/product/8512/21668/nouveau/intral-voile-pr … -spf50/index.tmpl
И също на Vichy, това което се пръска директно на лицето ( Brume Fraîcheur  visage ideal soleil)
Още не съм ги купила, но като ги опитам ще дам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт