Значки ще отличават бременните в софийското метро

• 29 249
  • 324
  •   1
Отговори
# 15
Това е деградация на обществото.
А ще разрешат ли палпация за достоверност...

# 16
Идеята много ми харесва, аз самата често съм се чудила бременна ли е някоя или просто дебела.  В началните месеци не личи, а ако си с палто, може и в 9 да не ти личи.  
Това искрено ме разсмя и ми напомни как с една приятелка, която по принцип си имаме коремче се возим в един рейс. Момичето на седалката до нас стана и аз седнах, в началото решихме че просто е найната спирка, но момичето остана в рейса и ме зяпаше много лошо през цялото време. Чак после се сетихме какво си е помислила, защото на моята приятелка на няколко пъти вече й се беше случвало да си мислят че е бременна Simple Smile

# 17
Идеята много ми харесва, аз самата често съм се чудила бременна ли е някоя или просто дебела.  В началните месеци не личи, а ако си с палто, може и в 9 да не ти личи.  

Закачам си тогава значка, щото съм дебела и си карам така вечно бременна. И ми ставате. Simple Smile

# 18
Заглавието на темата ми напомни за една от периода 2007  - 2008 г.
Беше - " От къде да си купя звънче за бременни?"

# 19

Закачам си тогава значка, щото съм дебела и си карам така вечно бременна. И ми ставате. Simple Smile

Значките няма да ги продават в МОЛа.

# 20
  • out of space

Много по-добре щеше да е да бяха направили нкакви отстъпки за билети и карти за бременни и майки с бебета, а не да мислят глупости.

+1

Преди години мисля, че имаше в Пловдив карта за отстъпка за Г.Т в Пловдив за майки с деца до 2 или 3 г, сега не знам какво е положението.

Защо трябва да има отстъпки за бременни и майки, не разбирам?!  Rolling Eyes

# 21
И аз това се зачудих - много са полезни разходките с ГТ ли?

# 22
Очаквам офанзива от пенсионерите, защо на бременни да, на нас не.
Трябва да си призная, че много от пенсионерите са толкова в добра форма и нахално се бутат, влачат торби в пикове часове, че им завиждам на енергията.

После ще има и казус, коя е по-бременна, тази в 3 месец, която й е лошо или тази в 9-ти, дето едва ходи.
Пълен абсурд! Laughing
Аз съм била и в двете ситуации, не знам кое е по-зле Hug hahaha

# 23
Скрит текст:

Значките няма да ги продават в МОЛа.

Да, ще ги раздават ей така, т.е. който иска ще си вземе, лелките едва ли ще искат документ от лекар и тест за бременност  Joy Joy
Всички бременни жени от този петък ще могат да вземат от касите за продажба на билети в софийското метро значки

# 24
Е как защо?
Ми бременни са, пък!
Първо ще мътят златното яйце, после ще го снесат.
Дете на държавата ще родят, полага им се.
ПП - утре отивам на касата за значка.  Party

# 25
А отпред - цигани ще продават възглавници за шкембе.

# 26
  • София
Защо трябва да има отстъпки за бременни и майки, не разбирам?!  Rolling Eyes

На практика не трябва, но като очивидно толкова им е зор да похарчат едни пари за бременните (в случая чрез направа на абсолютно непотребни значки), поне да ги бяха похарчили за нещо, което да има полза за тях.

# 27
  • София
И аз това се зачудих - много са полезни разходките с ГТ ли?
Дали на бременната не се НАЛАГА  да отиде до някъде, напр. на работа, с ГТ?
И най-важното - българинът като цяло и ССФ в частност МНОГО ли ще се минат, ако отстъпят място, дори и да ги излъжат?

# 28
  • София
За бременни не, аз по-скоро съм ''за" да има някакво намаление за  майки с малки деца. Полезно, не полезно понякога няма друг начин  освен Г.Т. Предвид, че е почти мисия невъзможно придвижването на майки с колички, мисля, че поне това може да се направи.

# 29
По един пакет памперси, щеше да има повече полза bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт