Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 782
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
dtra прави се през месец,хубаво е от три до шест процедури,като принципно април месец е добре да се приключи и после октомври отново,заради слънцето.На  мен ми направиха изключение,защото юли месец съм булка и искам максимален ефект,като след  трета процедура,която ми е май месец абсолютно никакво илизане поне седмица,а после само с фактор и шапка с периферия

# 256
  • до морето
Tintina, a.l.e.n.a  много ви благодаря!
Tintina пиши пак за резултати!
 Ще го пробвам и аз това легаси, току що във фейсбук страницата на Денкова излезе реклама на нова процедура HIFU явно, ултразвук на дълбочина 4.5 мм , пише че се прави само 1 процедура и на 3 мм има разтопяване на излишни мазнини 🙄 Прилича ми по описание на Ултраформъра на Паскова! Дали пък не е по-добрия вариянт незнам?! То докато се чуди човек и нещо друго излязло или са едни и същи с различни имена незнам 👀

# 257
  • Бургас
Здравейте!
От доста време обмислям да си сложа ХК в устните, но от страх от станични реакции все отлагах. Сега съм решила да си сложа, но не мога да се спра на определен специалист. Може ли да ме насочите от кой лекар сте доволни в Бургас или Варна? Държа да е лекар, а не козметик. Обмислям да поставя в горна устна в края на април за да имам през лятото, като повече искам контуриране и повдигане на устната, без "пухкавост" . Има ли конкретен филър, който е подходящ в такъв случай?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 12:48 от *Sesil*

# 258
Tintina, a.l.e.n.a  много ви благодаря!
Tintina пиши пак за резултати!
 Ще го пробвам и аз това легаси, току що във фейсбук страницата на Денкова излезе реклама на нова процедура HIFU явно, ултразвук на дълбочина 4.5 мм , пише че се прави само 1 процедура и на 3 мм има разтопяване на излишни мазнини  Прилича ми по описание на Ултраформъра на Паскова! Дали пък не е по-добрия вариянт незнам?! То докато се чуди човек и нещо друго излязло или са едни и същи с различни имена незнам
Tintina беше споделяла мнение от специалист за точно тези апарати - ето цитат от нейното мнение: "Боря отпуснат контур. Кожата ми е дебела и склонна към увисване. Бръчки нямам. Терапевтът, който ме работи, е мъж. Много опитен ми се видя, работил е и в София, и в чужбина. Обясни ми, че най-високият клас апаратни процедури за лифтинг е Ултера, след това - Ултраформър и после Хайфу. Но имал много разочаровани клиентки от Хайфу. Аз съм си правила Ултраформър, също не видях ефект.
Разликата между Легаси и Ултера или Хайфу била, че Легасито може да сваля и мазнини, докато другите апарати - не. Те само лифтирали."

Аз лично правих Ултера около очи. При мен не само че няма ефект, но и по зле стана кожата там.

# 259
Всички ли апаратни процедури свалят мазнини?
Аз нямам никаква нужда от това да ми свалят мазнини, точно обратното, с годините като че ли лицето ми губи обем  Confused

# 260
  • до морето
Sharpy благодаря много!

# 261
  • Бургас
И аз благодаря, че ме мързеше да го пиша пак:)
Самсара, терапевтът, който ме прави обясни, че само Легасито сваля мазнини.
Ултера-та лифтира, както и другите два апарата, но без да топят обем.
Той много си хвали Ултерата, което е обяснимо.

На следващ етап планират да купят и накрайници за Вива ( това го пиша за мацките от Бургас).

# 262
  • до морето
Tintina  това на Трайко Китанчев студиото ли е?

# 263
  • в 1001-та нощ
...

На следващ етап планират да купят и накрайници за Вива ( това го пиша за мацките от Бургас).

Това е страхотно  Peace

Всички ли апаратни процедури свалят мазнини?
Аз нямам никаква нужда от това да ми свалят мазнини, точно обратното, с годините като че ли лицето ми губи обем  Confused

При всички е така, за топенето на мазнините се включва и пулсиращия вакуум  Peace

# 264
Здравейте,за силиконов бюст Варна ,препоръчайте ми -д-р Янков-Дивна,Заякова-Камии,Енчев,някой да пропускам-в чуденка съм или и при тримата да мина на консулт,кой според вас дава най реална предценка имлант-визия,не искам огромни,ориентирах към 375сс анатомични,MG Ghan ,капковидни, на мен така ми се иска,висока съм 173,60-64 кг,но бюста ми е комплекс от как съм жива,едвам изпълвам 75 В сутиен с подплънки естествено,това ме съсипва.Каква е разликата при др Ж Кънчев и другите, защо е такава  цената,при първия 3500 евро,стрували си пътя до там за разликата в цената,при Енчев 3900-4200 евро,някой може ли да ми даде аргументи

# 265
Никой не може да каже кое си струва, най-добре е да направиш консултация, да разгледаш снимки на пациенти, ако можеш дори срещни се с някой пациент, докато усетиш , че това е твоя лекар.

# 266
Meikana, тук специално няма фенове на Енчев.
Момичетата от форума, които са правили  гърди препоръчват други лекари, може да се върнеш да попрочетеш ако те интересува.

# 267
Meikana, аз съм правила гърдите си при Заякова. Питай какво те интересува?

# 268
  • в 1001-та нощ
Здравейте,за силиконов бюст Варна ,препоръчайте ми -д-р Янков-Дивна,Заякова-Камии,Енчев,някой да пропускам-в чуденка съм или и при тримата да мина на консулт,кой според вас дава най реална предценка имлант-визия,не искам огромни,ориентирах към 375сс анатомични,MG Ghan ,капковидни, на мен така ми се иска,висока съм 173,60-64 кг,но бюста ми е комплекс от как съм жива,едвам изпълвам 75 В сутиен с подплънки естествено,това ме съсипва.Каква е разликата при др Ж Кънчев и другите, защо е такава  цената,при първия 3500 евро,стрували си пътя до там за разликата в цената,при Енчев 3900-4200 евро,някой може ли да ми даде аргументи

Консултирай се при Заякова и Янков  Peace Изборът ти изглежда умерен  Peace

# 269
  • София
Са ви попитам, в едно студио ми предлагат иглена мезотерапия за 70лв на процедура. Не е ли малко?  Трябва да се направят 3 процедури през 10 дни

Общи условия

Активация на акаунт