✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички! Hug Heart Eyes
Огромни благодарности момичета, за труда ви. bouquet bouquet bouquet Живи и здрави да сте. Hug

# 481
Хубав петък  Grinning

Вики Hug Hug Hug честит празник bouquet
И довечера-релаксссс и парти  love001

Благодаря на всички за превода  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 12:40 от Niky Kotceva

# 482
1 Епизод на Фи с превод. Приятно гледане. Popcorn

https://mega.nz/#!dTB01YaS!_sQqjbPkegVSfLpgUQS0JxizGYMke5RyNvw0cEwylB0

Party Party bouquet bouquet bouquet bouquet

Благодаря  Hug Hug Heart Eyes

# 483
Страхотен Дениз Peace така добре обясни на тая самовлюбена патка,че няма да позволи учениците му да ги употребят за фон,докато се яде и пие на софри  Whistling
Даже я прати да прави и други неща  smile3532 newsm09 newsm47

ДуДе  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 17:55 от Niky Kotceva

# 484
  • Дубай
Привет Момичета
Извинете,че нахълтвам така,обаче искам да гледам с превод,линка който е дала съфорумката само при мен ли има проблем ?

# 485
Диди в момента отсъства, а епизодът вече е качен във ВК, за това, заповядайте линка, аз ще го пусна. https://vk.com/feed?z=video-113691288_456239944%2F4b7e970cc793c1 … -113691288_115884
Когато е готово в ДАТА, Диди ще го пусне и от там. Във ВиБокс отново не се получи.

Скрит текст:
Прочетох коментарите за субтитрите, аз също видях грешките си и колко грозно изглеждат. Извинявам се за което. До момента съм редила само трейлъри и нямам много опит. Мисля, че бях споделила това. А всъщност, преди да вградя субтитрите, си изглеждаха съвсем нормално и не на толкова реда. После обаче, след вграждането, стана тази "кашотина", та и аз се зачудих защо така се получи, но трябваше още дни да забавя епизода, ако започна да правя поправка. Отново, моля да ме извините, ще се постарая за напред да не се получава така, разбира се, ако успея и ще направя всичко възможно. Няма да се разсърдя, ако не желаете аз да редя повече сериала.

Спокойна нощ! Hug

# 486
# 487

Добрютру,сладки! Grinning Hug

Диди в момента отсъства, а епизодът вече е качен във ВК, за това, заповядайте линка, аз ще го пусна. https://vk.com/feed?z=video-113691288_456239944%2F4b7e970cc793c1 … -113691288_115884
Когато е готово в ДАТА, Диди ще го пусне и от там. Във ВиБокс отново не се получи.

Скрит текст:
Прочетох коментарите за субтитрите, аз също видях грешките си и колко грозно изглеждат. Извинявам се за което. До момента съм редила само трейлъри и нямам много опит. Мисля, че бях споделила това. А всъщност, преди да вградя субтитрите, си изглеждаха съвсем нормално и не на толкова реда. После обаче, след вграждането, стана тази "кашотина", та и аз се зачудих защо така се получи, но трябваше още дни да забавя епизода, ако започна да правя поправка. Отново, моля да ме извините, ще се постарая за напред да не се получава така, разбира се, ако успея и ще направя всичко възможно. Няма да се разсърдя, ако не желаете аз да редя повече сериала.

Спокойна нощ! Hug
Габи  Hug ,благодаря ! bouquet Не се притеснявай,всичко ще стане ок в движение. Laughing
Много благодаря на всички момичета  Hug ,които отделиха от времето си и се потрудиха над серията. bouquet bouquet bouquet

Хаштагът на Фи на 7-мо място в соц мрежи.  Sunglasses

# 488
Добър ден Grinning
Габи Hug Вени Hug Вики Hug

hahaha hahaha hahaha

Чифтето еднакво и в причьоса  Joy Joy Joy

Heart Eyes

И...примоция в събота  Wink Wink Wink масаж от Джанко  Party Party Party

Първи сезон проключва юни,почивка 1 месец и от август започват снимки за 2 сезон
Уау,сюрприз вар  smile3521

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 13:27 от Niky Kotceva

# 489
Здравейте,  Hug Hug

Дизи Хаберлерите опровергаха, а и рускините във ВК смениха инфото за 14 април  Sad

на 14 април епизод йок  Laughing
на 14 април фраг вар  Joy  Crazy
на 28 април - 5 - ПЕТ!!!! епизода  Crazy Party Party Party Party

https://twitter.com/dizi_ratingleri/status/850629632386846721

Момичета, изгледах си с кеф първия епизод с бг суб  Crazy Party Party Praynig Peace Heart Eyes Heart Eyes

Имам сааамо една забележчичка...  Blush  Praynig дето не сте превели репликата на Дуру, от първата и сцена, когато влетя с мократа коса в стаята при Джан и Дениз с думите... ""Бързам, ще закъснея..." говореше си белия заяк"... та след това Алиса скочи в дупката след него и... п/р/опадна...  hahaha hahaha  в страната на чудесата...  Grinning Grinning Grinning

Heart Eyes Heart Eyes

# 490
И след Мемо Hug едно намигване за Беррак  Wink
Беррак  Тюзюнатач е родена на 2 ноември  1984г.в гр.Ялова./Скорпи ,яяяя  Party Party Party/ Висока 1,75,тежи 54 кг.
Семейството й се мести и от 1995г. живеят в Истанбул. Когато е на 15,родителите й се разделят, Беррак завършва тук лицея  VKV Koç Özel Lisesi. Учи след това Бизнесадминистрация в Истанбулския Университет. Работи като водеща в Тв и като модел- появява се и на кориците на списания-„Haftasonu“ и „Hello“. Посещава курсове по актьорско майсторство.През 2004 участва във  видеоклип на Сердар Ортач на песента му  «Canima Minnet», благодарение на което става известна и в средите на меломаните. Актьорският си дебют прави през 2005г.в сериала „Ödünç Hayat“ ,къде играе Фейзан. Но славата я спохожда  като Вахиде след  5 години,когато на екран излиза „Elveda Rumeli“. Зрителите са влюбени в младата и ефектна героиня на Бурак,сериалът жъне успехи. През 2010 участва в „Езел“Много от зрителите  помнят нейната Баде  и „Особената“ Алев в „Сон“-2012г.
След  това следва  и „Великолепният Век“-2013-2014г, където младата актриса итрае с Мехмед Гюнсюр и завладяват милиони пред екрана с любовта на Mihrunnisa Hatun и Şehzade Mustafa.

През 2015 Беррак  е главно действащо лице и във  Filinta-като Ферах.
Последният й сериал вече е дългоочакваният ни проект  ФИ, който  ще следим на платформата  puhutv и където отново ще е до Мехмед/ и останалите от петорката/  Peace.
Игралните филми на Беррак: 
„Beyzanın Kadınları“-2005г, „Beyzanın Kadınları“-2005г, „Ejder Kapanı“-2009г., „Kıskanmak“-2009г, „Bir Avuç Deniz“ – 2010 г. и „Çanakkale Yolun Sonu“ 2013г.
Относно жълтините около личният й живот  и връзките й:
Та...и  Берркче,както повечето й колеги  Whistling ,май обича да се впуска и в по-близки отношения с колегите си от снимачната площадка...по хронология:
2003-2007г- Volkan Buyukanli
2006-2007г- Okan Bayulgen   
2007-2008г- Tolgahan Sayisman
2009-2011г- Nejat Isler
2010г            Sahan Gökbakar
2012г            Çagatay Ulusoy
2012-2013г   Can Bonomo
2013г            Kaan Urgancioglu
2013г            Ediz Elhadefя
2014г            Мacit Bitargil
Голяма палавница,яяяяяя hahaha hahaha hahaha
Тая фотка беше доста коментирана  Grinning

Клюките около връзката й с Неджат Ишлер- приключва през 2014г,въпреки,че по това време тук таме по жълтият печат на Турция даже излизаха новини за тяхна сватба. Пак по слухове,след раздялата им,някой обвиняват Беррак за това , че  заради нея Неджат не е искал да се лекува след  оная страховита болест,която изкара и беше на ръба.

Аз си спомням нейни снимки от болницата в Бодрум и изглеждаше много изплашена./3-5месеца  Неджат беше в реанимация и почти в кома/ Та нашата Берри  казват,по това време въртяла любов  и с известен бизнесмен,заради който оставила старото си гадже. Пак през 2014 излизат новини за връзката и с хирургът Маджит Битаргил,с когото нещата се разпадат някъде към лятото на 2015-та.

От края пък на същата година  е последната  засега и както изглежда голяма любов с бившият и прясно разведен по това време съпруг на Анслъ Енвер -Биркан Сокуллу.

Дали пък не се е кротнала тая синьо-зеленоока фурия накрая ?!  Crazy Party

Беррак не се среща за първи път със Серенай във Фи. Освен колежки,те са близки приятелки в реала и то от доста години назад. Heart Eyes
Тези тука са от декември 2014.Бяха ги сгащили папараците на излизане от заведение в Етилер.

И Озге,героинята й във "ФИ",журналистка,която случайно научава тайната на Джан Манай от миналото му остава без работа и това я вкарва в голямата игра м/у него и Садик.

# 491
Лули  Hug ,Ники  Hug ,мерси за инфото!
Бях забравила за тази стара история на Нежо и Беррак Т...

Готини ДуРиз.  newsm03 Heart Eyes Heart Eyes

Мемо с фенове. Crazy

https://youtu.be/I3QQEbBvy4M

Лайкчета за партнерката   и предишния партньор. newsm47 https://www.instagram.com/ozgunyse/

И от любимия. Grinning

И първа серия още веднъж  smile3503 https://openload.co/f/X2Uo59cuO-I/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BC … 2%D0%BE%D0%B4.mp4

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 00:18 от vikktory

# 492
  • Бургас
 Hug Hug Hug
Благодаря за споделеното!  bouquet И най-вече за съботната промоция Crazy Crazy Crazy

Благодаря за Фи-то  Hug  bouquet

Обаче Thinking това "дуриз" ми звучи като ориз...  Joy Joy Joy

# 493
Скрит текст:
Hug Hug Hug
Благодаря за споделеното!  bouquet И най-вече за съботната промоция Crazy Crazy Crazy

Благодаря за Фи-то  Hug  bouquet

Обаче Thinking това "дуриз" ми звучи като ориз...  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Оризът е хубаво нещо и тематично-за млади двойки... Party

На мен не ми е ок Дуде,на теб-Дуриз...Измисли нещо поетично-романтично. Wink

# 494
  • Бургас
На мен не ми е ок Дуде,на теб-Дуриз...Измисли нещо поетично-романтично.

Тогава Руни  Flutter Joy Макар че Дуде то в зависимост от това как се изписва (Дуде/ dude / Дуден) все си има някакво значение  Peace  Crazy  Joy

И като стана дума за романтика, присетих се за обръщението на Котсева към съфорумките "Привет, фи-чки"  Flutter  Joy С нетърпение чакам втори и най-вече трети сезон... newsm18  Joy

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 01:10 от shoppич

Общи условия

Активация на акаунт