✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 345

Сега вече в Пуху, явно ,но ипри мен не тръгвааа Sad

Предполагам, че бяхме до тук  hahaha hahaha  без пропуски  Grinning Grinning

# 346

Joy Joy Joy Joy Хахаххх,дръпнаха ни шалтера.Така и подозирах. Mr. Green
Е ,ще гледаме по-нататък.

Бон шанс Фи и на Серенай и нейните колеги. Peace

Мими  Hug ,радвам се,че си се отбила.

# 347

Joy Joy Joy Joy Хахаххх,дръпнаха ни шалтера.Така и подозирах. Mr. Green

Не можем да го гледаме в Пуху, няма права за излъчване за нашата страна, така пише. Ще трябва да почакаме да се появи другаде  Confused

# 348
Извинете ме, ако и вие сте ме разбрали погрешно ... Последното, което искам сега е да влизам в спор с някого. А иначе е вярно, че сравнения все ще има. Сега като споменахте Мира и Оркун, се сетих как им се радвах и колко исках да са двойка до края ... Както казах и преди малко, както и да е ... А и да оставим в момента старите проекти настрана и да се фокусираме към Фи и прекрасната ни балерина Дуру.
PuhuTV са забранили достъп за гледаемост в други страни. Ще си чакам да споделят в Ютуб и явно тогава ще успея да гледам, а и явно,  не само аз.

От мен спокойна нощ, че ми се налага да ставам сега, а и честно казано се чувствам доста изморена (май ме е хванала пролетната умора Laughing)  И отделно, така се ядосах на PuhuTV ... Благодаря за компанията тази вечер. Hug

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 22:32 от Анонимен

# 349
Тия ни  smile3515 smile3516
Да ви и пухуто ограничено ,а хакери няма ли ,аааа  newsm48

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 22:25 от Niky Kotceva

# 350
Габи Hug лека нощ!
Това беше гадно. Shocked Направо ме разбиха! ooooh!
Явно ще чакаме, ама до кога... Whistling

# 351
# 352
Добре,че са турските фенове. Laughing Laughing

Габи ,приятна вечер! Hug
С общуването по такива форуми понякога се случва така,тъй като не се познаваме лично ,не винаги разбираме какъв смисъл е вложил другия в написаното... Flutter

# 353
О, Дани, Hug красотички си ни донесла. Crazy Crazy Crazy
Май садедже на картинки ще си останем. ooooh!

# 354
Габи  Hug , вероятно не си ме прочела както трябва.   Wink
Моля,не бъдете толкова мнителни.  Peace Не съм правила сравнение,паралел и т.н.Пошегувах се,че ни е познат израза.Не е свързан с екранна двойка,а със ситуация от Меджезира-РД на Мира в болницата в Америка и единствения човек до нея-Оркун.  Laughing Спомних си един хубав момент от любим сериал,толкова! Naughty Naughty
А обръщението на Керем наистина е прекрасно,особено онова "мой прекрасен ангел". Heart Eyes
Вики,  Hug Heart Eyes трябваше да се обърнеш към мен, не към Габи Hug Heart Eyes Аз съм тази, която явно не те е прочела както трябва, за което много съжалявам..
Но не обичам недомлъвките, а ти ги правиш често по адрес на Керем и това ме дразни..
Ясно е, че много обичаш Серенай, но така и не можа да приемеш Керем до нея.. Имам чувството, че го смяташ недостоен за нейното внимание.. От сърце се надявам да греша, повярвай ми.. Peace Peace

Извинявам се, ако съм ви помрачила темата.. Praynig Praynig

Отново лека и от мен Hug Hug Hug

# 355

Дани Hug
И ние като воайори иззад храстите да киризиме  Wink Wink Wink Джанковци  Joy Joy Joy

# 356
Хади и малко кадри.

# 357

Дани Hug
И ние като воайори иззад храстите да киризиме  Wink Wink Wink Джанковци  Joy Joy Joy

Joy Joy Оф,бе, Ники  Hug , разсмя ме ...

Ей го на , професорЕ - воайорЕ..  Grinning

Ами така си е - да чакаме да ни пуснат нЕкоя картинка  ooooh!

Асето даже ги пуснала  Party Party  bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 22:49 от daniela.qnkova

# 358
Габи  Hug , вероятно не си ме прочела както трябва.   Wink
Моля,не бъдете толкова мнителни.  Peace Не съм правила сравнение,паралел и т.н.Пошегувах се,че ни е познат израза.Не е свързан с екранна двойка,а със ситуация от Меджезира-РД на Мира в болницата в Америка и единствения човек до нея-Оркун.  Laughing Спомних си един хубав момент от любим сериал,толкова! Naughty Naughty
А обръщението на Керем наистина е прекрасно,особено онова "мой прекрасен ангел". Heart Eyes
Вики,  Hug Heart Eyes трябваше да се обърнеш към мен, не към Габи Hug Heart Eyes Аз съм тази, която явно не те е прочела както трябва, за което много съжалявам..
Но не обичам недомлъвките, а ти ги правиш често по адрес на Керем и това ме дразни..
Ясно е, че много обичаш Серенай, но така и не можа да приемеш Керем до нея.. Имам чувството, че го смяташ недостоен за нейното внимание.. От сърце се надявам да греша, повярвай ми.. Peace Peace

Извинявам се, ако съм ви помрачила темата.. Praynig Praynig

Отново лека и от мен Hug Hug Hug

Лили Hug
Аз не съм Вики  Wink,ама ти като орлица над Керемчи Grinning Grinning Grinning
То нали знаеш,ние от страната на момичето Party тъщите де Stop ни се носи славата  ooooh! Wink Wink
Ама то за доброто на младите Peace не е с лошо  Heart Eyes
Има една приказка  "Дето е жената,там е и родата"  Wink Wink Wink  
Лека и на теб  Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 23:00 от Niky Kotceva

# 359
Като няма дизи, има гала  newsm47

Къде без Али  Wink  Али и Кузьо тоже  Party

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 23:28 от Niky Kotceva

Общи условия

Активация на акаунт