✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Добър вечер на дамите в тази тема и здравейте! wavey wavey wavey

Ще ми бъде приятно да се присъединя към вашата компания за гледане сериала на Серенай.
Харесвам актрисата Серенай, а и сериалът, разбирам от вашите постове, ще бъде нещо новаторско, което ме заинтригува.
Серенай харесах много в ролята й на София в сериала Adanali, където тя още доста малка показа добри актьорски качества, с което според мен още тогава, направи заявка за филмова кариера, факт неоспорим в момента. Обичам я много като Мира от Прилива и ми е приятно да следя кариерата й на актриса.

Поради заетостта си не мога да върна назад, за да прочета всичко споделено в темата, надничам при вас и попрочитам по малко, но общо не съм в час. Надявам се да ми помогнете и да споделите къде да гледам тази вечер сериала на Серенай. Благодаря ви предварително! newsm51

Пожелавам ви приятно гледане и попътен вятър на сериала!

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 21:34 от Dimana-nova1

# 331
  • близо до брега на морето
Дани Hug Hug Асееее Hug Hug Hug-доору къз,айнен ойле

# 332
Привет, мили момичета! Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено в темата bouquet bouquet bouquet
Когато имам време, понякога се отбивам да ви чета..Все пак моето момче е севгили на вашето момиче, нали така?
От сърце желая успех на сериала на Серенай Praynig Praynig Praynig Praynig

Знаех си, че Керем ще върне жеста на Серенай.. Все пак и тя го подкрепи с туит за дизито му.. Обаче ми стана интересно посланието на Керем за какво ви напомни.. Само се моля  това толкова романтично, сладко, ценно послание на Керем да не го принизите до елементарното: Ама Яман беше казал същото на Мира в ПО.. Thinking Thinking Thinking

Вики, Hug Heart Eyes  Керем има хипогликемия, затова така му прималява понякога на сета.. Особено като се има впредвид, че и се натоварва доста физически около тренировките с бокса, нормално е кръвната му захар да пада.
Но турските сайтове като почнат да дъвчат едно и също, все едно Керем си крие болестта.. Момчето в един от своите репортажи каза, че  има хипогликемия Peace Peace

Да ви оставя тези красотички и да ви пожелая приятни мигове с Дуру.. Hug Hug
Много им се радвам на двамата и им желая да се гледат винаги така влюбено Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубава вечер ви желая! Hug Hug Hug
Лили love001 love001 love001 love001

# 333

Лили  Hug Hug

Димана  Hug Hug

# 334
wavey wavey wavey
пРИВЕТ на момичетата в темата Hug
Макар и да не съм от тия дет припадат по Серенай-тез които ме знаят Laughingса наясно,че киризим саде еркеци Joy....ма заради добрите спомени,които имам към вас-Ви желая успешен старт:hug:...и тук си имам еркек от отбора,та ще му хвърля един поглед Wink
Абла,яяяя  Hug Hug Hug

# 335
  • близо до брега на морето
Никииии Hug Hug Hug Hug-абла,яяя Joy Joy Joy Joy
ма то пълно с отбора бе Joy...само ен,ен липсва Joy

# 336

Чоок шукрю,чооок саол,Мимка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лиленце  Hug Hug Hug
Димана ,
Ооо,още колко народ мернах в залата...Онур ,Реза.... Peace

Божеееее  Praynig Praynig Praynig

# 337
Лили Hug Heart Eyes, така ме зарадва, като прочетох поста ти и те "видях" и тук ...
И за мен е някак елементарно да се сравняват послания между реална, обичаща се двойка с екранна, която репликата е дело на сценаристи. Както и да е ...

Добре дошли на новопостъпилите! bouquet

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 21:50 от Анонимен

# 338

Лили Hug Heart Eyes, така ме зарадва, като прочетох поста ти и те "видях" и тук ...
И за мен е някак елементарно да се сравняват послания между реална, обичаща се двойка с екранна, която репликата е дело на сценаристи. Както и да е ...

Добре дошли на новопостъпилите! bouquet

Що се връзвате за нищо  Thinking  сравнения винаги ще има,важно е да има ашк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 21:59 от Niky Kotceva

# 339
Хайде, приятно гледане на всички! Shocked

# 340
Габи  Hug , вероятно не си ме прочела както трябва.   Wink
Моля,не бъдете толкова мнителни.  Peace Не съм правила сравнение,паралел и т.н.Пошегувах се,че ни е познат израза.Не е свързан с екранна двойка,а със ситуация от Меджезира-РД на Мира в болницата в Америка и единствения човек до нея-Оркун.  Laughing Спомних си един хубав момент от любим сериал,толкова! Naughty Naughty
А обръщението на Керем наистина е прекрасно,особено онова "мой прекрасен ангел". Heart Eyes

# 341
да се сравняват послания между реална, обичаща се двойка с екранна, която репликата е дело на сценаристи.

Искам да се изкажа за посланията докато чакаме  Laughing Laughing

Навремето, когато загледах ПО, а покрай него и други турски филми и сериали, ми направи впечатление, че често се използва въпросния израз "Her Sey Çok Güzel Olacak". Проверих, както аз си обичам да ровя,  Joy  и се оказа, че това е турска комедия от 1998 година. Предполагам, че изречението е станало нарицателно за доброжелателност и пожелания за добро представяне, точно както на английски идиомът "Break your legs"", а на френски "Merde" са изрази, които са си казвали балерините, излизайки на сцена, а после и всички артисти... и още нещо, това не го каза Яман, а друг сладур на Мира... и не го каза, а го написа  Peace  

Вики  Hug Hug споделям  Peace

http://www.imdb.com/title/tt0263438/

и така Merde  Peace Peace на целия състав на "Фи"  Hug Hug Party Party
а на нас приятно гледане  Hug Hug Flutter

Димана, гледаме тук  Hug

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=bkijm4FIBAs

и... старт  Peace Peace Heart Eyes

# 342
Хадииии Peace Peace Peace

# 343
Хади ама при мен не почва. Whistling

# 344