Ще ми бъде приятно да се присъединя към вашата компания за гледане сериала на Серенай.
Харесвам актрисата Серенай, а и сериалът, разбирам от вашите постове, ще бъде нещо новаторско, което ме заинтригува.
Серенай харесах много в ролята й на София в сериала Adanali, където тя още доста малка показа добри актьорски качества, с което според мен още тогава, направи заявка за филмова кариера, факт неоспорим в момента. Обичам я много като Мира от Прилива и ми е приятно да следя кариерата й на актриса.
Поради заетостта си не мога да върна назад, за да прочета всичко споделено в темата, надничам при вас и попрочитам по малко, но общо не съм в час. Надявам се да ми помогнете и да споделите къде да гледам тази вечер сериала на Серенай. Благодаря ви предварително!

Пожелавам ви приятно гледане и попътен вятър на сериала!
Керем има хипогликемия, затова така му прималява понякога на сета.. Особено като се има впредвид, че и се натоварва доста физически около тренировките с бокса, нормално е кръвната му захар да пада.
....ма заради добрите спомени,които имам към вас-Ви желая успешен старт:hug:...и тук си имам еркек от отбора,та ще му хвърля един поглед