✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Няма ли вече да започват? newsm78

Оф, нямам търпение.  smile3539 smile3539
 Изчоплих си слънчогледа, яяя  Laughing Laughing

# 316
Хади,че и балкона вече се пълни smile3521 smile3521 [smilie=smile3521.gif

Аййй,Бурсинови се награбили вечИ hahaha hahaha hahaha

# 317
Хади,че и балкона вече се пълни smile3521 smile3521 smile3521

newsm47

# 318

Love is in the air! Heart Eyes

# 319
# 320
Много сладка снимка. Heart Eyes

Ники  Hug ,докато изслушаме репертоара на певицата може и италианката на Мемо да пристигне. Joy Joy

# 321
Ама тия  сега  какво..... ooooh! и програмата ли  Stop Crossing Arms
Да не чакаме късните часове ...за Червената точка  Wink Wink Wink

# 322
# 323

Ама цъфти и връзва до Керем. Whistling

# 324
Ама тия  сега  какво..... ooooh! и програмата ли  Stop Crossing Arms
Да не чакаме късните часове ...за Червената точка  Wink Wink Wink

Ники   Hug ,докато изслушаме репертоара на певицата може и италианката на Мемо да пристигне.  Joy Joy
Нека,нека!  Peace Peace Peace Аз съм за червена точка. Whistling Joy Joy

# 325
  • близо до брега на морето
 wavey wavey wavey
пРИВЕТ на момичетата в темата Hug
Макар и да не съм от тия дет припадат по Серенай-тез които ме знаят Laughingса наясно,че киризим саде еркеци Joy....ма заради добрите спомени,които имам към вас-Ви желая успешен старт:hug:...и тук си имам еркек от отбора,та ще му хвърля един поглед Wink

# 326

Ама цъфти и връзва до Керем. Whistling
Heart Eyes Много са хубави.Винаги да са така влюбени,щастливи и близки. newsm10

# 327
wavey wavey wavey
Макар и да не съм от тия дет припадат по Серенай-тез които ме знаят Laughingса наясно,че киризим саде еркеци Joy....ма заради добрите спомени,които имам към вас-Ви желая успешен старт:hug:...и тук си имам еркек от отбора,та ще му хвърля един поглед Wink

Мими  Hug Hug

# 328
wavey wavey wavey
Макар и да не съм от тия дет припадат по Серенай-тез които ме знаят Laughingзнаят,че киризим саде еркеци Joy....ма заради добрите спомени,които имам към вас-Ви желая успешен старт:hug:...и тук си имам еркек от отбора,та ще му хвърля един поглед Wink
Привет Мимка Hug Киризи си еркеците, пък ние всичко ще керизим. Party Party Party
Няма как всички да харесваме едно и също, разбира се, важното е да уважаваме избора и предпочитанията на другите. Радвам се, че си тук, бу арада. Hug Heart Eyes

# 329
Привет, мили момичета! Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено в темата bouquet bouquet bouquet
Когато имам време, понякога се отбивам да ви чета..Все пак моето момче е севгили на вашето момиче, нали така?
От сърце желая успех на сериала на Серенай Praynig Praynig Praynig Praynig

Знаех си, че Керем ще върне жеста на Серенай.. Все пак и тя го подкрепи с туит за дизито му.. Обаче ми стана интересно посланието на Керем за какво ви напомни.. Само се моля  това толкова романтично, сладко, ценно послание на Керем да не го принизите до елементарното: Ама Яман беше казал същото на Мира в ПО.. Thinking Thinking Thinking

Вики, Hug Heart Eyes  Керем има хипогликемия, затова така му прималява понякога на сета.. Особено като се има впредвид, че и се натоварва доста физически около тренировките с бокса, нормално е кръвната му захар да пада.
Но турските сайтове като почнат да дъвчат едно и също, все едно Керем си крие болестта.. Момчето в един от своите репортажи каза, че  има хипогликемия Peace Peace

Да ви оставя тези красотички и да ви пожелая приятни мигове с Дуру.. Hug Hug
Много им се радвам на двамата и им желая да се гледат винаги така влюбено Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубава вечер ви желая! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт