✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 405

Диди, на мен качеството ми се види ОК  Hug
Може много още скъпа аз нали правя гифове та претенций край нямат при мене... Mr. Green Stop

# 406

Ония Крисчън Грей пасти да яде имаше такъв коментар в Т  hahaha hahaha hahaha

# 407
Въх оправили са качеството аз ги изтеглих като за тоалетната Sick и после се оплаквам айде пак на ново.... hahaha hahaha hahaha

# 408
 Wink Wink Wink Едни пиленца от мен Heart Eyes

Въпреки,че още не съм гледала филма дано намеря време скоро тези ги направих веднага като излезна той  Peace

# 409
  • Бургас
Вики,  Hug reverance

Още ли не спите?  hahaha Аз се загледах и засега нямам забележки  Peace Барелината е прекрасна!  Crazy Липсва ми само споделянето на емоциите при гледането онлайн  Crossing Arms

Ония Крисчън Грей пасти да яде имаше такъв коментар в Т  hahaha hahaha hahaha
Hug smile3544

# 410

Още ли не спите?  hahaha Аз се загледах и засега нямам забележки  Peace Барелината е прекрасна!  Crazy Липсва ми само споделянето на емоциите при гледането онлайн  Crossing Arms

Борба водя да се изтеглят почти и се,но викам ги сложа на флашка легнало да гледам  Blushама май няма да стане понеже разсъних бабчето си  Mr. Green hahaha

# 411
Сериала още е в листите на ТТ  Peace

# 412
Хайде ,честито! newsm44  Първа серия с превод   https://vk.com/serenayss?z=video-83475167_456240150%2Fc39027c211 … _-83475167_355018

Grinning  HugИ добро утро!
 Падругите са като ракета.  Shocked  smile3508
 Керем бей и Пелин Дисташ ограничиха достъпа,изтриха навсякъде, където изтече сериала,обаче народа не само го докопа,ами и го обработи за по-малко от 12часа. Wink

Шопи  Hug ,видяла си танца...  Laughing ,прекрасно танцува Дуру,нали? Crazy

Диди  Hug,мерси за гифчетата! bouquet

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 08:51 от vikktory

# 413
Привет на всички ви. Извинявам се, че нахлувам в темата ви.Благодаря за всичко споделено- информация, гифчета, снимки от премиерата  bouquet

Да споделя, че изгледах първи епизод с руски превод и мога да кажа, че съм впечатлена.
Филмът наистина е с много интересен замисъл, сюжет, режисура.Актьорите се справят невероятно с ролите си.Всички са на световно ниво като игра, но най-много с играта си според мен изпъкна Озан Гювен.Предполагам, че  ще излезе някой скрит психопат прикриващ се зад образа на успешен психолог.
Серенай пък ме изненада.Оказа се, че се справя невероятно с балета. Simple Smile
С две думи от излъчващите се в момента в Турция филми и сериали, FI CI PI наистина се отличава и изпъква.Един различен, интересен, провокативен и много впечатляващ проект.Определено още с първият епизод ме спечели и ще го следя и за в бъдеще.
Да  ви попитам, знаете ли дали ще се превежда ли и на български?

Хубав и спокоен ден на всички  Simple Smile

# 414
Хайде ,честито! newsm44  Първа серия с превод   https://vk.com/serenayss?z=video-83475167_456240150%2Fc39027c211 … _-83475167_355018

Grinning  HugИ добро утро!
 Падругите са като ракета.  Shocked  smile3508
 Керем бей и Пелин Дисташ ограничиха достъпа,изтриха навсякъде, където изтече сериала,обаче народа не само го докопа,ами и го обработи за по-малко от 12часа. Wink

Шопи  Hug ,видяла си танца...  Laughing ,прекрасно танцува Дуру,нали? Crazy

Диди  Hug,мерси за гифчетата! bouquet

Охооо-о, Вики  Hug , и аз си мисля, че ти написах новина  ooooh!  Joy Joy Както и да е ...

Здравейте, група  Hug Hug Hug!
Благодаря на всички, будували до рано тази сутрин, за да споделят снощните емоции след премиерата.  bouquet bouquet bouquet

Аз гледах донякъде и...... smile3524 

Шопич  HugHug Hug много хубави рими, браво  bouquet  Ама вдъхновението си го бива, де  Peace

Диди Hug , хубави гифчета на хубава двойка  bouquet

# 415
Здравейте,Фички  hahaha hahaha hahaha
Имах доста работа от сутринта,ама не мога да се отърся от преживяванията покрай нащо ДИЗИЩЕ  Party
На първо гледане  Wink абсолютно споделям доста мнения ,които прочетох из нета,че това ще е нещо много различно от досегашната дизииндустрия в Туркиш. И не само от това,как ще се разпространява,ами и от това,което са свършили екипа -от режисьора,да не говоря  за операторското поднасяне Peace ами музиката,а  Praynig
И да си дойда на думата-за актьорите  newsm10 newsm10 newsm10 всички снощи ме караха да мисля Уаууу smile3521 без изключение  Peace
Вярно,че още сме в началото,но то е много показателно. Историята така те улавя и завърта,че няма измъкване Naughty Wink
Аз откривам почти за първи път Озан,но нямам думи от играта му....манияк та манияк ще  е Джан, но освен че се плаша,ме кара и да искам да видя какво още ще направи тая тиктакаща машина в главата му.
Какво ще стане,ако няма чаша с вода в дадената минута  ooooh!....ако някой му разбърка реда на тоя Монк newsm47  или някой от екипа му сгафи нещо  Crazy а пък за жените  Mr. Green
Не съм гледала с превода,та след него сигурно още много ще се чудя и мая....
За Серенай разбира се,че съм пристрастна,но тя така играе,като,че ли го виждам това момиче за първи път.Абсолютно нищо общо като поведение,чувственост, движения,мимики... Може би защото преди няколко дена бях изненадана от Чичек,поне от нея мислех си нещо да видя....За танца й много се изписа и говори и предварително. Това,което снощи видях и изпитах,все едно гледах примата на някоя голяма балетна трупа  newsm10 Безпределно трудолюбива и отдадена до край във всички свои роли досега, тука  е свършила  и немислимото в доста специфичната подготовка  за това кратко време.

За Мемо и останалите...след превода  Grinning Grinning Grinning

# 416

Иззет Чапа: В сериале "Фи", я ещё раз остался в восторге от Серенай. Озан Гювен, Мехмет Гюнсюр, Беррак Тюзюнатач очень хороши.

Ники  Hug ,гледай и останалите 2 серии,при падругите са сложени.Аз тъкмо изгледах втората.Даже е по-хубава от първа. Crazy Crazy Първа беше приембюла,а втора вече навлиза в същността на историята и се очертават много ясно профилите на 5-тимата  главните герои.
А иначе, споделям написаното от теб. Peace Впечатли ме достоверната игра на Озан, понякога се случва да работя с психопати,впечатлена съм от превъплъщението му.Психопат-маниак,в латентна форма засега.
Серенай беше прекрасна в танца,по нищо не си личеше,че не е професионална танцьорка.Постигнала е нещо невероятно.Отличен синхрон с партньора си и с останалите балерини.Изчистени и точни движения.Емоционално пълноценно изпълнение.Браво на нея!  Peace  Любовните сцени на Дуру и Денис бяха много красиви. Heart Eyes
Сериалът  се отличава  със собствен модерен стил,леко холивудски маниер,но даже не мога да кажа че е авангардно-провокативен.Обаче е продукт,  готов за външен пазар...
Много ми хареса всичко-актьорите,режисурата,музиката,стайлинга,декора,даже блендата на лентата. Wink Имам само лека забележка към операторите.

За фенките на гранде професорЕ. smile3502

Да  ви попитам, знаете ли дали ще се превежда ли и на български?

Hug Ще се постараем,само се въоръжете с търпение. Wink

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 16:21 от vikktory

# 417
Вики
Абе нали уж по 60 минути щяха да са сериите  Thinking

ей тука много ми е  Heart Eyes като садеше китките  Party

Между другото,много ми хареса къщата на ДуДе Party/шопич  Hug/ той и Джан уж влезе да я види,ама стопанката й измести май всичко и всички от него самият  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 16:47 от Niky Kotceva

# 418
Hug Ще се постараем,само се въоръжете с търпение. Wink

Благодаря за отговора.Отивам да търся втори и трети епизод  Simple Smile

# 419
 tiptoe tiptoe tiptoe

Красотички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз това питам,Серошке Party ама то ние от снощи бая иш  ни се отвори,та тамам,джьнъм  love001

_Radi,добре дошла  Hug

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 22:22 от Niky Kotceva

Общи условия

Активация на акаунт