✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Ники  Grinning Grinning Hug ,ама много си права. Peace

Танцуваща Серенай.  Crazy Crazy https://www.vbox7.com/play:f990b167ad

# 421
  • Бургас
 Hug Hug Hug

Вики, Crazy аз скоро и бързо ти отговарям, ама ДА!!! Страхотно танцува Серенай!  Crazy Crazy Crazy И като си помисля, че за никакво време е успяла да постигне такова ниво... Адмирации! Имам приятелка, чиято дъщеря е една от най-добрите професионални хип-хоп танцьори в Бг /от 11-12 годишна само за танците живее /сега е вече на 25/ и като знам колко време и усилия й струва, мога само да я поздравя и да й се радвам!
За протокола - определено не се вписвам в графата "Фенка на Серенай", но фактите са си факти! А когато фактите говорят ...  newsm47

Crazy Crazy Crazy

Благодаря за всички поздрави с моето амОре ПрофесОре!  Flutter  Гледам, разцъкали сте и Дуде-то  Crazy  Joy

Дани,  Hug нали знаеш, по на юг на морето - по'йче страсти в сърцето  Joy А при мен - и с екстри - повече бръмбари в главата...  reverance

# 422
https://vk.com/serenayss?z=video392584672_456239046%2Fa81d710ace … pl_wall_-42893472

https://vk.com/serenayss?z=video392584672_456239048%2Fb7e7472f5e … pl_wall_-42893472

Добра нощ! Рускините са много бързи - 2-ра и 3-та серия с руски субтитри, но качеството не е добро.
Приятно гледане!

# 423
Привет на всички! Hug
Бабче  Grinning,мерси за двете серии с превода! bouquet

Мемо и Серенай. newsm47

Великолепна двойка са Дуру и Денис. Heart Eyes Все едно са заедно от години,толкова естествени,спокойни и освободени в любовните сцени. Heart Eyes Heart Eyes От тях струи нежност,топлота и обич.Жалко,че в отношенията им се прокрадва вече ревност, след успеха на Дуру, и егото и гордостта на Денис не могат да го понесат.

newsm47 http://www.magazinn.com/serenay-sarikayaya-keremden-opucuk-yagmuru-h24385.htm

Контрапункт на горното... Grinning
  Мъж,който има достатъчно самочувствие и самоувереност да приеме успеха на жената до себе си и да се гордее с нея  newsm10
и  който много й се радва.  newsm47    https://twitter.com/iMnarrx/status/848190197598703616
 Серенай досега показва отличен вкус,усет и ум в изборите си. Peace
 След Меджезира исках да я видя вече да работи с по-зрели партньори.Неджат Ишлер е сред малкото тр актьори,които много харесвам,но не се надявах,защото вече бяха играли заедно.А то взе че се случи! Crazy Crazy
 А пък Мемо... Heart Eyes беше  единствения с когото много исках да я видя в екранна двойка.И то се случва... newsm53

Лули  Hug ,от онази вечер все забравям да ти благодаря за интересната информация за израза "Her Sey Çok Güzel Olacak".Много благодаря! bouquet

Шопи  Grinning ,гранд аморе за теб! smile3503

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 09:19 от vikktory

# 424

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug Hug

Вики  Peace Hug

Бабка,  bouquet

Гледам тук с руски суб,  и май са с по- добро качество  Peace

http://turk-sinema.ru/serial/134-fi-chi-pi-2017.html

Изгледах първия епизод със... страхопочитание ще го нарека, и огромно вълнение. Нататък малко се съвзех.  Laughing  Не ми се беше случвало отдавна... чак не ми се говори още за това. Темата сценичен и личен живот е необятна, но идеята да представиш артистизма, амбициозността, перфекционизма, състезателността  и маниакалността в различни роли, да ги преплетеш и срещнеш в различни ситуации, точно както те се събират и разделят в главата на всеки творец, е уникална. Дано тази форма издържи докрая, защото... абе трудно се удържа такъв впряг, трабва увереност, сила, воля, време... Обичам да гледам произведения, поставени с предизвикателство пред себе си и зрителя. Затова още веднъж "Мерд"  И ...  Crossing Arms  Ужасно искам да прочета тези книги.   Sunglasses

Хубав ден  Hug Hug

# 425
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! Hug

Извинявайте за нахлуването сабах сабах Peace Но след всичко прочетено и чуто за "Фи", бях много любопитна да видя какъв ще е резултатът. Дали наистина времетраенето ще е около час, как ще се впишат в ролите си актьорите, като двойки как ще изглеждат, каква ще е историята, ще излязат ли комшиите от трупаните с години клишета? Ами хареса ми. Даже много. Актьорите се справят страхотно. Малко ми е дърт този Джан Laughing, но за сметка на това пък е супер като маниак  Crazy Joy Всичко е много автентично, органично, личи си, че и романът е бил благодатен материал за сценариста. Символиката се лее отвсякъде, а аз обичам такива неща.
Скрит текст:
Тези, които не са гледали, да не четат smile3503
Скрит текст:
Много ме докосна засаждането на лимоненото дръвче, понеже лично съм го преживяла.

За пореден път се убеждавам, че най-добрата продуцентска компания в Турция е Ай Япъм. Успехът й не е случаен. Керем Чаатай и компания създават тенденции, не ги следват. Ето така се успява Party

И понеже това е темата на Серенай - ролята й лепва като ръкавица. Супер й се получава танцуването, надявам се танцът в първата серия да не е единствен. И тандемът й с Мехмет се е получил, щеше ми се маниакът да е по-симпатичен Joy Но не може всичко да е идеално Laughing

Лу Hug, изпреварила си ме - аз също искам да прочета книгата. Отивам да си я поръчам Party

# 426

Символиката се лее отвсякъде, а аз обичам такива неща.
Скрит текст:
Тези, които не са гледали, да не четат smile3503
Скрит текст:
Много ме докосна засаждането на лимоненото дръвче, понеже лично съм го преживяла.

И понеже това е темата на Серенай - ролята й лепва като ръкавица. Супер й се получава танцуването, надявам се танцът в първата серия да не е единствен.

Лу Hug, изпреварила си ме - аз също искам да прочета книгата. Отивам да си я поръчам Party

Рени  Hug Hug

И аз се надявам танцът да не е последен... Peace  а пък тази композиция си беше отделен спектакъл!  Crazy Crazy

За онова в спойлера:
Скрит текст:
Hug Hug Heart Eyes  Много беше вълнуващ този нежен, красив, ... небесносин момент  Crazy  Майка ми вчера ми казваше, че иска да ми подари лимонено дърво и аз се дърпах, вече не се...  Grinning Grinning Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

ПП За книгите, блазе ти,  Hug Рени, не дразнИ  Crossing Arms  Grinning Grinning, аз трябва да чакам превод  ooooh!

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 10:39 от Анонимен

# 427

newsm53 Ранини пише,че Серенай,Мехмет и Берак са вече в Кан.
А изглежда и Керем е там. Laughing

Лули  Hug ,споделям напълно.
...Всъщност,чела съм в началото на Джесур твои коментари там,много ми допадаха.  PeaceРадвам се,че понякога се отбиваш тук.

Рени ,привет Hug  и благодаря за споделеното!

# 428
Здравейте  Hug
Радвам се на хубавото време Laughing и прекрасните ви споделяния за Фи-то  Peace

Хайде,честито Party
В края на април беш серии  Whistling Whistling Whistling

И ашка да ни огрее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И едно продължение  от "Между нас двамата " Party

След Сибел.....сега тука Джерен -Мерве Чагиран  Hug

Вече хич не им се чудя как смогват да снимат по няколко неща накуп  ooooh! Wink
Ей го Бурак Серген е рипнал от Карата и тука  Party и ако не се лъжа  едната Шенсой  Thinking

А и Дафнето е излязла отВътре Party

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 21:13 от Niky Kotceva

# 429
Привет! Който е пропуснал галата - може да я гледа:

https://www.youtube.com/watch?v=dAK_ZAjgBrI

Хубава неделя!

# 430
От Кан. Laughing Laughing

Peace "През очите на любимия..."

# 431
От Кан. Laughing Laughing

Peace "През очите на любимия..."

Красиво Серенайче  Grinning Grinning Grinning
И систъра пак й напомня обичта си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама аз влязох ей за това  Party Party Party

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ама вярно лочи такива количества  newsm09 newsm09 newsm09
Спокойно може да изкара бая пари  smile3521 като ракламно лице ....за вода,или водоноски ,ох беее smile3534 smile3534 smile3534

# 432
  • Бургас
Здравейте! Hug

Малко ми е дърт този Джан Laughing ...............

..........., щеше ми се маниакът да е по-симпатичен Joy Но не може всичко да е идеално Laughing

.........................................................
Ама аз влязох ей за това  Party Party Party

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Спокойно може да изкара бая пари  smile3521 като ракламно лице ....за вода,или водоноски ,ох беее smile3534 smile3534 smile3534

ooooh! ooooh! ooooh!

newsm09  smile3516

Crazy Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544

# 433
Шопич  Hug Hug Hug

И тая е в списъка на Джани   Party Party Party и е доволна  Wink Wink Wink

Ама той друга си е заплюл  Stop Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 20:44 от Niky Kotceva

# 434
Ааа,големи зевзеци  Joy Joy Joy Joy
Sadık Murat Kolhan‏ :