✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

Crazy Crazy

Вай бе, Джан и той се казвал Умут  hahaha hahaha

# 601
Хайййй Hug

Пак ги започнахме.... Party Wink Wink
След 17 милиона гледания на първите три серии на Фи  Peace още....5 милиона на рекламата на Head&Shoulders  smile3521 smile3521 smile3521
И след като видях втората порция тройка на Фи Praynig Party Party ще има нови рекорди  Grinning Grinning Grinning вЕрвайте ми  smile3503
При мен не е гледане,а кефене,куфеене,наслада Whistling Whistling Whistling
От сцени,развитие,фон,музика,а за играта .... smile3505 newsm10 newsm10
И не съм изгледала с превода,ребятките са готови и с 5-ти  Flutter

Поредна награда  "Между нас двама"-за Чичек smile3501

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 15:50 от Niky Kotceva

# 602
Привет, девойки  Hug Hug Hug!

Както винаги сте прекрасни, а на мен не ми остава нищо друго, освен да ви благодаря за всичко, което сте сложили в темата  bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Ники  Hug , Вики  Hug, благодаря за интервюто и снимките на Серенай за "Хюриет" Чудни са!  Heart Eyes Heart Eyes
Бабка  Hug,  bouquet  рускините наистина са машини, бе. Не почиват ли тези момичета  Thinking  Да за живи и здрави!   Hug

Не съм гледала още новите епизод  Blush   Grinning

# 603

Crazy Crazy

Twisted Evil  Sunglasses Sunglasses

Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро  food010

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 12:04 от Анонимен

# 604
Здравейте! Още не съм гледала новите серии, но ще наваксам.

# 605
Добър вечер  Grinning
Комшиите празнували днес Денят на детето  Party
И Серито е изпратила поздрав с този свой детски спомен  Peace

Златокоска  Heart Eyes
И порасналото дете ни радва  Whistling

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 21:15 от Niky Kotceva

# 606
Привет,сладки! Laughing

Първия клип за Дуру и Джан,сделан от мамашите. smile3503 Шопи  Hug  Wink Wink
Много хубав.  Crazy Crazy   https://youtu.be/QZ4LyaTgITI

Ники  Hug ,и аз  като теб за Фи-то.  Peace Peace
Голямо удоволствие ми доставиха и тези три серии.Толкова въпроси,мисли и емоции провокираха в главата ми,докато гледах...Много ми харесва сериалът дотук.  Crazy Великолепна режисура и като постановки ,и като изграждане на образи и сюжетни линии.Прекрасна ,адекватно подбрана музика.  Laughing Поезия и философия.
  И много органична игра от всички актьори.Радвам се,че след дългата почивка,Серенай се включи точно в този сериал.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 21:38 от vikktory

# 607
Вики Hug
След като чета оттук оттам отзиви на прочели трилогията,отказвам да  приема негативен край за Дуру  Crossing Arms
Нека премине през този катарзис с Джан,ама след това  да продължи по-уверена и вярваща в себе си  Praynig

Хубаво събуждане  Wink

Цитат
Ники  Hug ,а аз видях Чидем Еркен в шеста серия ,докато ги теглих. Very Happy Може да са попяли със Серенай на сета   Laughing ако са имали общи сцени.
smile3521 smile3521 smile3521
А  също и тейзето домоуправителката,лелята на Али и Арас....тука каква е  ooooh! Crazy

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 21:50 от Niky Kotceva

# 608
  • Бургас
 Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy

Привет,сладки! Laughing

Първия клип за Дуру и Джан,сделан от мамашите. smile3503 Шопи  Hug  Wink Wink
Много хубав.  Crazy Crazy   https://youtu.be/QZ4LyaTgITI

Thinking И какво му е хубавото?! На 3-4 места ми изскача и Денчо  Crossing Arms На всичкото отгоре е някаква безразборна сглобка... ooooh! Давай онзи другия, моля!  Whistling

# 609

А  също и тейзето домоуправителката,лелята на Али и Арас....тука каква е  ooooh! Crazy
Ох, да, бе!  ooooh! Laughing Laughing  Обаче уникално и се е получило на тейзето!  Peace  "Бирадър..."  hahaha hahaha

Конкурентите  Wink Grinning Grinning

# 610
Вики Hug
След като чета оттук оттам отзиви на прочели трилогията,отказвам да  приема негативен край за Дуру  Crossing Arms
Нека премине през този катарзис с Джан,ама след това  да продължи по-уверена и вярваща в себе си  Praynig

Не знам как ще завърши Дуру,но не изключвам авторката да ни представя нейното бъдеще чрез Алара.
Аз повече се питах за мотивите на Дениз да й слага спирачки-егото,егоизмът или любовта са в основата на опитите му.От какво е провокиран страхът му да я насърчи да върви нагоре -че ще го надскочи или че може да я загуби?

Добре ,Шопи  Laughing, ето го.И без това ми е любимия момент от тези три серии. https://openload.co/f/1fSNSnZ2hXo/%D0%94%D1%83%D1%80%D1%83%2C%D0 … %B7_%D0%B5%D0%BF6

Понякога хората получават втори шанс,но при Дуру и Дениз едва ли ще се случи.Защото той преживява за втори път една и съща история.

П.П.Шопи  Hug ,Дениз е много хубаво име,не е никакъв Денчо! smile3534
Иначе,на Джани много му подхожда Чичко-тревичко.  Wink Joy Joy
И постоянно ме спохожда асоциация за Хубавка и Чудовището когато ги гледам заедно с Дуру. Mr. Green  Joy Joy

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 22:14 от vikktory

# 611
Цитат
Иначе,на Джани много му подхожда Чичко-тревичко.  Wink 35 35
И постоянно ме спохожда асоциация за Хубавка и Чудовището когато ги гледам заедно с Дуру. Mr. Green  35 35
Peace Peace Peace

Ей с този му жест с ръцете ...ме убива Naughty ooooh! лудо смирение  Mr. Green
Какво ли още ще видим  Whistling
Мале,Вики,сега с тази Алара като я спомена,дано да не излезе вярна твоята теория  Shocked
И дали точно в това,което е преживял Дениз с нея не е ключа от бараката Thinking да се отнася точно така с Дуру сега newsm78

А така добре им се получиха тука нещата.... Grinning

И...още Stop музиката досега е меко казано впечатляваща и много различна.
Толкова добре стои на дадените сцени,че мисля  е време да поизневеря вече на Тойгар Wink Whistling Whistling
Май Джан Манай и на мен действа осезателно  Grinning Flutter
Шопич  Hug допълних си поста спешъл  Wink Party

Ха,ха,ама защо точно са избрали Съла да е актриса? Wink Не зная дали е така по Азра,или хрумка на сценариста,но е баш в десятката  Party
И да носи букет на любимия ooooh! Party който отиде в кофата де  Mr. Green
Джан: ...любовната болка е като при срязване от хартия "

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 14:18 от Niky Kotceva

# 612
  • Бургас
 Joy Joy Joy

Странно, и аз се сещам за Бюти & дъ Бийст, особено като гледам последната снимка на Денчо в пост 605 на Котсева...  tooth Същи звяр е там...  ooooh!
Джани може да е Чичко Тревичко, ма за жените знае всичко; как да подуши, как да погали,  страсти горещи как да запали...  Mr. Green   Crazy  smile3544

Тенк Ю за клипчето!  Heart Eyes Hug Много е добър Ози, много...  smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 22:56 от shoppич

# 613
 newsm62 newsm62 smile3502

Истински Д'Артанян. Crazy Crazy

И Хубавка целува него. smile3534
 Joy Joy Joy

Ники  Hug ,в разговорите,които водят паралелно Дуру и Дениз с Ети и учителката на Дуру си пролича ясно доколко важни са един за друг.  Peace

# 614
  • Бургас
 Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug

Твоят Д' Арт анян брадат
скоро ще е шах и мат!
Хубавелка го целува,
но за Джаниту бленува -
как я люби нощ и ден
нежен, страстен, окрилен;
как й щепне с дрезгав глас:
"Само теб обичам аз!
Ти си, мила, моят свят
и безкрайна благодат!
С теб съм цял и съвършен!
Идеална си за мен!

Знай, на всичко съм готов
аз за твоята любов!..."
  CrazyCrazy Crazy

Котсева,   Heart Eyes  Hug чак сега ти видях допълнението...  
         newsm18
smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 00:50 от shoppич

Общи условия

Активация на акаунт