Съвет от вас ... проблеми с връзката и бременност

• 20 102
  • 149
  •   1
Отговори
# 90
Авторката казва - работили сме заедно, това са макс. 12 часа, за секс не пише, последно....
Някои работят заедно, но не живеят заедно. Други живеят заедно, но работят на различни места.
Те и работят заедно, и непрекъснато за заедно:
...Ние работим на едно и също място и постоянно сме заедно... Не мисля, че наистина мисли че има вероятност да съм била с друг, защото просто нямам физическата възможност да бъда на две места едновременно (;

Това за секса не схващам какво имаш предвид.
Цитат
Желанието му за теста мисля, че е просто колкото да се увери. Не мисля, че наистина мисли че има вероятност да съм била с друг, защото просто нямам физическата възможност да бъда на две места едновременно (; - явно това за него си е като някакъв вид проверка към мен.
Защото както споменах, той твърди, че е УБЕДЕН, че нищо не е направил неправилно.
Т.е. секс си има, но няма елементарна сексуална култура и си мисли, че прекъснатия полов акт е метод за предпазване от бременност.

# 91
  • София
Ok, прави сте  - искам да чуя авторката, правихме секс, така и така, няма как да е от друг, с когото съм правила секс.
А не с недомлъвки, нали - ние работим, ние живеем... историята познава много случаи на "непорочно" зачатие, нали  hahaha

# 92
  • Beyond the stars
Добре де, сериозно ли ? Наистина ли не ви се струва обидно мъжът да ви няма доверие и да ви мисли за уличница, дето спи с който може ?  newsm78 Еми не е нормално и надали всички бъдещи татковци чакат пред родилното с идеята за тест за бащинство. Ако има такива съмнения - има дълбоки проблеми във връзката.  Peace

# 93
Ronald, ами то все едно я питаш дали го познава.
Да ти кажа и аз бих подминала подобни въпроси, очевидни са  Mr. Green

Вълшебство, ако не са нон стоп заедно бих го разбрала. Но в този случай поведението му е просто откачено.

# 94
  • Beyond the stars
Вълшебство, ако не са нон стоп заедно бих го разбрала. Но в този случай поведението му е просто откачено.

В никой случай не го разбирам аз.  Stop Много се радвам, че ще се имаме бебе , ама едно тестче за бащинството да му направим, че не съм сигурен дали докато казваш, че си на работа, не спиш с целия квартал?
Просто приказка. Нали има доверие в основата на една връзка ? Ако го няма, за каква връзка говорим ?

# 95
Имам предвид, че и в двата случая имат проблем с доверието, но в единият има и нещо друго, което е опасно.
Няма как да стоят един до друг и той да й каже, че в този момент забременява от непознат, освен ако си му има нещо на човека.

# 96
  • Beyond the stars
Имам предвид, че и в двата случая имат проблем с доверието, но в единият има и нещо друго, което е опасно.
Няма как да стоят един до друг и той да й каже, че в този момент забременява от непознат, освен ако си му има нещо на човека.

Да, за този елемент съм съгласна  Peace Въпреки, че може да е просто инструмент за прикрито бягане от отговорност, като предишния път - тогава е било "много е хубаво, ама ти решавай" , сега "то е много хубаво, ама не съм сигурен, че аз съм бащата" и така може да постигне същия резултат.   Tired

# 97
И двата пъти като забременея, той ще се държи по този идиотски начин, а аз ще го търпя и ще кажа "той просто е такъв", ами няма да стане!

# 98
  • Най-красивата страна
Ами това е един начин Мунчо да се измъкне от отговорност.
Защото първо трябва да се роди детето и тогава да се направи теста.
А като се роди с баща неизвестен ли ще бъде?Явно да.

Казваш,че работата ти в Англия е тежка.Значи е опасно за бебето да продължаваш да работиш там.

По неговата логика ти също няма как да си сигурна,че не ти е изневерявал.Както сте заедно всеки ден и той се съмнява в теб и ти можеш да се съмняваш.

# 99
  • Варна
Авторката май се уплаши и си плю на петите.

Според мен в правилата на форума на първо място трябва да напишат следното - Ако пускате тема с очакването, че всички ще са съгласни с вас и няма да ви критикуват, по-добре недейте.

# 100
  • Бургас
А като се роди с баща неизвестен ли ще бъде?
По-добре ще е за нея, защото утре като я натири бременна и безработна, поне ще може спокойно да се върне в България. А ако той се води баща на детето като нищо може да се окаже вързана в Англия и тоя да не даде съгласие детето да напуска страната. Ето тогава ще види тя как "той си е такъв".

Аз само не мога да разбера защо е абортирала първия път? С какво е по-различно сега положението от тогава? Или просто великата психоложка е толкова ненаясно със себе си и връзката си, че си играе с живота на две невинни същества. Просто съм отвратена.

# 101
  • Beyond the stars

Аз само не мога да разбера защо е абортирала първия път? С какво е по-различно сега положението от тогава? Или просто великата психоложка е толкова ненаясно със себе си и връзката си, че си играе с живота на две невинни същества. Просто съм отвратена.

С нищо като гледам - все си е тоз същият, все не е момента, ама все си се "пазят" по същия начин, само връзката им отива надолу, ама то едно бебе както казаха по-нагоре само може да заздрави нещата  Mr. Green

# 102
Като психолог-аматьор мисля, че момичето се стреми да се разграничи от женските образи в живота си, като им покаже, че се справя по-добре от тях - тя е силна, справя се сама и няма да бъде изоставена, разведена или самотна майка и затова толкова се е вкопчила в пръстена  и мъжа, че е готова на всякакви компромиси.

# 103
  • София
Чакай, чакай това което визираш НЕ Е ПАТОЛОГИЧНА РЕВНОСТ!  Stop

Цитата ти въобще не се отнася до конкретната ситуация. Нека не развяваме диагнози на напълно непознати по някакви наши преценки базирани на интерпретации и лични афекти.

В конкретната ситуация нито едно от изброените НЕ Е налице.

Също така е важно да се отбележи, че Параноидното личностово разстройство не се диагностира с отмятане на НЯКОЙ от симптомите и определено не се изчерпва с изброените в този доста ограничен интернетски материал. Не всеки ревнивец или баща поискал тест за бащинство е параноиден шизофреник.

Цитатът си е много на място- който има чувство за самосъхранение да чете, да види на какъв етап е разстройството и да бяга. Защото симптомите първо, че не се проявяват накуп, второ- в началото наподобяват нормалните, но по- екзалтирани реакции, отдавани на младостта и по- експанзивния характер.
Само че, не е така.
Мнителността и недоверието към жената, която е 24 часа с него, до степен да иска тест за бащинство, са показател, нямащ нищо общо с имагинерните мечти за чукане в тоалетната.
Другият симптом- да ѝ направи дете, да не приеме че вината е негова и да я остави тя да реши дали да го махне е също типичен симптом- това е пълна липса на емпатия към уж най- близкия човек.
Често не се забелязва в началото, защото тези хора са много загрижени за семейството " по принцип"- изкарват пари, секса им е приоритет............

Много мога да напиша, защото наблюдавах отблизо живота на такъв човек и семейството му години наред.
Никой не пожела да вдене, че не иде реч просто за лош характер, което го изолира от приятели, че и роднини, изпадна в депресия и накрая се самоуби.
Но, беше отровил живота и на жена си, и на децата си.

# 104

С нищо като гледам - все си е тоз същият, все не е момента, ама все си се "пазят" по същия начин, само връзката им отива надолу, ама то едно бебе както казаха по-нагоре само може да заздрави нещата  Mr. Green

Мда...Ако сме опряли до бебе да ни оправя връзката... Абортът за някои явно е дребна манипулация и спокойно си поемат риска да не се пазят, защото имат тази опция. Тук сигурно ще раздразня много хора, но смятам, че абортът трябва да се прилага в крайно екстремни ситуации. Просто не сме ние тези, които да решаваме на кого да дадем шанс за живот и на кого не.

Общи условия

Активация на акаунт