Съвет от вас ... проблеми с връзката и бременност

• 20 124
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
  • София
п.с. преди да забременея със съпруга ми бяхме пред раздяла. Говорили сме си големи гадости само, за да се нараним. Веднъж, както пазарувахме, той спира и ми вика 'А ти сигурна ли си, че това дете е от мен?'. Тогава много се обидих. После ми призна, че е знаел колко ще ме заболи и затова го е казал. Винаги е бил прекрасен баща. Така че, горе главата и няма страшно. Хубаво е, че имаш вариант с фирмата на баща ти и дядо ти, но не избързвай с него.  Peace Лека бременност ти пожелавам и едно прекрасно бебче  Hug
Е, добре, бил станал прекрасен баща, а ти си станала прекрасна мазохистка, кефеща се на садистичното му желание да те заболи.
Ами, не е кой знае какво постижение, но щом ти харесва, добре.
Аз знам за себе си, че не бих говорила гадости на никого, дори и да е само познат, с цел да го нараня, както и не бих понесла такова говорене от близък познат, а какво остава от някого, когото обичам и който твърди, че ме обича.

# 76
Хич и не се впрягай на тия приказки за теста - ми нека да направи. Реално независимо дали си го признават на жените или не по-голямата част от мъжете имат съмнения...
Такива, които са по цял ден с жена си?
Това е болест. Сериозна при това. И се задълбочава.

# 77
Moралистки не сме - пострадали от неадекватно мъжко/бащинско поведение - може би някои от нас сме.
Аз пък бих се обидила да ме пита дали детето е негово. Още повече бих се обидила да ми каже ,че е питал ,за да ме нарани.
Аз обичам половинката си. Няма момент , независимо колко съм му ядосана да искам да го нараня. От него получавам същото отношение.
Когато му казах идеята за дете на момента каза-да .
Не се хваля с идеална връзка , но наистина идвам от семейство с тежки проблеми и тези неща са ми много,много важни.
Забелязвам ,че жените ,раснали в по-спокойни обстановки след време правят повече компромиси за мъжете ,но те си знаят ,щом искат нека си траят.

# 78
За съжаление се раждат много нещастни деца, само защото, в 21ви век, при толкова информация и надеждни методи за контрацепция, много хора изобщо не използват такава и не се замислят за евентуалните последствия. Като чета колко подобни теми има, направо настръхвам. А има толкова жени, които мечтаят да бъдат майки и едва ли им е приятно да четат за случайно заченати бебета и за аборти.  ooooh!

# 79
А има толкова жени, които мечтаят да бъдат майки и едва ли им е приятно да четат за случайно заченати бебета и за аборти.  ooooh!
И какво им помага на тези тези жени неговоренето за случайни зачевания и аборти? Айде няма нужда от вменяване на вина.

# 80
  • София
Не съм изчел цялата тема, само първа страница - но не разбрах, ти пишеш, че сте били заедно по цял ден на работа, а тоя секс правили ли сте го (преди да забременееш сега, не въобще като цяло), що пък той не помни ли? Или не порочно зачатие....
Бъди честна с нас!

# 81
Хич и не се впрягай на тия приказки за теста - ми нека да направи. Реално независимо дали си го признават на жените или не по-голямата част от мъжете имат съмнения...
Такива, които са по цял ден с жена си?
Това е болест. Сериозна при това. И се задълбочава.

Не, не е болест  Grinning Начин на мислене е.
Ти не можеш да си представиш, че можеш да се из*укаш в тоалетната с напълно непознат за 5 минути. Даже би се засегнала, че мъжа ти се съмнява, че си го направила. Но за по-голямата част от мъжкото население е ... ако не е нормално, то поне е мечта.  Mr. Green

# 82
Аз ги нося тия обувки ....
Момиче аз бях като тебе, не вярвах на всички отстрани които ми казваха махни го. Мислех, че нещата ще се подредят.... ДА ама НЕ ! Или всичко е наред и новината за дете носи радост или не чакай да се оправи мноогоо мноогооо по-зле ще става.
Гледам си сама детето на годинка вече, благодарение на моите родители. Много е трудно, много е болно да знаеш. Зная, че еуфорията от бременноста те е завладяла, мечти в розово и мисли, че и каквото и да става сама ще се справиш. Действителността е друга да знаеш, нямам злоба искам само да помогна. Моя пръстен сега събира прах , моите мисли "че той си е такъв" ми изиграха лоша шега.
Ако всичко беше както трябва да бъде, то не среща съпротива, не би помислила и за секунда да пишеш тука ами вече щеше да си в другия раздел за бременни да споделяте трепети.
Лека бременност ти желая, минах по този път и съм сигурна,че няма да го махнеш !

# 83
Не, не е болест  Grinning Начин на мислене е.
Ти не можеш да си представиш, че можеш да се из*укаш в тоалетната с напълно непознат за 5 минути. Даже би се засегнала, че мъжа ти се съмнява, че си го направила. Но за по-голямата част от мъжкото население е ... ако не е нормално, то поне е мечта.  Mr. Green
Може да си измисли и че го приспива с хапчета, докато се чука с любовника си.
Болест е и тя би трябвало да го е учила.
"Параноидното личностово разстройство се характеризира с прекомерна сензитивност, злопаметност и отмъстителност, мнителност, склонност към изопачено възприемане на околните, борбено и непреклонно чувство за собствена правота, склонност към патологична ревност, склонност за преживяване на изключителна собствена значимост, свръхангажираност с неоснователни "конспиративни" обяснения на събитията."
http://www.svnaum.com/bg/site_content/11-patzienti/33-psihiatrichni-zabolyavania

Не намесвайте сексуалните фантазии, нищо общо с нормалното поведение няма това.

# 84
Чакай, чакай това което визираш НЕ Е ПАТОЛОГИЧНА РЕВНОСТ!  Stop

Цитата ти въобще не се отнася до конкретната ситуация. Нека не развяваме диагнози на напълно непознати по някакви наши преценки базирани на интерпретации и лични афекти.

В конкретната ситуация нито едно от изброените НЕ Е налице.

Също така е важно да се отбележи, че Параноидното личностово разстройство не се диагностира с отмятане на НЯКОЙ от симптомите и определено не се изчерпва с изброените в този доста ограничен интернетски материал. Не всеки ревнивец или баща поискал тест за бащинство е параноиден шизофреник.

# 85
Ами явно аз не съм наред с главата, но ако някой ми каже, че се съмнява в това дали съм бременна от него, след като е бил 24 часа до мен, ще избягам с 200.
Диагноза със сигурност има, но няма и да дочакам да видя каква е точно.

# 86
А има толкова жени, които мечтаят да бъдат майки и едва ли им е приятно да четат за случайно заченати бебета и за аборти.  ooooh!
И какво им помага на тези тези жени неговоренето за случайни зачевания и аборти? Айде няма нужда от вменяване на вина.

Вината е състояние на духа. Не може да се вмени.  Peace

# 87
  • София
Ами явно аз не съм наред с главата, но ако някой ми каже, че се съмнява в това дали съм бременна от него, след като е бил 24 часа до мен, ще избягам с 200.

Авторката казва - работили сме заедно, това са макс. 12 часа, за секс не пише, последно....

# 88

Авторката казва - работили сме заедно, това са макс. 12 часа, за секс не пише, последно....

А ти предполагаш, че тя твърди, че е бременна от мъжа си въпреки, че не са правили секс?  Laughing
Вероятните варианти са:
1. Началото на втора част на Библията.
2. Ти Роналд си най-умния във форума и знаеш, че за да зачене е нужен секс. Никой друг не се сети, ни съфорумки, ни бъдещите родители.
3. Егати пехотинците сперматозоиди! Необходимо е всички в блока да си пуснат тестове - не се знае до къде са се промъкнали.  

# 89

Е стига де, то тогава всички трябва да си правим тестове, 24 часа на ден е трудно да ги направш без прекъсване

Общи условия

Активация на акаунт