Че за какво ти е тоз човек до теб тогава

За пръстена на лявата ръка?
Точно. Нека добавя още нещо. Ти добре си свикнала да се оправяш сама и това ще ти е само плюс оттук нататък. Но. Има едно голямо НО. Мъжът до теб също го знае. Тия номерца с теста са само началото на тъпи игрички. Дори и да останете заедно ти винаги ще се налага да се оправяш сама. Винаги. От него помощ не чакай, защото няма да я получиш. Точно, защото му е широко около врата, че ти можеш и сама. Аз съм в такава връзка. Знам какво говоря. Винаги съм била оправната, винаги аз съм намирала решенията на проблемите, гордеех се със себе си. Да ама това с годините изби в неочаквани посоки и вече не се гордея. Аз съм човекът, на който се опират другите в нашето семейство. Но на кого да се опра аз, когато имам нужда? Не си го причинявай. Намери си читав мъж, който наистина да ти е опора. Този не е и никога няма да бъде.
Това също не е никак за пренебрегване. Тук поне ще има роднини и дом, някой, който да го е грижа за нея. Ама то си е нож с две остриета. Ако го припознае, а тя е тук, после пък не може да го изкара навън, ако реши.

Лека бременност ти пожелавам и едно прекрасно бебче