Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 274
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Леле, тук е пълно с хубавици  Heart Eyes
Браво момичета за постиженията   bouquet

Много са прави Духчето и Амур, трябва повече да обичаме себе си. Лесно е да се каже, но е трудно да се постигне.

Ох, носи ми се и на мен кожено панталонче, ама както е тръгнало, ще си го подаря за пенсионирането  Joy Евентуално...

Февруари до петък ми беше с доста прилично хранене, което като за мен не е малко постижение, но резултат на кантара и сантиметъра почти нямаше. Това ми скапа и без това мижавия ентусиазъм. В петък един колега беше купил торта да се прощаваме  Simple Smile и отиде коня у ряката. От тогава не мога да се спра. Колкото и да е тъпо отказах предстоящи банкети, защото няма какво да облека, а нови по-големи официални тоалети няма да купувам  Mr. Green Няма да е лошо до май месец да заприличам поне малко на човек, защото как ще ходя на абитуриентска не знам. Оплаках се, извинете ме  Hug

Не можах да намеря едни упражнения на Джо Дилън, които Феята беше споделила. Много са добри за ръце и рамене. В тренировъчната тема ги няма вече. Май ги имаше в нейната тема за веганство и спорт, но не ги открих. Ако ги намерите, препоръчвам да ги пробвате.

sun sea, понеже не мога да си намеря кефирна гъба, дали кефир от суха закваска би бил добър, как мислиш?
В нашите биомагазинчета има сухи закваски за кисело мляко, йогурт и кефир. Освен това в единия магазин ми казаха, че техни клиенти са си подквасили кефир със готов кефир на Хармоника. За съжаление не знаеха подробности.

# 301
Зетче,давай адрес-пращам ти веднага-кефирна гъба и морски алги,ако искаш,след 14дена-ще мога и комбуча.С моите непрекъснати лечения на аб-от скоро ги ползвам,но съм много доволна.А пък и ако заслабнем от тях-ех... Laughing Hug-ще си организираме среща по кожени панталончета,ще се почерпим както само ние умеем,за да се пенсионираме в темата .. Wink

# 302
  • Велико Търново
Добро утро!
Зетче, там са си упражненията на Джо Дилън, но те винаги са били в скрития текст Hug
И ако искате да знаете, че и аз имам кожен клин, който естествено не ми става, купен за мотивация и естествено за много пари. Мъжът ми тогава ми попита-"Има ли някаква възможност да се мотивираш по евтино?! " Mr. GreenЗначи за среща преди пенсия ме бройте Heart Eyes

Вяра, честити ти  Hug

Maroonka, аз също като теб не гледам от години никаква телевизия и също така от време на време, обаче преглеждам новините и след това съжалявам, че съм го направила Sad

Меню за днес:
закуска-30 грама овесени ядки
обяд-100 грама бекон, 1/2 авокадо и две варени яйца плюс салата айсберг
вечеря-пица от кайма
Хубав ден, отивам да спортувам!

# 303
  • тук и там
Добро утро!Кожен панталон имам и аз-за Коледа си купих,обаче нямаха 42,та се напъхах във 40..Ама той е от " любимката на съвременните  баби"-Бети Баркли,та са си  по-големички по принцип  номерата LaughingВчера го пробвах-със триста зора го закопчах и  сигурно ще се пръсне -ако случайно кихна...Пък е хладничко още,често кихам-за това не рискувам със него!Бройте и мен за срещата на кожените панталони по повод пенсионирането значи-до тогава се надявам да поотслабна малко Simple Smile
Вчера бях режимна,доволна съм от себе си.Днес се надявам пак така.
Госпожице Дух,със 90 дневната диета ли свали и килограмите от първата снимка?
Успешен ден на всички!

# 304
  • София
ДУ,аз нещо немога да разбера,снощи се меря на кантара 58,9чисто 59кг,сутринта отново се меря 57,5кг,какво става незнам?

# 305
  • Велико Търново
ДУ,аз нещо немога да разбера,снощи се меря на кантара 58,9чисто 59кг,сутринта отново се меря 57,5кг,какво става незнам?

Три пъти го прочетох  Simple Smileнормално е вечер да тежиш повече, защото през деня си яла, пила си вода и т.н.
Днес направихме една много яка тренировка, която си откраднах от  FITNESS TRAINING TEAM и понеже и двете с моето другарче не можем да правим пистоли се предизвикахме догодина по това време да сме ги усвоили. Търпение нямам да дойде края на април и да отидем на фитнес феста на морето Heart Eyes Утре ни е ден за кардио стълби Simple Smile

Реших днес да закуся овесени ядки/още в 7.00 ги бях изяла/ със сирене, утре да е яйца с бекон, четвъртък да е грейпфрут и да видя кога ще се чувствам най-добре т.е. кое ще ме държи най-дълго сита Blush

# 306
  • София
Аз знам че вечер съм по тежка,но чат такава разлика Shocked

# 307
И повече съм имала.

# 308
 Joy Joy Joy Joy Сиска това с мъжа ти и кожения клин ме разсмя много  Hug Hug Hug

Kaisi
a - да Simple Smile Хаххаа последните 10 кг ги свалих от любов  Twisted Evil Преди три години и нещо се запознах с приятеля ми. Бях тогава 66 кила, а той спортист - глад, любовни мъки, хъс  Whistling свалих до 57 и бях екстра. Ма после той взе че ме заобича хахах и аз се успокоих и те така те... пак 66  Mr. Green Laughing

# 309
  • тук и там
Не съм я правила до сега 90 дневната,но ако не ми се получи пак-ще я пробвам.Плаши ме числото 90 някак,за това не съм се престрашила да я пробвам -дълга ми се струва и психически  не съм се настроила за това все още.Но и това ще стане-ако не се справя по друг начин.От любов да отслабна-няма да е,ами да взема да разгледам диетата.. Simple Smile

# 310
хахаха ми току що написах един скрит пост за страха в плодов - ако искаш погледни го Simple Smile
Няма нищо плашещо в 90ДД, плашенето идва като свърши  Mr. Green

# 311
  • Велико Търново
Joy Joy Joy Joy Сиска това с мъжа ти и кожения клин ме разсмя много  Hug Hug Hug

Kaisi
a - да Simple Smile Хаххаа последните 10 кг ги свалих от любов  Twisted Evil Преди три години и нещо се запознах с приятеля ми. Бях тогава 66 кила, а той спортист - глад, любовни мъки, хъс  Whistling свалих до 57 и бях екстра. Ма после той взе че ме заобича хахах и аз се успокоих и те така те... пак 66  Mr. Green Laughing
Ей от това бях във върхова форма т.е. гоня тази визия, ако я достигна ще почерпя много Mr. Green
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200665360701874&se … ype=3&theater
и дънките, и блузата, и обувките имам...стиснете по един палец до септември да направя сесия със същия аутфит Blush а аз обещавам да затворя устата Mr. Green
Госпожице Дух, аз съм го разказвала и преди в темата-звъня на мъжа ми и питам:
Аз:Жоро, може ли да си поръчам една бг торба?  Мълчание и аз продължавам....не е скъпа 50 лв.
Той:Много добре знаеш, че не ме вълнуват твоите чанти. Поръчвай.
След което той остава замислен каква е тази евтина чанта/за такива пари никога не е чувал/
Прибира се кака Ви Силвия от работа с бг торба, очилата му щяха да паднат Mr. Green

# 312

Kaisi
И аз свалих моите първи килограми от любов Joy
Беше от горния випуск момчето, много красиво и мило. Та си казах, че като ги сваля, няма как да не ме хареса Joy
Е, свалих ги, но докато стане това, той вече си имаше приятелка. ooooh!

# 313
Скрит текст:
ххахаха ще ме съсипете, много сте готини, наистина.
Hug Hug Hug
А сега вече ама наистина тръгвам на лекар и фитнес!!!

# 314
  • На топло
Сиска, стискаме палци и чакаме голяма фото сесия месец септември  Party
Дъщеря ми я спрях един ден от у-ще, защото и тече ужасно носа, цялата и уста е подсечена и за капак тук върлува някаква буря - дъжд и силен вятър.
Ще готвя, ще правя цял ден чайчета.
Отчет ще дам вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт