Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 213
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Госпожица Дух, как се прави това смути?

# 496
Ами плодът се смачква или пасира - обикновено ти трябва някаква машина. Приятелят ми ползва нютри булет, който е с 1200 в., мотор и прави смуути от всичко, което се сети.
Аз нямам, имам чопър и пасатор, за това не си правя освен от банан и замразени горски плодове в чопъра - става хомогенна смес като кремче, покрай ангината го правих този номер в плодов за гърлото - замразявах ги. Но иначе, ако плода е по-воднист, като ягода например и банан стават като тези смуутита, които продават във фантастико. Проблемът е, че с чопът или пасатор става само с малко видове плод. Ако човек е от типа, който обича зелени смутита предполагам че машинката си е добра инвестиция- става от всичко, магданоз, цвекло, моркови, спанак - всичко. Пишат го полезно, заради лесното усвояване на зеленчуците в този им вид. Моя човек понякога има периоди на веганство - прави си смуути от тофу, банан, мисо, спирулина и нам си още какви "полезнотии", които като ги видя и  Sick ама... спортист...

# 497

Deziderata Ти ми каза за ШонТ. който така жестоко ме измъчва в момента редно е и ти да се помъчиш с него та да сме заедно в кюпа Joy

Аз съм направо влюбена в Шон! След всяка тренировка му благодаря сякаш може да ме чуе.  Laughing Изкарах 2 месеца с него, но не правих тренировките по ред на номерата, а както ми изнася (и заради бокса най-вече, де, все пак замествах неговото кардио с 90мин. групова тренировка). Не съм правила хранителния му режим обаче, така че от утре съм в кюпа. newsm44

Хайде, Кайсия, заедно от утре! Много сме, силни сме! smile3540
На всичкото отгоре имам ускорена мотивация (един нацепен батка на който аз съм му кака, ама карай. hahaha) Много ми харесвааааа. Blush Heart Eyes

# 498
Хахаха много си готина!
Кой тоз Шон? Яя кажете, може и аз да стана от "ваще" Хахаха

# 499
Не знаеш кой е Шон?  Shocked
Колко пот съм проляла с него. Правих Insanity после Т 25.
Ама много го харесвам  Grinning

# 500
Sivi, би ли споделила какъв е твоя режим, нещо повече за него. Аз също трудно ограничавам количествата, може пък да ми хареса.
Аз спазвам режима на Дюкан, в който храненето е предимно от протеини. Преди 5 години с него свалих 40 кг за 8 месеца, а след това още 10 кг за 3-4 месеца по време на захранващата фаза или общо 50 кг и много сантиметри от обиколките. Пих едни хормонални таблетки за година и малко наддадох от тях и реших пак да пробвам същия режим, но този път реших да не се меря, а да си следя по дрехите и фигурата, защото дори когато свалих онези 50 кг пак не се харесвах и се виждах дебела. На режим съм от месец време, като напоследък започнах да си позволявам само едно отклонение - по чаша червено вино от време на време (като алкохола е абсолютно забранен), но понеже нямам много за сваляне и реших, че мога да си доставя това удоволствие.  Mr. Green
Имам режим изготвен от диетолог, като самия режим мисля е по Зоната. Ако някой иска мога да му го пратя
А за протокола и аз съм августовско лъвче.  Flutter

# 501
Хахаха хахаха хахаха ами добре де, ма си го кътате хаха как да го намеря?

# 502
Аз минавам на отчет от около два часа колоездене - нещо, което не бях правила над 10 години, но ще поправя. Дупе, бедра, корем ... Всичко ми се натовари, презаредих се и ми е сууупер! Нямам търпение да повторим маршрута. Любопитно ми е, колко километра сме минали с половинката, хихи.
Днес щях да лунувам, но след колелетата имах нужда да хапна малко Simple Smile

# 503
  • Козлодуй
Хахаха хахаха хахаха ами добре де, ма си го кътате хаха как да го намеря?
Аз тренирам в момента INSANITY на Шон Т. (името съдържа линк към реклама на режима) а тук мацките са споделили и за него - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=965914;topicrefid=19

# 504
Sivi, би ли споделила какъв е твоя режим, нещо повече за него. Аз също трудно ограничавам количествата, може пък да ми хареса.
Аз спазвам режима на Дюкан, в който храненето е предимно от протеини. Преди 5 години с него свалих 40 кг за 8 месеца, а след това още 10 кг за 3-4 месеца по време на захранващата фаза или общо 50 кг и много сантиметри от обиколките. Пих едни хормонални таблетки за година и малко наддадох от тях и реших пак да пробвам същия режим, но този път реших да не се меря, а да си следя по дрехите и фигурата, защото дори когато свалих онези 50 кг пак не се харесвах и се виждах дебела. На режим съм от месец време, като напоследък започнах да си позволявам само едно отклонение - по чаша червено вино от време на време (като алкохола е абсолютно забранен), но понеже нямам много за сваляне и реших, че мога да си доставя това удоволствие.  Mr. Green
Имам режим изготвен от диетолог, като самия режим мисля е по Зоната. Ако някой иска мога да му го пратя
А за протокола и аз съм августовско лъвче.  Flutter

Имай предвит, че килограмите качени заради хормони са много по-трудни за сваляне от килограмите качени от храна. Казвам ти го от личен опит. Свалих 30 кг за по-малко от година, а сега не мога да преборя 10 кг от хормони вече повече от година. Останаха ми 4 кг, които направо не мърдат. Затова не се ядосвай, ако нещата стават бавно - важното е да стават  Peace
Може ли да го видя този режим? Аз съм правила Зоната преди време и много ми харесваше, но нещо с меренето не можах да свикна. Ще се радвам да видя примерен режим - чисто информативно  Simple Smile

# 505
Ау благодаря за Шон, утре през компютъра ще го видя.

Вяра, във форума има тема за Дюкан. Правила съм я и съм върл нейн противник, но всеки си знае Simple Smile
Килограми от хормони бавно падат, заради дисбаланс в тялото, което е разбираемо Simple Smile

# 506
  • Козлодуй
Вяра - Н спомням си че ти пиеше чай Инхуа - търсех информация за него какво съдържа защото така съм се подула и ръцете и краката че направо ще ми се пръсне кожата та се сетих че ти бореше подуването с такъв чай и кисело мляко

# 507
Ния, исках да кажа, че с лечебна цел го пих този компот  Embarassed не че правя драма от това  Simple Smile Ти си с много добри кг за твоя ръст, може би с редовен спорт ще се получи това, което търсиш  Hug
Сиска, твоя мъж няма ли брат близнак случайно  Joy  Много е весело във вашата къща Simple Smile
Вяра, питай моля, питай за рецепта, че ще ги сънувам вече тези главички  Simple Smile И подробно, ако може, че не съм от най-добрите кулинарки  Embarassed
Sivi  bouquet малко са хората успели да свалят и задържат толкова кг. И аз проявавам интерес към предложението за режима по зоната. За какви кг е изготвен?
Преди време работих с един диетолог. Неговото мнение беше, че е по-добре дори и с крайни ограничения да се свалят бързо наднормените кг, пък след това да се храниш както смяташ, че е здравословно. Опита се да ме сложи на режим с високи протеини и малко мазнини и въглехидрати. Не можах да издържа и месец, не ми се отрази никак добре. Миналия път, когато успявах да съм ВМ-НВХ наистина, пък пробвах един месец без млечни и с много мазнини. Ядях основно мазно месо, яйца, краве масло и много малко зеленчук. Свалих само 3кг за този месец, защото калориите ми бяха доста, но 5 сантиметра в талията. За съжаление и тогава ми се появиха някои здравословни оплаквания, поради които прекратих експеримента. 3 месеца по-късно се установи, че може да има и друга причина за тези оплаквания, а не самото хранене, но от тогава имам чувството, че подсъзнателно се самосаботирам.

# 508
Момичета, изпратила съм ви режима по Зоната на лични.  Hug

Вяра - Н знам, че килцата от хормони се борят трудно и точно за това реших, че няма да стъпя на кантара за да не се ядосвам и отчайвам. Спазвам си режим, спортувам и не обръщам внимание на това дали е паднало едно килце или не.
Госпожица Дух доколкото съм те чела в тази тема, запомних че не си любител на месото. Няма как Дюкан да ти допадне, защото това е основата на режима. За мен това е работещият и изпитан метод, но за останалите може и да не е. Важното е всеки да намери режима, който ще спазва с лекота, ще му е вкусно и ще дава резултат.  Hug
z.2012 този диетолог май никога не е спазвал диети и не е гладувал за да знае как се отразява бързото отслабване с глад. Аз от такива бързи отслабвания и гладувания и скачане от режим на режим (и разни други проблеми) се бях докарала до слонски размери.  ooooh! Но пък в момента, в който осъзнах и приех, че много килограми се свалят за дълъг период от време започнаха да ми се случват нещата. Преди това все бързах и нямах търпение.  Mr. Green

# 509
На мен една мила дама ми даде кефирена гъба, накиснах я, утре ще видя дали ще ми хареса на вкус резултата...Ако ли не, ще мажа лице и коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт