Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 294
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде
Вяра, ти заради бременност ли си качила тези 30 кг и как ги свали?

# 241
И аз като свалих килограмите имах проблем с кожата на ръцете и на корема. С тренировките се поправиха нещата, въпреки че на корема има какво още да се желае.
С годините кожата губи еластичност. И аз на 25 нямах проблем с увисване, но на 38 за жалост е различно.

Направих си крема със сметана и какао. Сметаната я направих от каймак на прясно мляко, бях си събирала в една кутия и сега ми послужи чудесно. Сложих в чашки за сладолед три лъжици кисело мляко, а отгоре като топки за сладолед по три в чашка наредих смесените каймак и какао. Много е вкусно, мноооооого 😃😃😃

# 242
  • На топло
Изтървах се този уикенд, ужас.... Crazy
Дишам дълбоко, защото идва месец март и след това месеците ще се изнижат много бързо  Rolling Eyes
Всички вкъщи са с течащи носове, мен ме боли синузита.
А събота се развилнях в магазините, тръгнах за един, а купих 3 парфюма...и не само.
Къде е сиска  Shocked, кайсия....? Нещо не виждам познати имена.

# 243
  • Велико Търново
Изтървах се този уикенд, ужас.... Crazy
Дишам дълбоко, защото идва месец март и след това месеците ще се изнижат много бързо  Rolling Eyes
Всички вкъщи са с течащи носове, мен ме боли синузита.
А събота се развилнях в магазините, тръгнах за един, а купих 3 парфюма...и не само.
Къде е сиска  Shocked, кайсия....? Нещо не виждам познати имена.

Като чуя за парфюми съм тук Heart Eyes Heart Eyes

Сиска Ви чете, обаче ми е изключително депресивно и за това не пиша. Госпожица Дух, пишеш много интересно за мен HugДобре дошли на новите момичета.
Сега отивам да правя кардио стълби и от днес захващаме с моето спортно другарче 30 дневно предизвикателство клекове на открито Mr. Green
Аз естествено не само, че не съм отслабнала, а съм напълняла SadИзвадих си всички налични режими на хартия и четох, гледах, четох и стигнах до извода, че съм се обсебила от мисълта, че ако ям В ще стана ужасно дебела и въртя, суча, все гледам да е ниско въглехидратно храненето. Вчера си направих експеримент и в 7 часа преди да отида на работа закусих 30 грама овесени ядки с 60 грама сирене, интересно не огладнях и обядвах към 15.30/вярно е, че вчера имах и много работа де/ и вечерях към 20.30 кефир една бутилка. През деня изпих 5-6 литра вода, днес минус 100 грама Mr. GreenОбядът ми беше 3 сварени яйца, 100 грама бекон от Лидъл и айсберг само с оцет. Гледах режима отново на Румяна, на Любо, Жабот и Инес, и си извадих по едно меню за всеки ден от различните режими. Ще ям по два дни едно и също и да видим. Целта поставена за осми март няма да я постигна  за съжаление.
От качването на стълбите и от това, че цяла зима не сме спирали да тренираме и бягаме съм направила ужасни крака...камък..Мисля си дали няма да поспаднат, ако намаля тренировките Rolling Eyes
На близо 38 години без два месеца кожата на тялото ми е ок, като се има предвид какво му се е случвало през последните 20 години....
Като удавник за сламка режих тази седмица млечните да ми се състоят в 50 грама сирене, което ще ям за закуска с ядките. Факт е, че под 20 грама на ден В не ми помогнаха с нищо, ще трябва да се вдигнат. Ами това е, хубав ден!
 Hug

# 244
Добро утро и от мен.

Събота и неделя минаха добре, не съм се оливала и се храних почти както и на работа.
Вчера синът ми имаше рожден ден и съм изяла 1парче торта, малко руска салата (много я обичам) и няколко хапки от питката.
Днес кантарът показа -800гр за 2дни, но той е малко шантав и се меря по 2-3пъти на него (може и 3те пъти да покаже различни цифри) а днес имах време само за веднъж.

# 245
  • София
ДУ,Сиска без депресии отивай на пазар  Wink
Аз установих че при закуска от 30 гр овесени ядки лъжичка мед и канела съм сита до обяд,свалям и ми действа добре.Елдата също е ок.Може да разнообразявам с плод закуската.Но всичко друго се явява на кантара. Twisted Evil
Днес ми е кефирен,ще карам и утре на него че съм подута нещо.
За 8 март няма да мога да стана 56,но здраве да е.
Кожата на ръцете ми е голям проблем,тези пердета незнам как да ги махна,увеличих тежестите дано се покаже мускул малко. NoMe какво им правиш и как?

# 246
Добро утро

Сиска,
Hug щом четеш Инес, значи знаеш колко са важни ВХ и как не бива да ги изключваме Simple Smile))
Слушам че много тренираш и се храниш добре, краката ти казваш че са стегнати - какви цели тогава си поставяш?

при мен упражненията имат ефект - не желания, но аз имах огромни ръце и като казвам огромни, говоря за 41 см обиколка (за сравнение сега кракът ми е 56). С и без тренировка има голяма разлика, а ръцете ми още са големи... и не ги харесвам - 28 см., а много искам красиви ръце Sad

Така де... нищо. Здраве да е и на добро дупе ще се радвам  Joy ММ веднъж ми вика "Абе ти кво само за дупе тренираш" а аз "еми... плосък корем няма да направя очевидно, поне дупето да ми е кръгло  Mr. Green"

Щастлив ден!

# 247
Ууфф, и моите ръце са големи - 29см, стоят ми големи за тялото...

Аз тази сутрин да се чудя разочарована ли съм или не - 63кг, заковах ги от миналата седмица и на см не съм мръднала...
Вчера не издържах цял ден на кефир, ядох си стандартните неща - салата, кис. мляко с овес и ядки, отделно сушени плодове и ядки.

Тия дни не знам кога ще стигна до тренировка, че имам ужасно много неща да свърша, а от другата седмица ми започват едни пътувания ... почти целия месец няма да съм си тук.
И това най-много ме тревожи, защото си прецаквам и спорт, и хранене ...

# 248
Кожата на ръцете ми е голям проблем,тези пердета незнам как да ги махна,увеличих тежестите дано се покаже мускул малко. NoMe какво им правиш и как?

Ох, какво правя  newsm78 Ядосвам се  Grinning
Първоначално, когато свалих многото килца кожата, точно в горната част от вътрешната страна, доста грозно увисна. Продължих най-упорито с тренировките - кардио и тренировки с тежести или със собствено тегло (например лицеви опори). Горе долу положението се подобри, въпреки че има още какво да се желае. В момента не тренирам, а наблягам на по-дълги разходки, това от порядъка на час и половина, два часа на ден. Имам две кучета и много открито пространство подходящо за разходки.  Grinning

# 249
Добро утро, момичета  bouquet Наминавам да ви пожелая хубава кратка работна седмица  Heart Eyes
При мен нищо ново на хоризонта, освен, че ме гони яко глад за сладко, но не се предавам  Grinning Уикенда мина нормално. Реших да се премеря в мола на машинката дето уж измерва индекс на телесната маса, на която се мерих и декември и сега ми показа с 900 грама повече, но пък и с три сантиметра по - висока  Joy Тома обаче го отдавам, че декември се мерих боса и след цикъл, а сега в пълно облекло и преди цикъл  Grinning Или поне така се успокоявам  hahaha Промяна в обиколките нямам, а сподед машинката индекса на телесната маса ми е в норма - 22,6. като инкекс мазнини ми даде 25,2 % или 16,4 кг. сланинка  Grinning И не знам сега това много ли е, нормално ли е  newsm78 Ще трябва да потърся предишното листче да видя там какво пише за мазнинките  Laughing

# 250
  • Велико Търново
Горната част на тялото ми, моята гордост...долната, моята доживотна борба.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207014048375098&se … ype=3&theater
Като отида на работа ще се разпиша подробно и за новите момичета ще споделя моите неволи. Осъзнавам, че имам абсолютно психически проблем свързан с килограмите, но водя сериозно лечение Blush

# 251
  • тук и там
И аз съм тук,обаче направо ме е срам да пиша.Две седмици Рожден ден на моята кипра празнувахме,защото съвпада със ваканцията -та един път със семейството и следващата седмица със децата.И по този повод-две седмици се храня предимно със сладки боклуци като за последно.Кофти,обаче скоро ще ударя тегло,каквото имах малко след раждането на второто дете-с други думи,за 6 месеца успях да се върна теглото от преди  година и половина..Една година труд -отиде на вятъра...Едва запокчавам  панталонът с който бях на Коледа,а тогава си мислех че това е най-дебелият ми период,ама явно  продължавам със качването. Имам яки бедра и започвам все повече да приличам на щангистка,ама от тежките категории..Та-днес на Кефир! Приключвам със тежките трапези. Шопинга,когато съм дебела на мен ми действа още по-депресиращо. Тези дни и аз ще си купувам парфюм,нещо последно време все не мога да намеря "мой"  аромат,колкото и да пробвам -(то не че знам и какво ми се носи в момента де,но се надявах да се "познаем"когато се срещнем),но определено не ми се носи вече някой от наличните във къщи..Обмислям покупка и на програма със тренировки .Колебая се между Body Boss  и Emily Skye. На Румянка се опитах да правя Фит 30,обаче е тежка за мен,та ме е страх да не купя пак някоя програма,която да се окаже неподходяща за формата и нивото ми.За ръцете-аз имам тип "прилепски криле " ,въпреки че тренирам... Mr. GreenНо не махна ли мазнините-така ще е .Има мускул,обаче е скрит под мазнините
Успешна седмица на всички!  HugДано вече тръгнат нещата във правилната посока и при мен!
Сиска,изчистена си,това е очевидно..-рамене,бицепс, всичко е супер !Радвам се да те видя отново във темата! Hug

# 252
Горната част на тялото ми, моята гордост...долната, моята доживотна борба.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207014048375098&se … ype=3&theater
Като отида на работа ще се разпиша подробно и за новите момичета ще споделя моите неволи. Осъзнавам, че имам абсолютно психически проблем свързан с килограмите, но водя сериозно лечение Blush

siska79, поразгледах снимките ти и мога да кажа, че изглеждаш върховно! Страшно красива си, а според мен фигуратати е много хубава  Heart Eyes Но нямаш на представа колко добре те разбирам  Laughing  Моята физика е като твоята - слаба горна част и по- обемна долна, която не понасям и все си мисля, че съм дебела  Grinning Аз също изпитвам ужас от въглехидратите  Embarassed И също осъзнавам, че проблема ми е в психиката, колкото и разумна да звуча от постовете и да давам акъл, много трудно ми е собствените си съвети да спазвам  Confused
Ето ме и мен в ялата ми баджачеста прелест  Laughing
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16195382_102103389 … f&oe=5938CD56

# 253
Пиша от телефона и ще съм кратка но не се сдържах. Момичета не ви трябват диети, повече любов към вас самите ви е нужна! Та вие сте прекрасни!

# 254
  • тук и там
Георгиева,нямаш едри бедра. PeaceИли поне на снимката не личи да имаш(казвам го-защото при мен си личат най-вече като застана във профил  Simple Smile).Нещо повече-намирам че си слаба,и че нямаш нужда да отслабваш повече.Лично мнение. PeaceИмах подобна на твоята фигура като  по-млада,за да не кажа -същата.Която няма да си върна никога вече,или поне не в този живот...
Сега съм със доста по-широк ханш и още по-едри бедра,които не подлежат на големи корекции,но за сметка на това-успях да разширя раменете ,и така съм горе-долу съразмерна.Та поне за това-тренировките са от полза.
П.П.-Споделям мнението на Госпожица Дух!

Общи условия

Активация на акаунт