Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 304
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Да се оплача - вече повече от седмица нямам никакъв напредък.
Стоя си на 62кг и не мърдам.  Sad

# 226
  • София
ДУ
Госпожица Дух два пъти съм правила 90 дневната в бобовия ден ми беше ад,винаги ми се виеше ствят,за това и не я правя вече а бях много доволна.
Досега готвих за домочадието,не съм закусвала още,ще ги слея в едно явно.

# 227
Здравейте момичета

Да се оплача - вече повече от седмица нямам никакъв напредък.
Стоя си на 62кг и не мърдам.  Sad

Да не задържаш вода??? или ПМС??? Направи един прочистващ ден и виж дали няма да пораздвижи нещата - ден на фреш или на кис. мляко и много вода. Може да пробваш и 3 дни на овесени ядки с кис. мляко  Peace

Вчера ми беше свободен ден - не прекалих много със сладкото, но все пак си похапнах. Мразя дните след такъв ден - подута съм и не се понасям. След малко отивам на Фитбол и дано изкарам водата, че не се търпя - даже очите ми са подути  ooooh! Тази седмица ще успея да отида два пъти на Спининг и съм много доволна. След миналата седмица с повечко аеробика ММ каза, че съм прибрала малко краката и долната част на дупето. Той ми е голям критик, така че съм доволна. Надявам се тази седмица да имам още резултати  Praynig
Успешен ден на всички  bouquet

# 228
ДУ
Госпожица Дух два пъти съм правила 90 дневната в бобовия ден ми беше ад,винаги ми се виеше ствят,за това и не я правя вече а бях много доволна.
Досега готвих за домочадието,не съм закусвала още,ще ги слея в едно явно.

На мен ми е лошо от антибиотика и ангината. 90 дд я правя от 2011 година с прекъсвания през 2016 - никога не ми е било лошо от нея и винаги се чувствам много добре и се храня по-разнообразно с нея от колкото без... Ами щом ти е действала добре, може би трябва да преосмислиш как хем да я пазиш, хем да не си причиняваш неудобства? Записваше ли си какво ядеше в този ден , да не би нещо от бавните вх така да ти действа или количеството или комбинацията? Бихме могли да помислим заедно, ако искаш разбира се

Бенджи - защо така? Предположения?

# 229
  • София
От бавните въглехдрати е.
Не ми се прави тази диета,нямам много кг за сваляне.
Вяра когато не си на тренировка след храна или преди пиеш л карнитина в колко часа?

# 230
  • Пловдив
Ще пробвам ден на кис. мляко. Харесва ми идеята, а и обичам много.

Духче, не знам защо.
Спазвам си 90Д, даже с по-малко прегрешения от началото, намалила съм и грамажите, просто се наяждам с по-малко, но не спазвам правилото за половината от обяда на вечеря и водния ден Wink
Имам и повече движение от преди месец, да речем. И не мърдам. Лесно паднаха първите 3-4кг, после ПМС и задържане-нагоре малко-надолу пак и сега от седмица съм си 62 и не мърдам.
Или щото останаха още толкова кг и последните са най-трудни...А и четох, че 90Д не е подходяща за смъкване на малко кг.  newsm78

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 11:39 от *Бенджи*

# 231
Аз също при последното спазване на режима не свалих почти нищо, а тренирах много и не прегрешавах. Не знам защо се получи така. Sad

# 232
И на мен не ми върви свалянето. Ама никак. Промяна ми трябва някаква.

От 17 до 19 Март при нас има голям йога фестивал и ще ходя! Ясно, че няма да успея да достигна желаните килограми на 8.03., но за 17.03. вече ще се напъна. Писна ми да съм ячко йоги, кълките ще ги преборя.
То лесно ми се приказва на пълен стомах. Три дни зареждащи направих, но поне си стоя на 54кг. Много съм доволна и от тренировките си тази седмица.

# 233
Ами момичета, да, вероятно го има това с малкото килограми, но все пак аз не искам да се отказвам от нея. Просто ще видя как ми действа този път и ако трябва ще променям съотношенията на суровите зеленчуци и салати с готвените манджи. И ще наблягам на храни богати на белтъчини - боб, леща, грах за сметка на ориза  и картофите. В плодов ще добавям кълнове, които също са богати на белтъчини. Може би понякога ще изпускам Въглехидратния ден и ще го правя белтъчен или плодов - зависи, ще го обмислям в движение, ако видя че не свалям, без да прегрешавам. Имам нужда от баланса на този режим, защото в последната година твърде много крайности и тормоз сама причиних на тялото си.

Бенджи - а сантиметри мериш ли? Мерки де, ще ти кажа най-фрапантния си случай - на един тренировъчен и хранителен режим смъкнах 1 кг НО 12 сантимерта от корема, 10 от талията и още от други места пак така големи и се оформих... а иначе нищо и никакъв 1 килограм. Освен това, четох си старите мнения, даже когато съм била 97 кг съм имала големи застои, мисля че дори първия път като я правих във втория цикъл нищо не свалих. Не е диета за бързо сваляне на килограми, но с "бързите" диети се докарах до 8 кг над най-ниското си тегло. А и ти много ходиш и спортуваш, може би трябва да имаш други индикатори за прогрес, освен кантарчето ? Мишока и за теб така ... килограмите и теглото не са единствения индикатор за прогрес. Разбира се, аз никого не "навивам" за режима, просто на мен той ми дава много - дисциплина, ред, усещане за хармония в стомаха - нямам газове, подуване, оригване, не съм гладна, не изпитвам вина да си хапвам любими храни и ме балансира много Simple Smile)

Отчет със спорта днес - още ми е лошо за фитнес, но правих 10 мин яките упражнения за корем и 20 мин фетбърнинг йога.

# 234
  • Пловдив
Сега се премерих (мерила съм се последно на см преди 10 дни).
За 10дни няма грам промяна в теглото, но на см  по -2см на ханша и талията (не се забелязва особено с просто око Wink )

Мишока, поне се успокоих, че има и други като мен да не свалят от 90Д. Simple Smile

Мислех си даже да намаля още храната, но не мога и не искам да съм гладна, а и да нямам сила, а след четири дни пак съм на планина над 2000м. и просто няма да успея да вървя с групата.

Духче, идеите ти ми харесват. Може и аз да попроменя 90Д в този дух, та да видим.

# 235
Бенджи, аз съм я правила два пъти, като и двата пъти свалих килогрмите, които исках. Мисля, че може би тялото ми свикна на този режим и затова така се получи. Къде ще ходите на планина? Аз редовно ходя с брат ми на Витоша, но той е много бърз и едвам го настигам. Лашкам се като тюлен по пътя. Grinning
Духче  Hug ти кога ги свали тези килограми и за колко време? Мен малко ме е срам с цялото това сваляне и качване. Sad Кожата ми изглежда просто потресаващо. Направо ми се реве, честно. Cry

# 236
mishoka55 - горе главата момиче Simple Smile Не помня какво си споделяла за себе си и с колко килограми си се разделила, но дали е възможно малко да преувеличаваш за кожата? Ние, жените сме склонни да се втилясваме прекалено. Свалих 50 кг., и проблеми с кожата нямам, освен на ръцете малко и на корема в най-ниската част. И въпреки това не съм сигурна дали е само кожа проблема - винаги, когато тренирам без да прекъсвам и се храня както трябва, се забелязва доста голям ефект в тези области  Whistling
Тюлен била... моя ходи на състезания по планинско бягане - няма да ти казвам какви жени с какви тела се мотат там. Чувствам се понякога като Слончето Дъмбо...  Confused Embarassed Ма тренирали момичетата- оформили си телата, браво на тях.
Колкото до свикването...не ми се вярва. Мен се опитваха да ме убеждават, че последния път не отслабвам, щото организма ми бил свикнал -глупости, не отслабвах щото я карах през куп за грош и с голямо самочувствие, че много знам...  Blush То от егото си патим най-често Simple Smile
*Бенджи* - не намалявай количествата. Ето, виждаш ли - 2 см., са си чудесен резултат за 15 дни със спорт - значи намаляваш онова, което най-много има нужда да бъде намалено - мазнинките Simple Smile
И ако изпробваш нещо да размениш по 90 дд после може ли да споделиш ефекта (а ако пишеш и в темата, за да остане като информация ще е супер)

Наядох се... ма няма да ми държи дълго щото не ядох салата. Ма кисело зеле с ориз и салата не ми върви...
Скрит текст:
Та
З - фреш портокал.
10 мин абс
Йога
2 закуска - 2 банана

О - кисело зеле с ориз и филийка домашен хляб с квас от лимец и спелта.  bowuu
В - ще е нещо пак така - май ще ме гощават постни сарми с кисело зеле.

# 237
Духче, аз имам на ръцете от вътрешната част и на корема - отдолу, но и отгоре  Cry

# 238
Голяма работа Wink
Със спорт всичко се оправя. А и има толкова слаби и отпуснати момичета.
Я на лични да не спамим тук  bouquet

# 239
От бавните въглехдрати е.
Не ми се прави тази диета,нямам много кг за сваляне.
Вяра когато не си на тренировка след храна или преди пиеш л карнитина в колко часа?

Пия го сутрин и вечер преди лягане. Сутрин 15 мл, вечер 10 мл.  Peace

Мишока, поне се успокоих, че има и други като мен да не свалят от 90Д. Simple Smile

И аз не свалям с нея. За един месец с нея бях свалила 5 кг, при положение, че имах да свалям 30 - директно я спрях и приключих с нея. А и ми беше мъка - едвам изкарах един месец  Rolling Eyes

mishoka55 - горе главата момиче Simple Smile Не помня какво си споделяла за себе си и с колко килограми си се разделила, но дали е възможно малко да преувеличаваш за кожата? Ние, жените сме склонни да се втилясваме прекалено. Свалих 50 кг., и проблеми с кожата нямам, освен на ръцете малко и на корема в най-ниската част. И въпреки това не съм сигурна дали е само кожа проблема - винаги, когато тренирам без да прекъсвам и се храня както трябва, се забелязва доста голям ефект в тези области  Whistling

Това с кожата е много относително. Аз качих и свалих 30 кг за по-малко от 2 години и то на 32 години и нито се нацепих, нито увиснах. Но кожата ми винаги е била много еластична. Сестра ми качи 10 кг, свали 5 и се нацепи буквално цялата. А една приятелка свали само 10 кг. и кожата на корема така й увисна, че  й падаше върху дънките. Та по идея на един инструктор качи пак килограми и започна да сваля супер, супер бавно, за да може и кожата да се прибере  Tired

Духче, аз имам на ръцете от вътрешната част и на корема - отдолу, но и отгоре  Cry

И аз мисля, че с повечко спорт нещата ще се оправят  Peace

Аз да се оплача - Фитбола мина супер - много хубаво се изпотих и потренирах, обаче този път, не знам от коя гора бяха дошли момичетата, които дойдоха на тренировката, обаче такова чудо не бях виждала. Първо, когато дръпнаха завесата се започна едно препускане из цялата зала, за да могат да вземат първи най-големите топки. Второ, като си взех топката и си я сложих отстрани отидох до тоалетната и като се върнах някоя ми я беше сменила с по-малка. А малките са много неудобни за упражненията. Направо нямам думи  ooooh!
Иначе тренировката беше супер - чувствам се страхотно и позитивно  newsm44
Духче, айде оправяй се да си тренираме заедно  Hug Hug Hug Hug

Менюто за днес - пил. пържоли на тиган със сос Ънкъл Бенс, катък, салата и маслини

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 17:02 от Вяра - Н

Общи условия

Активация на акаунт